Horoscop
Înapoi la

Leul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre el, dar nu o să-ți spună

Leul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre el, dar nu o să-ți spună

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Prin analogie, Leul este considerat regele zodiacului pentru că semnul acestui nativ este reprezentat de animalul care este regele junglei. Flerul lui de conducător îi dă multă încredere în sine și poate face față oricăror provocări, mai ales pentru că este competitiv și perseverant în tot ceea ce face. Persoanele din jur îl percep ca pe un om dur, rece, egoist, orgolios și fără prea multă empatie.

Adevărul este cu totul altul despre Leu fiindcă în esență este o persoană sensibilă, cu o inimă mare și plină de dragoste pe care este gata să o ofere imediat persoanei potrivite. El nu se grăbește și nu se deschide în fața oricui, tocmai pentru că nu vrea să sufere, având în vedere că se cunoaște bine și știe cât de ușor poate fi rănit.

Ilustratie acuarela cu simbolul zodiei Leu

Leul afișează masca durității ca să ascundă sensibilitatea dusă la extrem pe care o posedă. De asemenea, este și foarte distractiv și îi plac petrecerile, dar și aventurile neplanificate. Uneori are nevoie să petreacă timp în singurătate ca să analizeze bine sentimentele pe care le are și așteaptă mult timp până are curajul să împărtășească cu ceilalți ceea ce simte.

Din punct de vedere amoros, Leul este un partener protector și iubește peste măsură, dar are și o doză de egoism pentru că nu îi place să își împartă jumătatea cu nimeni. Și o privire mai insistentă îl poate face să devină gelos și posesiv în relație, dar nu exagerează niciodată pentru că știe să își controleze emoțiile, mai ales pe cele negative.

În plan profesional, acest nativ are nevoie să se simtă puternic și să știe că situația este în mâinile lui. Are spirit de conducător și îi eclipsează pe ceilalți cu talentul său de a gestiona orice sarcină de la serviciu. Este o persoană directă care nu menajează pe nimeni și spune tuturor adevărul în față, fără ocolișuri. Spontaneitatea îl face să se descurce de fiecare dată când apare o problemă neașteptată și îi uimește pe toți cu optimismul lui. Nu vei auzi niciodată un Leu să se plângă că are prea multe de făcut sau că suferă din dragoste. Evident că și el are sensibilitățile lui, dar nu vrea să le facă publice pentru că se ferește să dezvăluie celorlalți punctele sale slabe.

Leii sunt încrezători în forțele proprii și au un farmec aparte, care îi face pe oameni să roiască în jurul lor. Încrederea și mândria lor sunt atuuri care atrag admirația celor din jur ca un magnet, iar pentru ei este motiv de mare bucurie fiindcă le place atenția mai mult ca orice.

Acești nativi au și o latură întunecată și pot deveni foarte furioși dacă cineva profită de bunătatea lor. Trebuie să știi însă că ei nu fac rău dacă nu sunt provocați și au o răbdare de fier fiindcă îndură multe până să explodeze și să împrăștie furie peste tot. Odată ce i-ai supărat, nu vei mai vorbi cu ei niciodată pentru că nimic nu îi întoarce din drum. O decizie a Leilor este luată pentru totdeauna și foarte rar se lasă convinși că trebuie să renunțe la ideile lor. Ei sunt loiali și nu acceptă să vadă că au fost trădați sau mințiți, fiindcă aceste gesturi îi rănesc cel mai tare.

De asemenea, nu există obiectiv pe care un Leu să nu și-l atingă. El muncește pentru tot ce își dorește și face eforturi majore să nu îi lipsească nimic. Ești un om norocos dacă ai în viața ta o astfel de persoană care te face să te simți protejat și iubit așa cum meriți. Niciun alt nativ al zodiacului nu știe să ofere siguranță într-o relație așa cum o face Leul, fie că vorbim despre iubire, prietenie sau o legătură de familie.

Citește și: Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Leu

Surse articol: ZodiacfireTimesofindiaHoroscop20

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (108)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.