Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

La ce capitol se deschide Cartea Destinului pentru tine, în luna martie, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Nici un destin nu seamănă cu altul, totuși, anumite lucruri se repetă în viața tuturor. În funcție de zodie, suntem mai predispuși către aspectele materiale sau spirituale ale vieții, către viața de familie sau către libertate și aventură, către carieră sau către distracție. 

Chiar dacă în Cartea Destinului există o pagină pentru fiecare dintre noi, nu avem acces dinainte la ceea ce ne-a pregătit viața ci vedem aceste lucruri pe măsură ce se desfășoară. Vechii greci vorbeau despre Moire sau Parce, zeitățile care torceau firul destinului, din care provin autohtonele ursitoare. Ele controlau firul vieții fiecărui om, de la naștere până la moarte și numai ele îi cunoșteau durata. Chiar și zeii se supuneau dorinței lor, care era expresia legilor fixe ale naturii. 

Încă de timpuriu, Moirele au fost asociate cu zodiacul, un înțelept grec considerând moira ca parte din zodiac. Tocmai de aceea, deși nu ne cunoaștem destinul propriu-zis, putem găsi anumite linii directoare, în funcție de zodia în care ne-am născut. 

femeie carte destin

Unde se deschide Cartea Universului pentru tine

Berbecul

Cartea Destinului se deschide pentru tine la capitolul ”Inspirație”. Poți motiva oamenii și ai capacitatea de a-ți construi propriul drum, datorită focului din inima ta. Chiar dacă nu poți controla destinul, ai capacitatea să-l influențezi prin alegerile tale benefice. 

Taurul

Pentru tine, Cartea Destinului se deschide la capitolul ”Frumusețe”. Grație zeității care te guvernează, ai capacitatea de a crea armonie și stabilitate în jurul tău. Spiritul tău protector vechează asupra celor dragi, pentru că familia este sensul care îți însoțește destinul. 

Gemenii

Dacă vei privi în Cartea Destinului, primul capitol peste care vei da este ”Cunoașterea”. Vrei să știi tot ce se petrece pe Pământ și în sufletele oamenilor. Experiența trăită este cea mai importantă pentru tine și nu te bazezi pe spuele altora când vrei să te convingi de ceva. 

Racul

Așa cum poate te așteptai, Cartea Destinului se deschide la capitolul ”Familie”. Într-adevăr, destinul tău echivalează cu căminul pe care ți-l întemeiezi, iar cea mai importantă valoare pentru tine este dragostea pe care o dăruiești celor din jurul tău. 

Leul

Capitolul care te definește din Cartea Destinului este ”Succesul”. Perseverența este cheia realizărilor tale, iar motivația ta cea mai mare este autorealizarea, ieșirea din anonimat, Iubești să ai o viață bună, dar ești gata să abandonezi orice lux pentru a reuși. Gnerozitatea este una din trăsăturile tale directoare; cu cât dai mai mult, cu atâta vei primi. 

Fecioara

Din Cartea Destinului, ești expertă la capitolul ”Organizare”, așa că filele se deschid chiar aici pentru tine. Poți pune în ordine întregul Univers dacă ți se cere acest lucru și ești întotdeauna prezentă acolo unde sunt lucruri de clasificat, de aranjat sau de reparat. 

desen cititoare

Balanța

Pentru tine, Cartea Destinului se va deschide la capitolul ”Prietenie”, deși la fel de bine s-ar putea deschide la capitolul ”Echilibru”. Nu degeaba porți numele Balanței și ești guvernată de Venus. Dorința ta cea mai mare este să păstrezi armonia între persoanele apropiate și să te bucuri de relații calde cu toți cei din jurul tău. 

Scorpionul

Sunt multe capitole la care s-ar putea deschide Casrtea Destinului pentru tine, dar cel mai important s-ar putea intitula ”Putere și relații”. Ești dintre cei care încearcă să-și traseze destinul, să-și atingă toate țelurile și să-i țină pe ceilalți sub controlul său. Atunci când lași să-ți scape unele amănunte, o faci în mod calculat, adesea pentru a atrage mai mulți aliați de partea ta. 

Săgetătorul

Cu siguranță că pentru tine Cartea Destinului se va deschide la capitolul ”Libertate”. Chiar dacă nu-ți poți cunoaște dinainte destinul, vei urma întotdeauna această linie directoare, a independenței și conservării spațiului personal. Chiar dacă vei avea nenumărate relații, libertatea ta va fi întotdeauna pe primul plan. 

Capricornul

Ce ți-ai dori cel mai mult ar fi să deschizi Cartea Destinului la capitolul ”Realizare de Sine”, dar până atunci cu siguranță va trebui să treci prin capitolul ”Efort și responsabilitate”. Destinul tău va prinde conturi pe măsură ce munca ta grea se va alinia cu marile tale vise. 

Vărsătorul

Capitolul din Cartea Destinului după care îți vei ghida viața este cel al ”Creativității”. Ideile tale sunt originale, iar gândirea ta este liberă de stereotipuri și cât se poate de inventivă. Doza de nonconformism care îți este caracteristică te ajută să dai formă viselor tale, fără să lași rutina să pătrundă în viața ta. 

Peștii

femeie in carte

Marele capitol al destinului tău este ”Intuiția”, capacitatea extraordinară de a descoperi rădăcinile întâmplărilor și stărilor celor din jur. Empatia ta face ca oamenii să fie atrași în mod natural către tine, iar relațiile sunt cele care dau consistență destinului tău. Trăești prin ceilalți și îi faci parte din fanteziile tale și din lumea ta interioară. 

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 26 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (56473 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie: zodiile vor fi puse în ipostaze dificile și vor urma multe momente de cotitură (52933 vizite)
  3. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48394 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (45083 vizite)
  5. Cea mai norocoasă lună din 2022 pentru tine, în funcție de zodie (40253 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  5. Zodii de aer: ce semne fac parte din această categorie și ce trebui să știi despre ele (nota 5)
  1. Cum să pui capăt unei aventuri amoroase (0 comentarii)
  2. Cum să știi dacă un bărbat Berbec te respinge (12 semne) (0 comentarii)
  3. Horoscopul general pentru luna februarie 2022: adio retrograde, bun venit energie cosmică molipsitoare, magie și dragoste reverberantă! (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 27 ianuarie 2022: Leul își dăruiește inima, dar nu își pierde capul (0 comentarii)
  5. Mesaj pentru bărbatul însurat: de ce nu mai este interesată soția ta de viața intimă (0 comentarii)