Horoscop
Înapoi la

Lună blestemată pentru 5 zodii. Urmează numai lacrimi și suferință

Lună blestemată pentru 5 zodii. Urmează numai lacrimi și suferință

Redactor Divahair.ro

August, ultima lună de vară, reprezintă pentru noi un prilej de a ne lua la revedere de la anotimpul cald într-un mare fel. Avem programate vacanțe, ne petrecem orice clipă liberă la piscină, distrându-ne și iubind și încercând să ne încărcăm cu energie pozitivă pentru tot restul anului.

Dar lucrurile nu vor sta deloc așa pentru 5 dintre zodii. Dimpotrivă, ultimă lună de vară va fi scăldată în lacrimi și suferință pentru ele. Vezi despre cine e vorba în rândurile de mai jos!

Trăiesc un coșmar: cele 5 zodii pentru care luna august e un infern

Unele dintre semnele de mai jos vor plânge din cauza relației amoroase, altele vor avea parte de suferință pe plan profesional sau o vor ține tot într-o ceartă cu familia. Cert este că niciuna nu are parte de nimic bun!

Gemeni

Una dintre calitățile care te-au ajutat întotdeauna să răzbești în viață este reprezentantă de abilitatea ta de a face față așa cum trebuie necazurilor. Puține tragedii sunt în stare să te distrugă, deoarece ai parte de resorturi interioare de tărie care te ajută să cazi întotdeauna în picioare. Chiar și cu această putere, luna august tot îți va pune capac.

Nici nu e vorba de ce se întâmplă, ci mai degrabă de ce... nu se întâmplă. Nimic nu merge după voia ta acum. Iubitul e foarte aproape de o trădare, iar dacă nu ai partener, nimeni nu îți face ochi dulci, ești singura fără un tip alături în grupul de prietene și până și mătușile plâng de mila ta. La job muncești ca un sclav pentru ca proiectul tău să fie distrus de un coleg nepăsător sau rău intenționat. Pe scurt, totul merge prost, iar lacrimile și suferința îți vor ține necontenit companie în luna august.

Leu

Se anunță o perioadă de schimbări despre care ți-am mai vorbit, așa că nu e de mirare că august e luna lacrimilor și a suferinței. Se știe că cei mai buni dintre noi, pentru a ne ridica deasupra condiției noastre, trebuie mai întâi să ne prăbușim la pământ.

Tu nu te mai regăsești, nu mai identifici nicăieri puterea aceea interioară care te făcea indestructibilă, nu mai ai rezerve din curajul de leoaică. Dimpotrivă, te lupți cu dezechilibre și cu tensiuni care te fac să cauți compania cui nu trebuie și să îi îndepărtezi de tine pe singurii care te-ar putea ajuta. Principalul motiv pentru care august e una dintre cele mai dureroase luni din viața ta e legat de deciziile tale proaste. Vei plânge pentru alegerile pe care le faci, dar vei învăța o lecție pe care nu o vei mai uita vreodată.

Fecioară

Dacă este să existe o zodie care să aibă motive să se considere discriminată de soartă în luna august, tu ești aceea. Nativele cotropite de lacrimi și suferință în ultima lună de vară vor avea la un moment dat ce să își reproșeze și vor înțelege că, parțial cel puțin, și-au înrăutățit situația, dar nu și tu. Tu faci tot ce poți pentru a ieși la liman, dar valurile vor continua să te lovească.

Totul începe cu viața personală, unde familia, prietenii, iubitul îți fac existența un chin. Capricioși, te vor aproape și departe în același timp, îți cer ajutorul și îți reproșează că îi bați la cap, tulburându-te cu toate aceste contradicții. Precum un veritabil semn de Pământ, îți ții cumpătul, până când vei fi lovită de o problemă de sănătate. Poate că e pe bază de stres sau poate că așa a fost să fie, dar spre jumătatea lunii treci printr-o adevărată cumpănă din acest punct de vedere. Atunci vor urma adevăratele lacrimi și suferințe, dar astrele te întăresc, promițându-ți că situația se rezolvă de la toamnă.

Săgetător

Ție stresul îți pune capac în august. Te sperie toate: vremea imprevizibilă, știrile tragice, orice mic necaz al celor din jur. Ești convinsă că trăiești Apocalipsa și oricine va petrece și cinci minute în preajma ta te va părăsi cu coada între picioare și o durere oribilă de cap. Adevărul e că îi pui pe toți pe fugă cu pesimismul și atitudinea ta dramatică.

În cele mai multe cazuri îți faci singură rău, în loc să iei atitudine și să încerci să schimbi ceva. Lacrimile curg din cauza unor situații care nici nu s-au petrecut încă, dar pe care riști să le atragi cu energiile tale negative: plângi și suspini pentru că ești sigură că vei fi părăsită și concediată și posibilitatea ca aceste catastrofe să se întâmple cu adevărat crește pe zi ce trece.

Capricorn

Luna lacrimilor e pentru tine provocată de un apropiat născut într-una dintre zodiile de mai sus. Iubitul, mama, șeful au parte numai de tragedii în luna august și vor avea grijă să se scuture de ele și să le arunce asupra ta. Vei avea de suportat poveri de tristețe, de teamă, de furie și de anxietate și nu e de mirare că ești foarte aproape de depresie tu însăți.

Când începe să îți meargă și ție rău în a doua jumătate a lunii, deja nu mai ai putere să lupți. Deși contextul astrologic nu e neapărat nemilos, micile drame se adună și se adaugă celor pe care le-ai suportat deja din partea celor din jur. O zi ploioasă în concediu, o ceartă cu iubitul, un proiect ratat te vor face să izbucnești și să închei ultima lună de vară într-un potop de lacrimi și suferință.

Dacă te numeri printre zodiile de mai sus, amintește-ți că totul trece, inclusiv furtunile de lacrimi și durere. Ia-ți inima în dinți și pregătește-te pentru o lună proastă sau foarte proastă, dar nu uita să păstrezi și rezerve din speranța că totul va fi mai bine. Suntem alături de tine!

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce tip de suferinta te copleseste?
Incepe quiz
Ce tip de suferinta te copleseste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.