Horoscop
Înapoi la

Lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a iubi un Taur

Lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a iubi un Taur

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ambițiosul Taur poate fi îmblânzit doar de o persoană care deține armele potrivite și care știe tot ce trebuie să facă în preajma lui pentru a-l cuceri. Ai pus ochii pe cineva care s-a născut sub acest semn zodiacal și nu știi cum să faci primii pași spre o relație de succes? Nicio problemă! Nu ai de ce să îți faci griji pentru că poți afla cele mai importante aspecte din viața sa, iar apoi vei reuși să înțelegi dacă merită să depui sau nu eforturi în procesul de cunoaștere.

Taurii nu sunt doar dominatori, puternici și ambițioși, așa cum îi caracterizează toată lumea la început. Ei au o sensibilitate aparte și se implică trup și suflet în relațiile de cuplu, iar calitățile lor pot fi nenumărate dacă partenerul/a reușește să le scoată la suprafață. Iată ce trebuie să știi neapărat înainte să iubești nebunește pe cineva născut sub zodia Taur:

Femeie îndrăgostită care își îmbrățișează partenerul aflat la volanul unei mașini.

 1. Este întotdeauna cu picioarele pe pământ
  Fiind o zodie de pământ, Taurul nu va îndrăzni să viseze prea mult și să își lase gândurile să zboare prea departe. Este partenerul perfect pentru că va ști întotdeauna cum să te ancoreze și pe tine în realitate dacă te pierzi cu firea. Poți considera că acest nativ este total opus de Pești, care întotdeauna sunt cu capul în nori și nu prea realizează ce se întâmplă cu adevărat în viața lor.
 2. Este extrem de senzual
  Pentru un Taur, preludiul este cel mai important pas în relațiile intime și se va concentra de fiecare dată să își încânte partenerul/a cu săruturi senzuale și mângâieri pasionale. Nu se teme să arate ceea ce simte și de multe ori își arată sentimentele prin cadouri deosebite. Fiind tradiționalist, uneori tinde să adopte o rutină în toate domeniile vieții sale și, din păcate, iubitul/a se poate plictisi de aceleași clipe trăite la infinit.
 3. Apreciază arta
  Ca semn guvernat de Venus, apreciază tot ce este frumos și are o înclinație deosebită spre artă. S-ar putea să te surprindă cu invitații neobișnuite, cerându-ți să îl însoțești la un muzeu sau la un planetariu, locații surprinzătoare într-o lume în care toți aleg să iasă la film și la restaurant. I-ar face mare plăcere să comentați împreună creații inedite și s-ar bucura dacă ai fi și tu atras/ă de aceleași lucruri.
 4. Cel mai mult iubește confortul casei
  Nu îi place să iasă din zona de confort și foarte rar își părăsește căminul pentru ieșiri cu prietenii. Nici cu partenerul/a nu merge prea departe la întâlniri și preferă o noapte romantică, fiind întotdeauna gata să renunțe la orice pentru a trage un pui de somn în patul lui moale și pufos. Cum arată relația perfectă pentru el? Doi parteneri care stau îmbrățișați pe canapea, înconjurați de lumânări parfumate și ascultând muzică bună.
 5. Nu se grăbește niciodată
  „Graba strică treaba” este o expresie creată chiar de el, pentru a justifica ritumul lent pe care îl are, indiferent de activitatea în care este implicat. Acest nativ nu vrea să se grăbească și nu îi plac oamenii care îl împing de la spate. Dacă vrei să ai o relație cu o persoană care s-a născut sub acest semn zodiacal, trebuie să fii răbdător/oare și să nu îți presezi viitorul/oarea iubit/ă, mai ales când vine vorba de luarea deciziilor care pot avea efect pe termen lung.
 6. Îi este greu să iasă din zona de confort
  Fiind un semn fix, Taurul nu suportă să fie pus la încercare, dar ar accepta să facă o nebunie de dragul apropiaților. Dacă a plănuit o vacanță, iar prietenii îi spun să schimbe brusc locația, se va adapta foarte greu la schimbare și va rămâne cu gândul la planurile pe care și le făcuse. Și pentru persoana iubită ar putea să renunțe la anumite lucruri care îi inspiră stabilitate, dar nu este indicat să îl treci des de la agonie la extaz, fiindcă nu îi place să trăiască atât de intens.
 7. Este pregătit pentru provocările care dau roade
  În cazuri extreme, ar putea să lase orice în urmă, inclusiv convingerile și fixurile pe care le are. Dacă primește garanția că activitatea solicitantă în care se implică va da roade, este în stare să mute și munții din loc pentru a ajunge unde și-a propus. Este competitiv doar în momentele în care simte că este pregătit să înfrunte pe toată lumea pentru a ieși învingător și atunci când motivația este suficient de puternică pentru a-l face să renunțe la rutină.
 8. Face glume proaste, dar acest aspect îl face să pară drăguț
  Glumele inteligente care fac pe oricine să râdă nu sunt făcute de un Taur, asta este clar. Mai degrabă ar râde singur la „perlele” pe care le scoate pe gură, iar cei din jur se vor amuza de râsul lui colorat. Acest nativ nu prea știe cum să își folosească simțul umorului, dar întotdeauna va aduce zâmbetul pe buze apropiaților care trec prin momente grele. Dacă vei avea o relație cu o persoană aflată în zodia Taur, te va face fericit/ă în orice moment, iar nimic alceva nu va mai conta.
 9. Se simte mai bine când petrece timp în natură
  Activitățile în aer liber îi pot limpezi mintea și îl pot face să uite de problemele vieții. Plimbatul câinelui, alergatul în parc sau simplul mers până la magazin îl încarcă imediat cu energie pozitivă și are nevoie doar de câteva momente în natură pentru a se pune din nou pe picioare când este abătut. Un Taur chiar se poate vindeca de orice boală și de orice suferință dacă are în față peisajul potrivit.
 10. Este tradiționalist convins
  Poate insista să plătească la prima întâlnire, să țină ușa pentru tine, să-ți cumpere trandafiri și să facă o mare petrecere în ziua aniversării vostre. Dacă îți place romantismul de modă veche, vei simți că ai ajuns în Rai în brațele nativului Taur. Există și o parte mai puțin plăcută în această latură tradiționalistă a sa, având în vedere că renunță foarte greu la unele convingeri sau chiar niciodată. Trebuie să te pregătești să auzi teorii pe care doar el le poate înțelege.

Acum știi totul despre zodia Taur și poți avea o relație minunată cu un om care este reprezentat de acest animal puternic pe cercul zodiacal. Este foarte important să îi arăți că știi ce îi place și să îi accepți micile imperfecțiuni. Te va iubi la nebunie dacă va vede că îl apreciezi și că îi tolerezi ambițiile.

Citește și: Top 5 motive pentru care Taurii sunt atât de buni la pat

Surse articol: CosmopolitanThoughtcatalogTimesofindia

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce stil de a iubi ai?
Incepe quiz
Ce stil de a iubi ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.