Horoscop
Înapoi la

Luna în Rac aduce schimbări majore în viața zodiilor

Luna în Rac aduce schimbări majore în viața zodiilor

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna va intra în semnul Racului, unde va staționa de-a lungul întregului weekend. Iată de ce aceste zile de sfârșit de săptămână se află sub semnul unei stări emoționale intense, dată fiind natura sensibilă și proiectată spre adânc a Racului și legătura sa specială cu astrul nopții.

Sentimentele profunde și imaginația debordantă vor caracteriza majoritatea zodiilor, dar câteva dintre ele se vor bucura și de afecțiune, căldură și intimitate, descoperind ce înseamnă iubirea adevărată.

luna in rac

Berbecul are emoții intense

Weekendul va aduce o revărsare de emoții asupra Berbecului, care se bucură ca un copil de tot ce întâlnește în cale. Va pleca într-o excursie neplanificată și va face totul cu spontaneitate și deschidere, trăind viața din plin. Drumul său va fi și o adevărată călătorie în numele iubirii: sentimentele față de partener se vor reaprinde sau va întâlni o persoană cu totul specială, căreia îi va dărui inima sa.

Taurul se relaxează și se simte protejat

Pentru Taur, Luna în Rac este ocrotitoare și înlătură orice provocare din calea sa. Emoțiile Taurului vor fi blânde și tandrețea îl va însoți la orice pas în perioada care urmează. Partenerul îi va îndeplini toate dorințele și îl va răsfăța pe parcursul întregului weekend. Racii vor petrece două zile senine alături de familie și vor simți din nou că adevărata iubire înseamnă, în primul rând, încrederea în cel de lângă tine.

Gemenii au chef de distracție

Pentru Gemeni, urmează un weekend de pomină alături de prieteni sau cu familia extinsă. Fie că vor pregăti o întâlnire de grup la ei acasă, fie că vor fi invitați la un eveniment, Gemenii nu se dau înapoi de la distracție. De altfel, sunt momente bine-venite, pentru că Gemenii trec printr-o perioadă destul de stresantă și au nevoie să se reîmprospăteze și să uite de griji. Așa că vor abandona gândurile legate de responsabilități și vor face tot posibilul pentru a atrage doar emoții pozitive.

Racul trăiește o poveste de iubire

Este adevărat că o poveste de iubire are nevoie de mai mult timp, dar Racul se află de ceva vreme în dispoziție „de îndrăgostire”. De aceea, Luna aduce doar scânteia de pasiune ce mai lipsea pentru a se declanșa cea mai frumoasă aventură romantică. Racul va întâlni o persoană fascinantă și va trăi emoții pe care nu le-a mai simțit până acum și care îl vor face să uite de obligații și de opreliști. Pentru nativii care își prețuiesc relațiile actuale, Luna va aduce o revigorare a sentimentelor, astfel că în weekend vor trăi o a doua lună de miere.

Leul alege dragostea adevărată

Pentru Leu, weekendul va reprezenta o provocare, pentru că va fi pus în fața unei alegeri: între o ispită care îi apare în cale și actuala iubire. Dacă sentimentele din relația actuală nu mai sunt intense și dragostea s-a stins, Leul va ceda tentației, pentru că are nevoie de pasiune și romantism în viața sa. Însă, dacă există în continuare iubire, chiar și acoperită de rutină și trecerea timpului, Leul nu se va lăsa sedus de plăceri de moment, ci va alege ceea ce este mai prețios pentru el.

Fecioara nu-și găsește locul

După o săptămână destul de obositoare, Fecioara are nevoie de relaxare, dar constată că nu-și găsește locul acasă și ar vrea ceva ieșit din comun pentru acest weekend. Luna în Rac provoacă efluvii de sentimente contradictorii în sufletul Fecioarei, care oscilează între confort și nevoia de aventură. Acest lucru o poate conduce spre excese, nopți nedormite, ieșiri în cluburi, drumeții foarte lungi, cu multe eforturi, astfel încât Fecioara va încheia weekendul mai obosită decât la sfârșitul zilelor de lucru.

Balanța are nevoie de adrenalină

Nici Balanța nu rămâne acasă în weekend,  pentru că Luna în Rac îi trezește dorul de ducă și o face să caute senzații tari. Este posibil să se dăruiască unor pasiuni vinovate sau să facă lucruri pe care nu le-a mai încercat, să joace la cazino, să zboare cu parapanta sau să încerce prima sa coborâre cu bicicleta pe munte. Dacă are și o predispoziție romantică, sunt șanse ca Balanța să-și găsească sufletul pereche în acest weekend.

Scorpionul este copleșit de emoții

Scorpionul este o zodie acvatică, la fel ca Racul, și are acces către cele mai profunde și tulburătoare emoții. Influențele selenare scot la suprafață nostalgii și suferințe uitate, iar Scorpionul se trezește făcând un bilanț neintenționat al propriei vieți. Acest lucru îl va face vulnerabil, mai ales că este tentat să se concentreze mai mult pe eșecuri decât pe reușite. Sprijinul partenerului sau al unei persoane de încredere este esențial pentru Scorpion în aceste zile, pentru a se simți valoros și a înțelege că prezentul poate compensa pierderile trecute.

Săgetătorul se bucură de plăcerile simple

Pentru că nu vrea complicații și agitație, Săgetătorul alege să petreacă weekendul acasă și să se relaxeze cu mici bucurii: cumpără prăjituri, ascultă muzică, se uită la serialele preferate și citește, iar atunci când se simte copleșit de oboseală, pur și simplu adoarme, chiar dacă este miezul zilei. Dacă nu are nicio obligație, îi va fi ușor să-și creeze cel mai odihnitor weekend cu putință. În cazul în care familia este mai mare, Săgetătorul va trimite copiii la bunici și își va convinge partenerul să se dedea acelorași mici plăceri ca și el.

Capricornul împletește aventura cu dragostea

Weekendul Capricornului este marcat de aventură și mister. Fie va alege să meargă cu un grup în locuri bizare din România, fie va participa la întâlniri nonconformiste, cum ar fi o ședință de spiritism, ori va vizita o locație unde apar fenomene paranormale, cert este că nu se va plictisi în zilele următoare. Iar dacă enigmele se împletesc cu iubirea, este cu atât mai bine. Unii Capricorni vor întâlni în aceste peripluri de weekend persoane atât de interesante, încât nu-și vor putea înfrâna tendințele romantice.

cuplu sub luna

Vărsătorul se luptă cu plictiseala

Luna în Rac nu reușește să declanșeze emoții prea puternice în inima Vărsătorului. Nativii acestei zodii se simt plictisiți și au un fond ușor depresiv în weekend. Dacă vor alege să rămână acasă, eventual în pat, starea lor de letargie se va amplifica. Dacă vor lupta însă cu această lipsă de chef, s-ar putea bucura de surprize și mici satisfacții pe parcursul întregului weekend.

Peștii se îmbată cu vise

Weekendul este dedicat viselor cu ochii deschiși în cazul Peștilor. Dacă au întâlnit persoane interesante pe parcursul săptămânii, Peștii își vor petrece weekendul făcându-și planuri fanteziste și scenarii romantice. Dacă nu, vor inventa tot felul de alternative mentale la realitate, pentru a-și procura o stare de surescitare și exuberanță. Vor discuta cu partenerii despre vacanțe exotice, despre proiecte de suflet sau despre descoperiri și invenții și vor face tot posibilul ca plictiseala să nu pătrundă în căminul și în inima lor.

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator
Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
Bărbatul Leu în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.