Horoscop
Înapoi la

Luna este la perigeu: trei zodii sunt pline de suspiciuni

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

În 27 aprilie va avea loc un eveniment astronomic important, ce va influența viața unor zodii. Luna se va afla la cea mai apropiată distanță de Pământ și se va vedea mult mai mare ca de obicei. Deși ne vom putea bucura de o imagine superbă, trei semne zodiacale vor avea probleme în viața personală și profesională.

Suspiciunile și gelozia sunt cele mai grele boli ale oamenilor. Aceste sentimente negative ne macină sufletul și ne face să ne imaginăm tot felul de scenarii. Luna la perigeu amplifică aceste emoții, iar trei zodii nu vor reuși să se controleze. Își vor bănui de trădare colegii de muncă, prietenii și chiar persoana iubită.

femeie care verifica telefonul partenerului

Iată care sunt cele 3 zodii ce vor fi pline de suspiciuni!

Leu

Un măr al discordiei își face loc la tine în inimă și începi să pui la îndoială fidelitatea partenerului tău. Nu ai niciun motiv pentru a face acest lucru, dar Luna la perigeu te va face să fii extrem de suspicioasă. Nu vei sta prea mult pe gânduri și vei începe să faci verificările de rigoare. Totuși, curând vei afla că totul a fost o iluzie și că perechea ta ți-a rămas loială pe toată durata relației voastre. Te vei simți foarte prost, însă nu mai rău decât jumătatea ta. Încearcă să nu te mai lași influențată de această fază a Lunii și să îți folosești rațiunea mai mult în aceste chestiuni, deoarece atitudinea ta o va răni pe persoana iubită.

Gemeni

Ți se pare că toată lumea se aliază împotriva ta și că cea mai bună prietenă este capul răutăților în aceast complot. Există ceva în acțiunile ei care te fac să o bănuiești de tot felul de lucruri negative. Ai impresia că secretele pe care i le-ai împărtășit cu mult timp în urmă vor fi date în vileag, iar familia și partenerul tău vor afla acea parte întunecată din trecutul tău. Nu uita că Luna îți poate provoca multe iluzii de acest gen, iar imaginația ta poate exagera anumite lucruri. Este bine să eviți orice interacțiune cu cea mai bună prietenă până la finalul acestui eveniment astral.

colegi de munca care nu se inteleg

Săgetător

Anumite neînțelegeri din trecut te fac să crezi că nu mai ești la fel de apreciat la locul de muncă. Toată lumea ți se va părea ostilă în această zi și vei începe să crezi că o alianță s-a format împotriva ta. Te vei gândi toată noaptea la acest lucru, fapt ce te va determina să stai trează până dimineață în căutarea unui alt job. Însă a doua zi vei avea plăcuta surprindere să fii lăudată pentru toate meritele tale, iar acest lucru te va face să te simți extrem de bine. Vei vedea că toată lumea se comportă perfect normal și că totul a fost doar în mintea ta.

Știm că este greu să te lupți cu energiile, dar este foarte important să nu lași Luna la perigeu să îți afecteze viața.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.