Horoscop
Înapoi la

La ce vârsta îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie

La ce vârsta îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Să recunoaștem: de când începem să ne gândim la dragoste, sperăm să ne găsim sufletul pereche, acea persoană care ne este destinată de astre numai nouă.  Dar nu este un lucru ușor să-ți dai seama că o persoană este sufletul tău pereche. Numai dacă rămâne lângă tine multă vreme și legăturile dintre voi devin din ce în ce mai puternice, poți spune că cineva este mai mult decât un simplu iubit sau un  partener oarecare. Când îți întâlnești sufletul pereche, relația ta de dragoste trece la un cu totul alt nivel. Persoana lângă care stai devine atunci centrul vieții tale, nu-ți oferă numai dragoste romantică, ci și prietenie, comunicare, fericire, încredere și multe altele. Dar, până la sufletul pereche, poți avea și alte iubiri. Unele femei își întâlnesc sufletul pereche când sunt foarte tinere și știu imediat acela este omul lângă care își vor petrece întreaga viață. Dar, pentru multe altele, este nevoie de timp și de experiență pentru a-și găsi jumătatea adevărată. Uneori se întâmplă chiar să ne dăm seama că sufletul pereche este un fost iubit sau cel mai bun prieten. Iată care este vârsta probabilă la care ne vom întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie.

suflet pereche

Berbecul

Berbecul își întâlnește sufletul pereche în jurul vârstei de 21 de ani; o perioadă în care este deja destul de matur, pentru a-și da seama că și-a găsit jumătatea.  Berbecul nu-și ascunde niciodată adevăratul sine de nimeni, dar este cu atât mai autentic și mai ușor de cunoscut atunci când petreci timp cu el, în activitățile care îi plac cel mai mult. Cu astfel de ocazii, Berbecul va fi descoperit de o persoană care se va dovedi sufletul său pereche. Întâlnindu-și destul de timpuriu jumătatea perfectă, Berbecul va avea timp să se bucure de viață, iar, apoi, după 30 de ani, să se așeze la casa sa.

Taurul

În mod uimitor, Taurul își întâlnește foarte devreme sufletul pereche, în jurul vârstei de 16 ani. La această vârstă, femeia Taur nu știe precis încotro o va duce relația sa, dar este minunat pentru ea să simtă fiorii dragostei într-o perioadă în care totul este învăluit de mister și plin de entuziasm. Este posibil ca Taurul să se despartă de persoana care îi este suflet pereche și s-o regăsească peste ani de zile. Ori va rămâne cu ea încă din liceu, iar dragostea lor nu se va stinge niciodată.

Gemenii

Gemenii își vor întâlni sufletul pereche în jurul vârstei de 19 ani, dar este posibil să nu-și dea seama de acest lucru decât câțiva ani mai târziu, când vor fi mai maturi. Fie că este vorba de un coleg sau un prieten, femeia Gemeni se va simți fascinată de acesta și va avea senzația că-l cunoaște dintotdeauna. Gemenii nu sunt dispuși să intre imediat într-o relație serioasă, mai ales când sunt  tineri. Dar, chiar dacă se despart de persoana respectivă, Gemenii o vor regăsi peste câțiva ani, iar relația se va relua la fel de intensă ca în tinerețe.

Racul

Femeia Rac visează la iubirea adevărată încă din copilărie, motiv pentru care nu este surprinzător că își va întâlni sufletul pereche  atunci când va împlini 15 ani.Racul își dorește ca relația ideală să fie plină de romantism și respect, două lucruri care au fost cele mai importante pentru el de la o vârstă fragedă. Să se țină de mână, să se sărute și să vorbească câte-n lună și în stele, astfel de  lucruri îi aduc femeii Rac multă bucurie, atât în adolescență, cât și mai târziu, când va fi mai matură.

Leul

Leul nu vrea să intre într-o relație prea serioasă, înainte să știe clar ce vrea de la viață. Acest lucru ar putea dura destul de mult și, uneori, Leul se va întreba dacă a meritat să aștepte. Dar tocmai așteptarea îl va conduce la o decizie matură, legată de viitorul său și de ce așteaptă de la iubire. Leul își va întâlni sufletul pereche în jurul vârstei de 25 de ani, Până atunci, femeia Leu va ști ce așteaptă de la viață și va fi suficient de tânără pentru a se putea îndrăgosti la fel ca o adolescentă. Vârsta nu contează atât de mult pentru Leu, cât oportunitatea de a lua tot ceea ce viața îi oferă.

suflet

Fecioara

Fecioara nu crede foarte mult în sufletul pereche, despre care a auzit de la alții, dar nu poate spune că l-a întâlnit, cel puțin în tinerețea sa timpurie. Este posibil să întâlnescă persoana potrivită în anii maturității, după vârsta de 30 de ani sau să nu găsească o relație romantică potrivită cu ideea de suflet pereche. În schimb, va avea alte relații semnificative, în special prietenii foarte strânse, care îi vor face viața frumoasă și vor compensa dificultatea de a găsi o relație romantică perfectă.

