Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Liridele, ploaia de meteoriți care schimbă viaţa amoroasă a zodiilor

Violeta Ieremie

Ploaia de meteoriţi este un fenomen care ne încântă în fiecare an, în ultima săptămână din luna aprilie. Fenomenul astronomic este cu adevărat spectaculos când atinge apogeul, iar în 2017, asta se va întâmpla în noaptea de 22 spre 23 aprilie. Tot atunci poate fi observat cu ochiul liber, dacă cerul este senin.

Cum are loc acest eveniment? Trebuie să-i ”mulțumim” cometei Thatcher pentru acest spectacol, pentru că stelele căzătoare sunt, de fapt, particule din coada ei, care ard în atmosfera terestră. Iar numele de Liride a fost asociat cu fenomenul, deoarece ploaia de meteoriți pare să aibă loc în direcția constelației Lira.

Ploaia de stele ne afectează şi pe noi, mai ales în plan amoros. Hai să vedem, în funcţie de zodie, ce impact va avea pentru tine.

ploaie de meteoriti Lyride

Berbec

Începe o zi care te solicită destul de mult, deoarece eşti creativă şi îţi doreşti să-ţi duci la bun sfârşit planurile în plan profesional. Pe de altă parte, este bine să menţii un echilibru între viaţa de familie şi carieră, căci rişti să te epuizezi în entuziasmul de a vrea să faci cât mai multe lucruri. Îndreaptă-ţi atenţia către persoana iubită şi oferă-i afecţiune. Ploaia de meteoriţi vine cu multă dorinţă de a acţiona, însă fără sprijin afectiv nu vei reuşi să-ţi duci la bun sfârşit ideile.

Taur

Fenomenul este unul care îţi aduce creativitate şi inspiraţie. Pe de altă parte, îţi încetineşte simţul practic, aşadar orice activitate vei întreprinde nu va ieşi foarte bine, fapt care ar putea să-ţi dea o stare mai agitată.Cu atitudinea de neputinţă în ceea ce priveşte lipsa de îndemânare, nici comunicarea nu va merge excelent, aşadar, întâi să deschizi o discuţie, mai întâi linişteşte-te. În caz contrar, intenţiile de a comunica ceva vor fi înţelese greşit şi vor ieşi scântei. Mai ales în relaţia cu persoana iubită, unde exprimarea emoţiilor este o condiţie vitală pentru armonia cuplului.

Gemeni

Fenomenul astronomic este cel care îţi imprimă o sensibilitate ieşită din comun, fapt care îţi poate afecta relaţia cu persoana iubită. Poţi interpreta lucrurile într-un mod eronat. De asemenea, fii mai precaută cu intenţiile tale. Astrologii îţi recomandă să fii atentă şi să ai o atitudine mai rezervată deoarece s-ar putea să te răzgândeşti în privinţa promisiunilor pe care le faci persoanei dragi. Decât să-ţi iei cuvântul înapoi şi să rişti o ceartă în cuplu, mai bine ia-ţi timp, încarcă-ţi bateriile şi relaxează-te sau lasă-te inspirată de ceea ce-ţi place ţie mult.

doi iubiti in parc

Rac

Ploaia de meteoriţi îţi aduce succes financiar, ceea ce te ajută să-ţi rezolvi unele probleme, însă cel mai indicat este să ai răbdare. Persoana iubită îţi va fi sprijin şi ghid în această situaţie, cel mai bine fiind să te consulţi cu ea în privinţa investiţiilor şi cheltuielilor pe care ai de gând să le faci. Nu te lăsa copleşită de emoţii şi comunică cu partenerul tău, astfel încât să găsiţi o soluţie optimă.

Leu

Ziua de azi îţi aduce creativitate şi inspiraţie pe care le poţi folosi pentru a găsi rezolvări inventive la problemele care te apasă. Este momentul să-ţi scoţi la iveală calităţile artistice. Asta va aduce un plus în relaţia ta de cuplu, iar partenerul tău se va bucura de creaţiile tale. Atmosfera zilei de azi este despre iubire, conexiune şi intuiţie.

