Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Luna în cuadratură cu Pluto: cele mai profunde sentimente ies la iveală

Otilia Geavlete

Adânc, în subconștientul nostru, sunt îngropate suferințe și lucuri nespuse. Dar pentru unele zodii astrele au hotărât că a venit momentul mântuirii și al mărturisirilor ce le vor schimba viața. Luna în cuadratură cu Pluto guvernează o perioadă de dezvăluiri fără precedent, de emoții care erup ca un vulcan și comportamente ce pot părea nebunești, dar care sunt, de fapt, eliberatoare.

Zeitatea Infernului, Pluto, guvernează lumile subpământene, simbol al profunzimilor inaccesibile ale sufletului. Luna pătrunde în aceste locuri sumbre și periculoase, scoțând la iveală tot ceea ce ne temem să spunem și făcând posibil catharsisul.

Fie că este vorba despre abuzuri suferite în trecut, în familie, despre lucruri dureroase din cuplu pecetluite de tăcere sau despre expunerea publică a unor tabuuri ori amănunte din viața privată, patru zodii sunt pregătite să treacă la un alt nivel al evoluției personale.

libertare

Taurul nu se mai teme să se expună

Pentru Taur, viața privată a fost mereu un aspect pe care a încercat să-l protejeze și să-l ferească de privirile scormonitoare ale străinilor. Simțindu-se adesea neiubit și insuficient apreciat, nativul Taur s-a temut, ani la rând, că părțile lui vulnerabile vor fi expuse și va deveni subiect de bârfă. Exact acest lucru se întâmplă sub efectele greu de înțeles ale Lunii în cuadratură cu Pluto, care scoate la iveală suferința, ca pe o cale spre mântuire.

Persoane neavenite află lucruri secrete despre Tauri, inclusiv din viața lor intimă, și le expun în văzul tuturor, direct sau poate pe rețelele de socializare. Inițial, acest lucru va fi o lovitură și un șoc, din care Taurii își vor reveni foarte greu. Poate că vor fi spuse lucruri pe care ar fi vrut să le ascundă cu orice preț, legate de familia lor, de anumite boli, de infracțiuni sau chiar de preferințe sexuale. Ulterior, Taurii își vor da seama că se simt eliberați și se vor ridica triumfători, gata să-i înfrunte pe toți cei care le stau împotrivă. Odată dezvăluite, aceste secrete își vor piede puterea și nativii Tauri vor simți că au fost eliberați de o îndelungată suferință.

Gemenii își află sursa durerilor

Pentru Gemeni, Luna în cuadratură cu Pluto desemnează o perioadă de analiză profundă și de descoperire a unor lucruri din subconștient pe care le-au ignorat întreaga viață. Poate că vor face ei înșiși un demers de sondare a propriilor emoții obscure sau vor participa la ședințe psihanalitice, pătrunzând în locuri sălbatice din inima lor. Cert este că vor afla sursa multor suferințe din prezent. Posibil să fie vorba despre un părinte care i-a abuzat, despre o mamă obsesivă și hiperprotectoare care le-a încălcat mereu viața personală și le-a blocat anumite energii subconștiente.

Luna în opoziție cu Pluto este intensă și flămândă, așa că nimic nu va scăpa de această analiză crudă, inițiată de Gemeni. Își vor înfrunta toate fricile și vor afla amănunte cutremurătoare legate de familia lor, scăpând, în sfârșit, de suferințe pe care le purtau de ani întregi. Vor realiza cum aceste lucruri le-au afectat relația cu partenerul și vor putea aduce, în sfârșit, lumină și iertare în legăturile din prezent.

Leul scapă de influența tabuurilor

În cazul Leilor, Luna în cuadratură cu Pluto dă prilejul explorării unor teritorii fascinante, pe care majoritatea oamenilor le trec sub tăcere: acelea ale tabuurilor sexuale și ale vieții instinctuale. Mulți nativi Lei care au simțit că anumite energii creatoare le sunt blocate vor afla că motivele sunt legate de tendințe obscure și de evenimente cu tentă sexuală din propria copilărie, precum experiențe și tatonări timpurii, obsesii materne sau comportamente abuzive și dominatoare paterne.

În orice caz, Leii nu se mai tem să-și dezvăluie tendințele și fanteziile legate de propria sexualitate. Mai mult decât atât, este posibil ca, sub influența Lunii în cuadratură cu întunecatul Pluto, Leii să-și asume lucruri pe care nu le-au spus niciodată, cum ar fi anumite înclinații sexuale sau să pună în practică unele lucruri pe care le-au considerat multă vreme tabu. Este un timp al explorării celor mai obscure tendințe și impulsuri, care va duce și la dezlănțuirea unor energii creatoare de neegalat.

Vărsătorul își acceptă natura autentică

eliberare

După mulți ani de măști și dedublare, Vărsătorul va spune, în sfârșit, lucrurilor pe nume și nu se va mai teme de părerea nimănui. Acesta este puternicul efect al Lunii care pătrunde în tenebre și dezleagă energiile captive. Toate motivele ascunderii și suferinței sale sunt dezvăluite: părinții care i-au impus standarde prea înalte, frații care l-au nedreptățit, prietenii care l-au trădat și partenerii care nu l-au înțeles sau l-au umilit, cu toții vor afla care este adevărata față a Vărsătorului.

Este posibil ca, în această perioadă, nativii Vărsători să aibă comportamente nestăvilite, crize de furie intensă, ajungând până la distrugerea lucrurilor din jur sau chiar propria rănire. Dar acestea nu sunt decât prilejul de a arunca în față tuturor cele mai adânci sentimente de revoltă, dezgust, gelozie sau chiar ură, fără să mai țină cont de nicio interdicție socială.

Oamenii din jurul Vărsătorului vor fi uluiți de aceste ieșiri necontrolate și de cuvintele ca niște pumnale pe care acesta le aruncă asupra lor. Dar este vorba despre emoții autentice, despre o dezvăluire care se face o dată în viață și care poate deschide poarta către libertate.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 31 iulie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46488 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (38772 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (37950 vizite)
  4. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (28214 vizite)
  5. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22593 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  4. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
  5. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  1. Patru tipuri diferite de blendere și utilizările lor (0 comentarii)
  2. Paravane decorative la comandă (0 comentarii)
  3. Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor (0 comentarii)
  4. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (0 comentarii)
  5. Cea mai dorită zodie în luna august: nimeni nu îi poate rezista! (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!