Balanța

Balanta își întâlnește sufletul pereche la vârsta 20 de ani, când  nu mai este cu adevărat o adolescentă, dar nici chiar o persoană adultă. În viața sa, Balanța va simți adesea un dezechilibru sentimental, de aceea are nevoie de o persoană care s-o înțeleagă pe deplin, cu care poate vorbi ore în șir și care o poate face să uite de frământările sale. Chiar dacă nu se încheagă o relație amoroasă, Balanța va fi întotdeauna recunoscătoare pentru că a găsit pe cineva cu care se potrivește atât de bine; cineva care îi poate citi gândurile și emoțiile.

Scorpionul

Scorpionul își va întâlni sufletul pereche încă din copilărie, în jurul vărstei de 12 ani.  Sentimentele sale de prietenie față de o persoană pe care o întâlnește frecvent s-ar putea transforma într-o dragoste adolescentină mai târziu. Indiferent de calea pe care o apucă Scorpionul, gândul său va fi mereu la prietenul din copilărie,  iar, dacă viața i-l va scoate în cale,  relația lor va trece, cu siguranță, la un alt nivel.

Săgetătorul

Săgetătorul adoră libertatea, așa că nu-și va întâlni sufletul pereche prea devreme, abia în jurul vârstei de 28 de ani, când va fi dispus să intre într-o relație mai serioasă. În nici un caz nu-și va căuta jumătatea până la 25 de ani, pentru că își dorește să guste viața din plin, înainte de a-și lua orice fel de angajament. Atunci când își întâlnește sufletul pereche, femeia Săgetător are nevoie de o perioadă destul de lungă de adaptare, pentru a îmbrățișa tabieturile și rutinele jumătății sale. În plus, va avea întotdeauna nevoie de spațiul său personal, dar, desigur că sufletul ei pereche știe acest lucru și îl acceptă.

Capricornul

Ca și Fecioara, Capricornul are anumite rezerve când vine vorba de sufletul pereche. De multe ori, dacă îl menționezi într-o conversație, Capricornul dă ochii peste cap sau face o  grimasă disprețuitoare. De regulă, femeia Capricorn caută o relație matură, realistă și ideea de suflet pereche sună copilăros pentru ea. De aceea, Capricornul își va întâlni sufletul pereche după 30 de ani, dar nici atunci nu va considera că este mai mult decât o relație obișnuită. Abia în momentul când se va surprinde că iubește cum nu a mai făcut-o vreodată, femeia Capricorn acceptă că este posibil să existe și suflete pereche.

Vărsătorul

Femeia Vărsător se află mereu în căutarea cuiva cu care să se conecteze la un nivel mai profund, nu neapărat a unui partener romantic. Nu-i de mirare că își va găsi sufletul pereche la o vârstă foarte tânără, în jur de 13 ani, o persoană în care poate avea încredere și căreia îi va mărturisi toate secretele sale. În general, de-a lungul vieții sale, femeia Vărsător nu îi lasă prea ușor pe cei din jur să pătrundă în lumea ei interioară. Dar, cu sufletul pereche, va fi complet deschisă și vor petrece ore în și vorbind despre lucruri foarte profunde. Fie că se va menține la nivelul de prietenie, fie că se va transforma mai târziu în dragoste, această relație specială se va menține și când Vărsătorul ajunge la maturitate.

Peștii

suflete

Peștii visează tot timpul la sufletul pereche, pentru că sunt foarte romantici și adoră poveștile de dragoste ieșite din comun. De aceea, își vor întâlni sufletul pereche încă de la 17 ani și vor construi o adevărată legendă în jurul acestei întâlniri. Dragostea de la 17 ani va avea mereu un loc special în inima Peștilor, indiferent dacă vor rămâne sau nu alături de persoana pe care au iubit-o atunci. De-a lungul vieții, vor raporta orice nouă relație romantică la această iubire din adolescență, care le va servi întotdeauna ca  un fel de standard secret.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Unde iti vei intalni sufletul pereche?
Incepe quiz
Unde iti vei intalni sufletul pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.