Horoscop
Înapoi la

La bine și la greu, mereu împreună: cuplul din zodiac pe care nici cea mai aprigă ceartă nu îl desparte

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Întâlnirea acestor două semne zodiacale este absolut magică și primul contact vizual este electrizant. Sunt suflete pereche și o știu din prima clipă, iar atunci când decid să fie împreună, se crează un legământ spiritual, o legătură ce nu poate fi ruptă de nimeni și nimic. Sunt cel mai puternic cuplu al zodiacului și fiecare pas pe care îl fac în viață este mereu în tandem.

Chimia dintre ei este neobișnuită, nu se aseamănă cu nici o altă relație. Se comportă de parcă ar fi unul și același, cel puțin pentru o vreme. Amândoi au caractere puternice și împreună au forța necesară de a realiza lucruri mărețe. Își acordă amândoi suficient de multă încredere atunci când vine vorba despre comunicare și latura amoroasă. Este vorba despre libertinul Săgetător, care este un magnet de iubire pentru fixistul Scorpion. 

Primul contact este plin de entuziasm, însă ce urmează este o adevărată provocare. Atât Săgetătorul, cât și Scorpionul, trebuie să facă multe compromisuri pentru a fi împreună mult timp. Pe de-o parte, Scorpionul trebuie să îi ofere mult spațiu și libertate Săgetătorului, iar cel din urmă trebuie să nu se le lase intimidat de posesivitatea Scorpionului. Viața lor amoroasă este perfectă, plină de emoție și trăiri intense, iar Săgetătorul este cel care oferă un sens tuturor lucrurilor, agită spiritele și reprezintă acea lumină de la capătul tunelului. Împreună, cele două semne zodiacale pot construi o relație incredibilă, deoarece ambii sunt extrem de curioși și adoră să descopere lucruri noi. 

Cel mai mare atuu al lor într-o relație este că reușesc mereu să își ofere unul altuia exact ce au nevoie, mai ales când vine vorba despre compatibilitatea mentală. Săgetătorul îi oferă Scorpionului un sentiment de confort, în orice discuție, iar Scorpionul adaugă profunzime și conectare la un nivel superior. Totodată, Scorpionul se va confrunta cu superficialitatea Săgetătorului, dar va fi destul de compătimitor încât să știe să îl abordeze în această problemă fără a-l răni. În plus, va știi cum să îi anihileze gândurile de fugă ale Săgetătorului, când acestea apar.

Formează, într-adevăr, cel mai puternic cuplu din zodiac, iar certurile se vor termina mereu cu o rezolvare. Au o capacitate fantastică de a se înțelege unul pe celălalt și de a comunica constructiv. Scorpionul va căuta mereu sensul lucrurilor din viață, în timp ce Săgetătorul va fi sarea și piperul relației, însemnând că va reuși să îi ofere partenerului acel sentiment de libertate spirituală. Dacă se află într-o misiune comună, pot realiza lucruri incredibile și pot avea împreună adevărate revelații. Acționează ca un nucleu și iau fiecare decizie împreună, însă atât Scorpionul, cât și Săgetătorul urăsc minciuna, deci este ceva care nu își are loc în parteneriatul lor. 

În cazul în care apare un dezacord între ei, ceea ce nu prea se întâmplă, motivul ar fi că Scorpionul își va pierde încrederea în partener, iar Săgetătorul ajunge să vadă și partea întunecată și prea posesivă a partenerului. Una peste alta, sunt doi învingători, iar atunci când formează un cuplu, sunt pur și simplu invincibili și rezonează într-un mod aproape de necrezut.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.