Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Liridele, ploaia de meteori care schimbă viețile zodiilor

Otilia Geavlete

Dacă veți privi cerul în această noapte, s-ar putea să vedeți măcar o stea căzătoare. În perioada 14-30 aprilie 2020 este activ curentul meteoric Liride, iar în noaptea de 22 spre 23 aprilie acesta se va afla în punctul său maximal. 

Ploaia de stele este reultatul trecerii Pământului prin zona prin care a trecut anterior o cometă, iar praful din coada ei va arde în atmosferă. Acest curent de meteori este unul dintre cele mai vechi observate, cu 2600 de ani în urmă de astronomii chinezi. 

ploaie stele 

Așa cum este de așteptat, ploaia de meteori va aduce schimbări în viețile zodiilor, pe care le putem observa cel mai bine în săptămâna care urmează. 

Cum influențează Liridele fiecare zodie

Berbecul

Ploaia de stele căzătoare îți va aduce energie suplimentară și vigoare pentru a-ți împlini scopurile. Datorită ei, vei observa că unele dorințe devin realitate mult mai repede decât te-ai aștepta. Dar este necesar să formulezi foarte clar ceea ce dorești, fie de la tine, fie de la cei din jurul tău. Dacă nu ești sigură de scopurile și motivațiile tale, ai răbdare până ce le dai o formă clar definită. 

Taurul

Curentul Liride îți va da o perseverență și o energie de neoprit și vei fi în stare să dărâmi orice obstacol în calea ta. Cei din jur te vor percepe ca pe o adevărată forță și se vor baza integral pe tine. Acest lucru poate deveni copleșitor la un moment dat, de aceea nu uita să-ți oferi momente de pauză și de grijă față de propria persoana. Doar așa vei rezista vremurilor provocative care se apropie. 

Gemenii

În această perioadă de incertitudine celestă, în care stelele căzătoare pot apărea din senin, natura ta mercurială este cât se poate de vizibilă. Te simți în nesiguranță, ai o senzație de teamă și tinzi să te calmezi folosind mâncarea, mai ales dulciurile drept suport. Dar acest lucru poate avea influențe nefaste asupra fizicului și sănătății tale. Nu neglija hrana sufletească, mai ales în ceea ce privește relațiile cu cei dragi. 

Racul

Dintre toate semnele, tu vei fi cea mai avantajată de ploaia de meteori Liride. Vei beneficia de adevărate revelații, în urma momentelor de reflecție și meditație petrecute doar cu tine însăți. Vei înțelege care sunt punctele unde viața ta trebuie să se schimbe și vei trasa deja planuri pentru transformarea ta emoțională și spirituală. Perioada provocativă prin care treci te ajută să faci un pas în plus către maturizarea ta psihică. 

Leul

Strălucitoarele Liride vor reprezenta un adevărat ghid spiritual pentru tine, între-o perioadă de vulnerabilitate și incertitudine. Ai nevoie de sprijinul cuiva, însă nu ai suficientă încredere în nimeni pentru a dezvălui temerile profunde de sufletul tău. Astrele îți comunică faptul că este important să te eliberezi, să le dai drumul să plece, indiferent dacă o faci în fața partenerului, a unui prieten bun sau a unui duhovnic. 

Fecioara

În perioada care urmează vei experimenta beneficiile unei prietenii reale și a loialității anumitor persoane față de tine. Îți vei da seama că nici unul dintre planurile tale ambițioase nu se poate realiza doar prin forțele proprii, ci ai nevoie de prieteni buni pentru a le pune în aplicare. Întocmai cu meteorii împreună produc o ploaie de stele, tu și oamenii pe care te poți baza formați o unitate în atingerea unor scopuri mai înalte. 

cer instelat

Balanța

Deși ai avut mai multe momente de odihnă și distracție ca de obicei, simți nevoia să te reîntorci la munca ta care îți dă sens și stabilitate. Ești dintre persoanele pasionate de ceea ce fac și duci dorul proiectelor cu adevărat importante, prin care simțeai că aduci o schimbare în lume. Până când lucrurile vor reveni la normal, ia în considerare sfatul astrelor și pune în mișcare acțiuni creative care îți sunt la îndemână. 

Scorpionul

Energa Liridelor te învăluie ca un adevărat vortex, iar schimbările care se petrec în viața ta sunt rapide și surprinzătoare. De la o zi la alta ceva se poate modifica în existența ta exterioară sau în sufletul tău. Vei primi o veste care te va pune în dificultate, vei avea de luat o decizie importantă. Nu te pripi, sfătuiește-te cu cât mai multe persoane, pentru a lua hotărârea cea mai benefică pentru tine și cei din jur. 

Săgetătorul

Urmează o perioadă cât se poate de intensă pentru tine, străluminată de energiile transformatoare ale Liridelor. Este posibil să asiști la adevărate drame familiale, cu dezlănțuiri de emoții, trădări și loialități, cu necesitatea de a-ți trasa granițe fixe, care să te protejeze împotriva invaziilor sufletești. Nu te învinui dacă simți nevoia să te detașezi și să te ascunzi până trece uraganul, acest lucru este absolut firesc. 

Capricornul

Ploaia de stele îți deschide sufletul și scoate la suprafață resursele creativității tale, în toate domeniile vieții. Fie că este vorba de educația celor din jur, de talentele tale sau, pur și simplu, de arta culinară, vei avea o perioadă rodnică, în care orice inițiativă va fi încununată de succes. Dacă vei începe o colaborare nouă în zilele ce urmează, profitul financiar, dar și cel de dezvoltare personală vor fi consistente. 

Vărsătorul

Schimbarea nu este ușoară, dar, în cazul tău, este un mod de a trăi. Ca semn de aer, ai capacitatea să primești schimbarea în viața ta, ba chiar să te bucuri de ea mai mult ca oricare altă zodie. Ploaia de meteori Liride te pune în fața unor decizii care ți-ar putea schimba radical viața, fie pe plan profesional, fie al relației de iubire. Înainte de a te hotărî în ce direcție vrei să mergi, acordă-ți o perioadă de meditație în singurătate. 

fata ploaie stele

Peștii 

Anxietatea ta atinge cote alarmante, pentru că te lași influențată de prea multe zvonuri, opinii și știri venite din afară. Este vremea să te reconectezi cu tine, să descoperi acele resurse care te fac puternică și te eliberează de tirania gândurilor induse. Încearcă să ai o atitudine pozitivă și plină de compasiune față de tine și temerile tale, dar, în același timp, construiește ancore pentru a-ți stabiliza sufletul în fața furtunilor. Ploaia de stele îți va împlini dorința de a fi protejată.

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!