Horoscop
Înapoi la

Luna-Căpșună: cum influențează fenomenul viața zodiilor

Luna-Căpșună: cum influențează fenomenul viața zodiilor

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Pe 9 iunie, putem asista la un nou spectacol ceresc - o lună plină splendidă, care apare doar o dată pe an: Luna-Căpușună. Aceasta era denumită printre coloniștii europeni Luna-Trandafir, iar poporul celtic o numea Luna Cailor. Denumirea fenomenului însă a rămas Luna-Căpșună, botezat astfel de amerindieni, deoarece astrul își făcea apariția pe cerul lunii iunie - luna în care căpșunele sălbatice apar în America.

Luna-Căpșună va aduce multe puncte de cotitură sau crize mai mici, îndeosebi pe plan sentimental și financiar. Astfel, în următoarele două săptămâni vei trece printr-o serie de transformări radicale. Luna Plină va transforma și vindeca durerea provocată de boli, inimi frânte, neînțelegeri în familie și situații financiare proaste. Fenomenul va aduce anxietate, o pierdere a energiei, perversiune și răutate. Cu această Lună în Săgetător, zodiile vor fi mult mai secretoase, geloase și vor avea parte de multe discuții în contradictoriu cu rudele.

cuplu care se saruta sub lumina lunii

Iată cum influențează Luna-Căpșună viața zodiilor

Berbec

În cazul tău, vei simți o mare contradicție de forțe. Astfel, vei începe să fii confuz și nu vei ști dacă să alegi orgoliul sau persoana iubită sau locul de muncă sau familia. Ești complet bulversat, și nu mai știi că faci diferența între ceea ce ai nevoie și ceea ce vrei. Tensiunea din interior și presiunea externă vor duce la numeroase conflicte și crize personale ce te vor seca de energie. Încearcă să îți concentrezi energia doar asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

Taur

Emoțiile și instinctele vor atinge apogeul odată cu apariția Lunei-Căpșună. Este indicat să îți folosești această putere emoțională și intuiție pentru a face față provocărilor care vor apărea. Subconștientul îți va permite să vezi relațiile personale imparțial și echilibrat. Așadar, îți vei da seama dacă există sentimente negative care îți perturbă relațiile cu persoanele dragi, dar și care sunt cele mai bune metode pentru a rezolva aceste probleme.

Gemeni

Luna-Căpșună sau Luna în Săgetător te va atinge acolo unde te doare mai tare. Fii atent mai ales la relațiile cu persoanele dragi, deoarece te poți alege cu inima frântă. Cineva va încerca să profite de sentimentele tale, iar tu trebuie să oprești acest lucru până nu este prea târziu. Încearcă să vezi dincolo de aparențe, deoarece fericirea poate avea mai multe măști.

Rac

Vei avea ceva probleme de cuplu odată cu apariția Lunei-Căpșună. Ai impresia că persoana iubită nu mai are aceeași dragoste pentru tine ca la început, iar tu vei căuta să compensezi această nevoie de iubire cu altcineva. Totuși această aventură nu se va termina foarte bine. Relația ta va fi afectată de lipsa de loialitate și celelalte forme ale lipsei de respect.

Leu

Câteva probleme din trecut nu îți vor da pace și vei începe să te simți slab și vulnerabil. Autodisciplina și maturitatea emoțională te vor ajuta să treci peste. Încearcă să învingi aceste sentimente de vinovăție și să nu te mai simți responsabil de ceea ce s-a întâmplat acum mult timp. Persoana iubită te va ajuta să învingi acest fenomen care îți expune rănile nevindecate ale trecutului. Încearcă să te deschizi față de jumătatea ta și vei vedea că împreună veți învinge aceste fantome care te bântuie.

Fecioară

Pentru tine, Luna în Săgetător te va ajuta să te desprinzi de anumite persoane din trecut. În ultimul timp, ai început să te gândești din ce în ce mai mult la acestea, iar asta te face să îți pierzi de multe ori echilibrul și să nu te mai poți concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat. Gândește-te doar la prezent și viitor. Ceea ce s-a terminat, s-a sfârșit dintr-un motiv. Amintește-ți acest lucru ori de câte ori este nevoie.

femeie care se uita la luna

Balanță

Începi să te gândești des la anumite conflicte care au avut loc în familie. Este posibil să te simți speriat, trădat sau subestimat. Concepi un plan de răzbunare care trebuie să îți iasă cu orice preț. Totuși, această impresie este doar un efect al Lunii Pline, iar tu vei regreta deciziile luate în această perioadă mai devreme sau mai târziu. Încearcă să nu faci nimic prostesc în zilele următoare și să îți asculți vocea rațiunii.

Scorpion

Faptele bune făcute în ultima vreme încep să se vadă odată cu Luna-Căpșună. Karma începe să își facă treaba, iar tu ai parte doar de succes pe toate planurile. Ai muncit greu ca să obții ceea ce îți dorești, iar acest lucru nu va trece neobservat. Încearcă să nu ignori beneficiile acestui fenomen și să profiți de acesta în următoarele două săptămâni.

Săgetător

Fenomenul care va începe pe 9 iunie îți va aduce o mulțime de suspiciuni. Începi să pui la îndoială deciziile luate în ultima perioadă, chiar și marele pas de a rămâne împreună cu persoana iubită. Dacă ați avut câteva episoade mai grele, acest lucru nu înseamnă că iubirea care vă leagă nu este adevărată. Încearcă să fii mai răbdător cu perechea ta, deoarece aceste lucruri se vor rezolva de la sine.

Capricorn

Luna în Săgetător te va face din ce în ce mai anxios, iar acest lucru îți va aduce multe nopți albe. Te gândești la cele mai rele scenarii posibile și crezi că această situație nu se poate finaliza decât cu un pas decisiv. Încearcă să îți asculți mai mult rațiunea, deoarece vei regreta amarnic faptul că ai fost impulsiv în relațiile cu cei din jur. Vei rămâne fără nimeni în jur, fapt pe care cu siguranță nu ți-l dorești.

Vărsător

Vei fi extrem de preocupat de muncă în această perioadă și îi vei neglija pe cei dragi. Ești pus în situația de a alege între succes și familie. Vei trece prin multe momente de confuzie, însă într-un final vei lua decizia corectă. Atunci când alegi cu inima, nu ai cum să dai greș.

Pești

Luna te va face să fii extrem de gelos în relația de cuplu. Începi să ai tot felul de bănuieli în ceea ce privește fidelitatea celui drag. Totuși vei avea surpriza de a descoperi că aceste lucruri sunt doar în mintea ta. Persoana iubită nu ți-a călcat strâmb, iar tu te vei simți destul de jenat pentru faptul că ți-ai verificat și bănuit perechea de o asemenea faptă.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.