Fecioară

Fecioarele au de lucru în a găsi soluţii ingenioase la planurile pe care le au. Chestiunile tehnice pot fi lăsate la o parte un timp, iar tu te poţi concentra pe ceea ce poţi realiza în plan profesional sentimental. Ziua de azi vine cu schimbarea atitudinii pe care o ai faţă de partenerul tău care aşteaptă un gest de tandreţe, iubire şi armonie. Ai răbdare şi fii atentă la toate piedicile care pot veni în cale. Acestea se rezolvă cu tact, prin exprimarea emoţiilor şi cu sinceritate faţă de tine şi faţă de celălalt.

Balanţa

Situaţia financiară este destul de dificilă şi îţi acaparează toată atenţia. Deşi eşti îngrijorată, nu îţi neglija partenerul care s-ar putea să creadă că îl ignori şi să simtă răceală din partea ta. Găseşte o soluţie astfel încât să păstrezi un echilibru între griji şi relaţia de cuplu care trebuie consolidată în fiecare zi cu iubire şi afecţiune. Îndreaptă-ţi atenţia către persoana iubită şi comunică ceea ce simţi. În acest fel, te afli într-un context în care poţi să te gândeşti cum să soluţionezi ceea ce acum pare un obstacol de netrecut.

Scorpion

Ploaia de meteoriţi îţi aşterne în faţă o zi în care e posibil să nu fii în cea mai bună formă. Astrele îţi indică să te retragi pentru un timp şi să te linişteşti. Nu este o zi potrivită pentru discuţii serioase, ci, mai degrabă, este timpul să-ţi concentrezi atenţia spre partenerul tău. Evenimentul astronomic te invită la conexiune cu cei dragi, întrerupând agitaţia cotidiană.

ploaia de meteoriti

Săgetător

Săgetătorii au probleme de concentrare. Nu este un moment prielnic să recurgi la rezolvarea situaţiilor dificile, ci caută să te relaxezi şi să-ţi refaci bateriile. În acest context, relaţia cu persoana iubită poate fi un refugiu bun de a-ţi regăsi liniştea şi puterea de a merge mai departe. Afecţiunea pe care poţi s-o manifeşti în cuplu te poate ajuta să te calmezi şi să pui încă o cărămidă la stabilitatea relaţiei.

Capricorn

Ziua de azi semnifică o apropiere de latura artistică. Scoate-o la iveală şi ai încredere în intuiţia ta. Astrologii îţi recomandă să iei o pauză în domeniul profesional, căci lipsa de atenţie îşi intră în drepturi şi te poate duce la unele greşeli. Alături de tine este partenerul tău care te susţine şi îţi este alături. Deschide-te în relaţia cu el şi oferă afecţiune şi iubire pentru ca relaţia dintre voi să fie din ce în ce mai bună.

Vărsător

Vărsătorii sunt favorizaţi în această zi în care latura artistică şi creativitatea sunt importante. Ai încredere în tine şi ascultă-ţi intuiţia. Pe fondul unei atmosfere liniştite, este momentul propice să ai discuţii serioase şi sincere cu persoana dragă. Răbdarea şi calmul îţi sunt aproape şi te ajută să creezi situaţii constructive în care să rezolvaţi micile neînţelegeri din cuplu.

Peşti

Pe plan profesional, s-ar putea să ai parte de o situaţie neprevăzută care să-ţi aducă un rezultat nefavorabil. Cu puţină răbdare şi încredere, situaţia se va schimba în bine. Ploaia de meteoriţi din acest an îţi aduce momente plăcute cu persoana iubită şi te sprijină în planurile de viitor pe care le faceţi împreună. Se întrevede o călătorie în care să fiţi doar voi doi, fapt care aduce stabilitate relaţiei de cuplu.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!