Horoscop
Înapoi la

Luna Albastră în Balanță le ajută pe zodii să uite de trecut

Luna Albastră în Balanță le ajută pe zodii să uite de trecut

Alexandra Dragoi

Uneori, este foarte greu să îți accepți trecutul, mai ales dacă ai avut parte de eșecuri sau momente triste. Psihologii spun că cel mai bun lucru pe care putem să-l facem ca să ne împăcăm cu noi înșine este să facem pace cu trecutul și să nu îl negăm. 

Deși este foarte greu să facem asta, astrologii ne dau o veste bună: Luna Albastră în Balanță ne ajută să scăpăm de trecut. Vezi ce se va întâmpla cu fiecare zodie! 

Luna Albastră ajută zodiile să uite de trecut 

luna albastra

Luna Albastră apare atunci când avem de două ori Lună Plină în aceeași lună calendaristică. Deși acest fenomen este destul de rar, iată că lucrurile s-au schimbat în ultima vreme și deja întâlnim pentru a doua oară Luna Albastră de la începutul anului 2018. 

Următoarea Lună Albastră va avea loc în data de 31 martie și va aduce un val de energie de care vor beneficia toți nativii din zodiac. Luna martie este a treia lună din an, deci Luna Albastră stă sub semnul numărului 3.

În numerologie, 3 reprezintă divinitatea: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. Acest lucru favorizează o foarte bună comunicare și armonie între minte, trup și suflet. Este momentul când ne împăcăm cu trecutul nostru, dar și cu cei care ne-au greșit de-a lungul timpului. 

Luna Albastră în Balanță sugerează faptul că putem căuta sprijin în apropiații noștri ca să putem trece peste orice obstacol. Iată cum vor proceda zodiile!

Berbec - Chiar dacă ești zodia care se aruncă înainte fără să se gândească la consecințe, Luna Albastră te temperează și te face să te gândești că trebuie să uiți de acest comportament pe care l-ai avut până acum și să încerci să fii mai calculată.

Taur - Ai foarte multe persoane cu care te-ai certat de-a lungul timpului. Deși ești o fire încăpățânată, știi să ierți foarte ușor și să uiți neînțelegerile, dacă persoana în cauză dă semne că s-a schimbat. 

Gemeni - Simți nevoia „să te așezi” puțin și să îți dai seama cine ești tu cu adevărat. Chiar dacă lumea te știe ca un om destul de delăsător, acceptă asta și încearcă să îi surprinzi cu noile tale planuri. În fond, ești una dintre cele mai inteligente zodii.

Rac - Ești o fire foarte pasională, chiar dacă ai fost dezamăgită de foarte multe ori în iubire, iar Luna Albastră te ajută să renaști, să te vindeci și să dai naștere unei frumoase povești de dragoste.

Leu - O persoană din grupul tău de prieteni are mare nevoie de ajutor. Apelează la tine pentru că știe că o poți ajuta, chiar dacă v-ați certat de nenumărate ori. Deși ești o fire orgolioasă, nu poți să rămâi indiferentă la necazurile oamenilor și alegi să îngropi trecutul.

luna albastra cu nori

Fecioară - Se apropie reuniunea de liceu sau de școală generală. Fecioarele nu s-au remarcat niciodată într-un grup de oameni și asta le-a făcut să sufere destul de mult. Ai ocazia, la petrecere, să îți dai seama că prietenii te mai țin minte și își aduc cu drag aminte de momentele frumoase petrecute împreună. 

Balanță - Luna Albastră este în semnul tău zodiacal. Ai cele mai mari șanse să poți uita definitiv de trecut, să renaști din propria cenușă și să începi o călătorie pe un drum nou și plin de reușite. Chiar dacă trecutul nu ți-a fost favorabil, de acum ai mari șanse să îți împlinești visurile.

Scorpion - Întotdeauna ți-ai dorit să fii acea femeie răsfățată și respectată. Relația sau căsnicia din care tocmai ai ieșit nu ți-a îndeplinit niciuna dintre aceste două dorințe. Rănile sufleteși sunt destul de greu de vindecat, dar Luna Albastră te ajută să depășești aceste momente. 

Săgetător - Pentru tine, Luna Albastră înseamnă câștiguri. Situația materială pe care ai avut-o până acum nu a fost de ajuns încât să îți satisfacă toate nevoile și plăcerile. În scurt timp, o să începi o viață nouă care te va face să uiți de lipsuri. 

Capricorn - Ești genul de persoană care se învinovățește pentru toate alegerile greșite din trecut. Luna Albastră te ajută să îți dai seama că fiecare experiență are o latură moralizatoare și viitorul se anunță foarte reușit. 

Vărsător - Întotdeauna te-ai gândit că puteai să faci mai mult pentru cei din jurul tău, deși întotdeauna ai luptat la capacități maxime. Pe 31 martie îți vei da seama că ai făcut suficient pentru cei din jur și este momentul să te concentrezi pe nevoile tale.

Pești - Nu trebuie să te simți vinovată că ai pus punct unei relații. Chiar dacă gândul îți este tot la el, Luna Albastră te va ajuta să depășești această perioadă din viața ta și să deschizi o nouă ușă.

Prin urmare, Luna Albastră are numai efecte pozitive asupra fiecărei zodii și ne ajută să ne împăcăm cu trecutul, care uneori nu ne lasă să trăim clipa prezentă! 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.