Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Luna Gheboasă face prăpăd. Trei zodii rămân fără bani și fără dragoste

Joi, 12.09.2019

În perioada când Luna trece dinspre primul pătrar către Luna Plină, o apariție nefastă poate să se ridice la orizont, aducând ghinioane pentru unele zodii: Luna Gheboasă. După-amiaza târziu, poate fi observată această cocoașă luminoasă pe cerul senin, crescând la est, pe măsură ce soarele coboară spre apus.

Zilele de 12 și 13 septembrie vor fi cele în care poți observa pe cer această lună deformată, pândind parcă o pradă peste care să reverse nenoroc. Din nefericire, trei zodii sunt foarte susceptibile la influența Lunii Gheboase și sfârșitul de săptămână se va transforma pentru ele într-un adevărat coșmar. Numai forța interioară și inspirația le pot salva din ghearele Lunii Gheboase.

luna gheboasa

Racul este prizonierul suferinței

Legătura dintre această zodie și Lună este bine-cunoscută. Ființă nocturnă, adesea umblând prin tenebrele acvatice, Racul poate cădea ușor pradă influențelor inconștiente, ce se ridică precum mareea sub puterea Lunii Gheboase.

Săptămâna aceasta poate marca sfârșitul dureros al unei relații care a însemnat totul cândva pentru Rac. Persoana care i-a luminat viața a ajuns să-i fie cel mai înfocat dușman sau să-l privească fără nicio emoție, ca pe un străin. Degeaba încearcă să se păcălească singur: pe măsură ce Luna Gheboasă se ridică pe cer, Racul înțelege că nu mai este nimic de reparat în relația sa.

Sfârșitul de săptămână va fi hotărâtor pentru nativul Rac: fie se desparte pentru totdeauna de partener, fie se împacă cu gândul de a rămâne împreună de dragul conveniențelor și al obligațiilor familiale.

Săgetătorul își plânge de milă

Până la sfârșitul săptămânii, Săgetătorii pot pierde sume importante de bani, ceea ce le va întuneca sufletul, lăsând Luna Gheboasă ca unică stăpână peste tulburarea lor. Îi ajung din urmă datorii neplătite, rate adunate sau hotărâri judecătorești care-i obligă să achite daune, pensii alimentare ori credite neonorate. Poate că se lasă păcăliți de vânzători abili și cumpără lucruri de care nu au nevoie ori joacă la ruletă și pierd chiar și banii pe care nu-i au, rămânând datori băncilor și cămătarilor. În orice caz, Luna Gheboasă își face de cap în Casa Banilor, iar Săgetătorii nu pot să-i oprească în niciun fel ravagiile.

Peștii ajung la capătul puterilor

tristete

Pentru Pești, Luna Gheboasă a pregătit cele mai neplăcute surprize. Razele ei toxice pătrund până în inima nativilor Pești, umplând-o de suferință. Este posibil ca săptămâna aceasta să afle că sunt trădați în dragoste sau că vor fi abandonați de cei pentru care ar fi băgat mâna în foc că le sunt loiali. Dacă au o relație nouă, își vor da seama că partenerii nu stau cu ei din iubire, ci din interes, iar dacă sunt căsătoriți de ceva vreme, înțeleg că pasiunea și tandrețea au murit, lăsând locul rutinei și plictiselii.

Nici pe plan financiar nu le merge foarte bine: s-ar putea ca salariile să le întârzie sau chiar să le fie diminuate, din cauza unor probleme la locul de muncă. Nu au de la cine să împrumute sumele necesare pentru cheltuielile zilnice și au o senzație generală de neputință și dezamăgire.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!