Horoscop
Înapoi la

Latura necunoscută a Gemenilor. Ce secrete ascunde această zodie

Latura necunoscută a Gemenilor. Ce secrete ascunde această zodie

Ramona Jurubita

Se spune că persoanele născute sub semnul zodiei Gemeni au două personalități și că își pot schimba comportamentul în funcție de situațiile în care se află. Oamenii se sperie uneori de firea lor duală, fiindcă nu știu niciodată la ce să se aștepte din partea lor și sunt mereu luați prin surprindere de reacțiile spontane, dar atât de diferite de la secundă la secundă.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

În spatele acestui temperament vulcanic se află și o altă trăsătură pe care mulți nu au ajuns să o cunoască, fiindcă toți Gemenii încearcă să o țină ascunsă. Se pare că uneori devin paranoici și tind spre sociopatie.

Bărbat misterios îmbrăcat în negru și maro, purtând o pălărie pe cap, în timp ce are jumătate de față pictată cu negru.

Este un cuvânt care ne sperie, mai ales dacă ne uităm la definiția lui din DEX: „Tulburare de comportament având drept cauză defectele educației într-un mediu social nefavorabil”. Doar nu toți Gemenii au avut o educație precară și acum se luptă cu tulburări de comportament, nu-i așa? Nici vorbă! Doar că uneori se transformă în ființe antisociale și le trec prim minte lucruri mai puțin etice.
Bineînțeles, există și multe excepții, fiindcă multe persoane care s-au născut între 21 mai și 21 iunie sunt pașnice și nu au avut niciodată intenții rele.

Acest comportament poate fi observat la nativii care văd în jurul lor multe nedreptăți și a căror minte începe să se răzvrătească împotriva faptelor respective. Pentru că acela este mediu în care poate au crescut, nu știu cum să reacționeze altfel și se folosesc tot de armele care i-au rănit pe ei. De aceea, când altcineva le face rău, se gândesc să plătească și ei cu aceeași monedă.

Nu trebuie să te sperii de Gemeni, fiindcă sunt extrem de pașnici dacă nu sunt provocați, așa că nu ar face rău nimănui, mai ales în mod intenționat. Sunt deranjați de bârfe, de jocuri murdare, de minciuni și de trădări. Vor să îi pedepsească pe oamenii care ajung să recurgă la astfel de gesturi și încep să îi înțepe cu aceleași arme, păstrându-și zâmbetul pe buze.

Această zodie este guvernată de Mercur, planeta rațiunii și a comunicării, dar și a strategiilor bine ticluite. Inteligenții Gemeni știu să folosească toate mijloacele pe care le au la îndemână pentru a obține tot ce își doresc și pentru a întoarce orice situație în favoarea lor.

barbat in intuneric

Vezi și: De ce sunt Gemenii considerați „Regii comediei”, cei mai haioși din zodiac. Nu te plictisești nici măcar o secundă cu ei!

Folosesc umorul pe post de scut sau pe post de tactică de atac

Fiind capabili să găsească un răspuns pentru orice și să ofere întotdeauna replică celor care le adresează cuvinte urâte, acești nativi își lasă umorul să le sară în ajutor. Știu să facă mereu cele mai bune glume, dar când sunt călcați pe nervi, scot As-ul din mânecă. Atunci când vor să te jignească, dar să nu pară vinovați de cele spuse, împachetează totul într-o afirmație extrem de amuzantă. Cei din jur vor râde, dar tu te vei simți prost, din cauza substratului acelei glume. La fel se va întâmpla și dacă îi vei jigni tu în vreun fel: vor întoarce totul împotriva ta și te vor face să regreți. Cu zâmbetul până la urechi ar putea să te facă să plângi într-o secundă.

În plus, ar trebui să mai știi că zodia aceasta își schimbă opiniile după cum bate vântul, în funcție de interesele pe care le are. Ar putea râde cu tine de altcineva, iar apoi va trece de partea celeilalte persoane, acuzându-te pe tine de ceva ce ați făcut împreună.

Trebuie să ai mare grijă la orice interacțiune cu un om născut în mai sau iunie, fiindcă se poate folosi de tine în cele mai urâte moduri. Poate profita de bunătatea sau de inocența ta, apoi te poate împinge de pe marginea prăpastiei, ca și cum nu ați fost niciodată prieteni.

Acești oameni chiar nu fac toate aceste lucruri din răutate, ci din curiozitate. Vor să descopere felul în care pot reacționa cei din jur la cele mai neașteptate acțiuni ale lor și se amuză copios pe seama tuturor. De multe ori, un nativ Gemeni se crede un păpușar care joacă pe toată lumea pe degete, exact așa cum vrea el.

Tu știai toate aceste lucruri despre Gemeni sau le-ai văzut doar latura mai blândă? Dacă nu le lansezi nicio provocare, nu ai de ce să te gândești cu spaimă la ce ți-ar putea spune sau face.

Află: cum știi dacă un bărbat Gemeni te respinge (7 semne)

Surse foto: iStock

Surse articol: LiveaboutIdivaIndastro

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce se ascunde in latura intunecata a personalitatii tale?
Incepe quiz
Ce se ascunde in latura intunecata a personalitatii tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.