Horoscop
Înapoi la

Lista cuplurilor care rămân împreună toată viața, dacă trec cu bine de finalul de an

Lista cuplurilor care rămân împreună toată viața, dacă trec cu bine de finalul de an

Redactor Divahair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Știi, deja, că astrele au un cuvânt important de spus, când vine vorba de viața ta amoroasă. Nu vei fi, deci, surprinsă, dacă îți vom spune că finalul de an va fi foarte intens, din punct de vedere emotional, și multe cupluri pot ajunge să se despartă. Dacă, totuși, te afli printre zodiile care reușesc să treacă de această cumpănă, înseamnă că ți-ai găsit sufletul pereche.

indragostiti

Cupluri care vor trăi iubirea vieții lor, dacă nu se despart până la finalul anului

Berbec și Berbec

Cineva atât de încrezător ca tine vrea pe cineva la fel de puternic și de ambițios, așa că nu este de mirare că tot un nativ din această zodie îți va fi cel mai bun partener. Știm cât de greu este să ajungeți la un compromis, dar crede-ne pe cuvânt ca dacă înveți să lași de la tine, nimic nu vă va despărți. Anul 2021  a fost destul de dificil pentru voi, iar spre final, fie vă veți da seama cât de mult contați unul pentru altul, fie vă spuneți "adio".

Rac și Capricorn

Racul are o inimă uriașă, este extrem de înțelegător și de darnic în iubire, iar Capricornul este zodia care are cea mai mare nevoie de aceste lucruri. Spre finalul anului, nativul Rac va simți, însă, că nu primește cât oferă în relația cu Capricornul și vor apărea ceva neînțelegeri între ei. Vor urma multe discuții și nopți nedormite, dar dacă le faceți față, veți rămâne împreună toată viața. Este important să faceți un efort și să încercați să treceți pestre greutăți, pentru că v-ați născut pentru a vă completa unul pe altul!

cupluri care se tin de mana

Leu și Balanță

Fermecătorul Leu este atras nebunește de misterioasa Balanță! Voi formați un cuplu de neoprit, ies scântei în pat, vă înțelegeți din priviri, vă respectați și vă iubiți nespus. Cu atâtea lucruri bune de partea voastră, nu are rost să mai spunem că finalul de an, deși va fi destul de tumultuos în iubire, nu va clinti și sentimentele pe care le aveți unul pentru altul. Sunteți suflete pereche, iar anul acesta vă veți convinge de asta. Mare grijă la un singur aspect: toată lumea vă invidiază și încearcă să vă despartă, încercați să nu plecați urechea la vorbele pe care le spun alții despre voi și veți fi de neoprit.

Săgetător și Vărsător

Săgetătorul pune mare preț pe libertate și independență, iar Vărsătorul apreciază un astfel de caracter, pe care îl consideră puternic și fermecător. Vă place viața amândurora, sunteți deschiși la minte și vă plac petrecerile, așa că veți petrece momente memorabile împreună. Pot apărea discuții din cauza faptului că, în preajma sărbătorilor, unul dintre voi va deveni un pic mai sentimental și va avea nevoie de mai multă atenție. Dacă reușiți să treceți peste această cumpănă, vă așteaptă o viață plină de iubire!

În ce zodie este iubitul tău? Te numeri printre cuplurile norocoase, care vor trece cu bine peste acest final de an?

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Sunteti meniti sa ramaneti impreuna?
Incepe quiz
Sunteti meniti sa ramaneti impreuna?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.