Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Luna Albă este călăuza înțelepciunii și a iubirii. Iată cum influențează fiecare zodie în parte

Vineri, 07.02.2020

Mulți au auzit mai degrabă de Luna Neagră Lilith, dar Luna Albă, Selena, este la fel de puternică și, în plus, are numai efecte pozitive asupra zodiilor. Luna Albă se vede pe cer când astrul nopții se află la perigeu, în punctul cel mai apropiat de Pământ de pe orbita sa și arată mai luminoasă decât oricând.

Energia benefică a Lunii Albe te protejează și te însoțește de-a lungul dezvoltării tale spirituale asemenea luminii unui far magic. Dacă te afli în căutarea sufletului pereche, Luna Albă te poate orienta cu puterile sale clarvăzătoare, ajutându-te să-ți păstrezi echilibrul și luciditatea și să nu cazi în capcanele unei iubiri amăgitoare.

femeie in albastru

Cum influențează Luna Albă fiecare zodie

Berbec

Te afli sub semnul războinicului, de aceea ești mereu în acțiune, ai întotdeauna o luptă de purtat sau o cauză de apărat. Luna Albă îți arată calea, dar numai atunci când misiunea ta este dreaptă și sinceră, altfel te vei găsi sub puterea malefică a Lunii Negre. De câte ori lupți pentru cei iubiți, adresează-te Lunii albe și ea îți va da energie să-i aperi.

Taur

Semnul tău este dominat de nevoia de stabilitate, confort material și securitate. Luna Albă îți poate da puterea de a te bucura de toate lucrurile din prezent, de a te conecta cu oamenii din jurul tău și de a beneficia de sănătate și belșug în casă. La fel ca Venus, planeta care te guvernează, Luna Albă este un astru care îți protejează căminul și relația de dragoste.

Gemeni

Luna Albă te ajută să te bucuri de darurile intelectului tău și ale capacității tale incredibile de comunicare. Mercur, planeta care te guvernează, este un bun aliat al Lunii Albe, păstrându-ți mintea deschisă, receptivă și sporindu-ți înțelepciunea și intuiția. Dacă te conectezi la energia Lunii Albe, vei putea să transferi înțelepciunea primită și asupra altora și să pui în practică idei care vor contribui la bunăstarea mai multor persoane.

Rac

Te poți conecta cu Luna Albă mai profund decât oricare dintre celelalte zodii, iar astrul te ajută să-ți înțelegi mai clar propiile emoții, dar și pe ale celor din jurul tău. Ai capacitatea să-i ajuți pe cei care suferă, mai ales dacă sunt din familia ta, pentru că inima și mintea ta sunt pline de compasiune, dacă meditezi la puterea Lunii Albe. În plus, vei primi o intuiție incredibilă, care te poate conecta cu experiențe din viețile trecute și te poate ajuta să te eliberezi de bagajul karmic negativ.

Leu

Luna Albă te ajută mai ales în domeniul iubirii, pentru că face ca inima ta să radieze căldură, iar persoanele din jur vor fi atrase în mod natural de tine. Creativitatea ta poate fi sporită de energiile lunare, de aceea orice vei începe îți va merge ca pe roate, fie că este vorba de scrierea unei cărți, de pictarea unui tablou sau de designul unei case. Poți să-ți extinzi lumina interioară și asupra altora, dându-le inspirație și curaj să pășească pe calea aleasă.

Fecioară

Ești un semn analitic și pragmatic, iar Luna Albă îți va întări aceste calități. Îți păstrezi luciditatea în situații critice, reușești să negociezi cele mai bune soluții pentru echipa din care faci parte la serviciu, iar familia te laudă pentru că tu oferi baza și siguranța căminului. Iată numai câteva dintre beneficiile pe care le poți obține meditând la Luna Albă și încredințându-te puterilor sale.

Balanță

Balanța este semnul relațiilor, deci poți beneficia de conectarea cu ceilalți. S-ar putea să simți că oamenii din viața ta îți oferă cele mai mari oportunități și recompense și poate vrei să îi ajuți, la rândul tău, să dobândească ceea ce își doresc. Poți fi o portavoce pentru ceilalți și un excelent diplomat când te așezi la masa negocierilor. Ai capacitatea de a păstra liniștea și armonia într-un grup, dar și de a inspira oamenii să acționeze în numele dreptății. Luna Albă îți poate fi aliată în încercările tale de a aduce pacea în diferite grupuri, fie că este vorba de prieteni aflați în conflict, de echipele de la muncă sau de membrii familiei tale.

luna alba

Scorpion

Ești un semn al transformării, de aceea Luna Albă te poate ajuta în evoluția ta, fie că este vorba de o cale spirituală sau de dezvoltarea ta personală. Vei învăța lecții importante din eșecurile și greșelile tale, te vei ridica mai puternică după o înfrângere, dacă îți lași sufletul străbătut de radiațiile magice ale Selenei. Vei învăța să-ți folosești mai bine puterea și îi vei îndruma și pe ceilalți să-și găsească propriile resurse și să le utilizeze mai eficient. Te poți conecta la nivel spiritual cu oricine, atât timp cât mintea ta este orientată spre scopuri mărețe și vei primi ajutorul potrivit să le împlinești.

Săgetător

A trăi în conformitate cu principiile tale este foarte important pentru tine, de aceea Luna albă este astrul care îți poate arăta cel mai bine calea. Meditând la Selena, vei obține puterea de a trăi autentic, în acord cu credințele tale. Îți va fi foarte ușor să intriî n roluri de lider spiritual, dar și de pedagog, transferând la alții cunoștințele și experiențele tale. În calea ta vei întâlni multe persoane asemenea ție, așa că puterea Lunii Albe îți garantează că nu vei fi niciodată singură.

Capricorn

Întotdeauna îți atingi scopurile, indiferent cât de mult îți ia, pentru că una dintre principalele tale calități este perseverența. De asemenea, nu te dai niciodată în lături să preiei responsabilități, chiar și pe ale altora. Dar acest lucru te face să nu mai ai suficient timp pentru ceva foarte important pentru tine: evoluția spirituală. Aici poți primi ajutorul Lunii Albe, care te ajută să te detașezi într-o mai mare măsură de latura ta pragmatică și să te concentrezi mai mult pe suflet.

Vărsător

Ești semnul rebel al zodiacului, de aceea nu accepți constrângerile și încerci să-ți urmezi întotdeauna propriile instincte, chiar dacă ceilalți sunt în dezacord cu tine. Luna Albă îți va da o mare putere de convingere și vei strânge în jurul tău mai mulți adepți ai teoriilor tale originale. Dacă vrei să atragi oamenii în sprijiinul uneia dintre cauzele care îți sunt dragi, meditează la forța Lunii Albe, iar aceasta se va coborî asupra ta.

Pești

portret nori

Luna Albă te poate ajuta să te conectezi cu resursele tale creative și cu intuiția ta profundă, întărind aceste calități înnăscute ale tale. Rolul de vindecător și de „ascultător” al sufletelor ți se potrivește foarte bine, pentru că simți starea celorlalți chiar și fără cuvinte. Imaginația ta bogată și simțul estetic pronunțat te ajută să dai formă unor adevărate opere de artă, dacă te lași inspirată de astrul divin.

Surse foto: Pixabay, IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!