Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Luna in Taur, în cuadratură cu Soarele în Vărsător: este momentul dezlănțuirii și al iubirii pentru zodii

Marţi, 21.01.2020

Între 1 și 3 februarie Luna se va afla în semnul Taurului și va intra în cuadratură cu Soarele în Vărsător. Sunt două aspecte care denotă opoziție: pe de o parte cuadratura dintre Lună și Soare, care adesea conduce la conflicte în exterior sau în interiorul persoanei; pe de altă parte Taurul, un semn de pământ este opus Vărsătorului, ca semn de aer. 

chipuri opuse

O astfel de configurație astrală va scoate la iveală aspectele contradictorii ale fiecărei zodii, natura lor duală. Pe de o parte Luna se află într-un semn stabil, senzual, guvernat de Venus, caracterizat prin atașament față de simțuri și de lumea materială. Pe de altă parte, Soarele luminează din semnul Vărsătorului, condus de planeta Uranus, caracterizat prin nonconformism, creativitate și preocupare pentru aspectele spirituale. Tocmai de aceea, semnalele transmise de acest aspect astral sunt contradictorii. Astfel, dragostea le spune zodiilor ca timpul lor a expirat și că nu trebuie să mai stea pe gânduri. Interpretăm acest mesaj astfel: nativii trebuie să-și asculte inima, chiar dacă iese la iveală natura lor duală. Vor fi nevoite să acționeze acum, ori niciodată, pentru iubire. Și nu vor regreta, pentru că pozițiile planetelor pe cer sunt favorabile pentru cea mai mare dragoste, însă asta le va pune în dificultate.

Iată de ce zodiile vor trece printr-o perioadă plină de provocări la începutul lui februarie, din care nu vor lipsi conflictele, dilemele morale și tentațiile, totul în numele iubirii.

Cum sunt influențate zodiile de cuadratura dintre în Luna în Taur cu Soarele în Vărsător  

Berbecul 

Perioada încărcată prin care treci îți activează latura impulsivă, făcându-te să intri în conflicte cu colegii de serviciu și cu partenerul. Se adună mai multe incidente care îți provoacă tensiune și simți că ai nevoie de o pauză, pentru a-ți reîncărca bateriile. Confruntarea ta interioară între tendințele ultraresponsabile și nevoia de libertate și relaxare te poate aduce în pragul depresiei. Cuadratura dintre Lună în Taur și Soare în Vărsător este greu de suportat pentru tine, de aceea ar trebui să-ți iei câteva zile de concediu la începutul lui februarie și să privești în inteiorul tău, cu iubire, iertare și indulgență. 

Taurul

Luna se află în semnul tău în primele zile din februarie, de aceea latura ta senzuală este foarte accentuată. Te simți atrasă în povești pline de pasiune și s-ar putea să nu reziști tentației și să ai o aventură, dar acest lucru va duce la sentimente de vinovăție, mai ales dacă ești deja într-o relație. Nevoia ta de stabilitate este în conflict cu dorința de a ieși din rutină și plafonare, dar orice decizie ai lua, ai grijă să-ți conservi echilibrul interior. 

Gemenii

Natura ta este duală prin definiție, dar cuadratura dintre Lună în Taur și Soare în Vărsător face ca această dualitate să fie accentuată, pentru că apare o adevărată ruptură între vocea inimii și cea a rațiunii. Vei fi pusă în fața unei alegeri, de care depinde viitorul tău profesional și va trebui să decizi dacă te păstrezi într-o zonă de confort, de care te leagă multe aspecte sentimentale și posibilitatea de a avansa ierarhic, dar a pierde unele beneficii. Și în plan personal percepi această ruptură, pentru că nevoia ta de stimulare emoțională nu este suficient satisfăcută de relațiile tale din prezent, așa că vei încerca să te rupi și să accezi spre acea dragoste pasională. Nu te da înapoi!

Ilustratie cu o femeie cu ochi albastri

Racul

Ai nevoie de mai multă protecție și înțelegere din partea partenerului, dar simți că relația voastră a intrat într-un con de umbră. Nu știi cum să-ți exprimi sentimentele năvalnice și adesea ajungeți la certuri și conflicte. Luna, astrul tău guvernator se află în Taur, o zodie fixă, ce se opune naturii tale acvatice. De aceea te simți blocată emoțional și îngrădită în libertatea ta, mai ales că Luna este în cuadratură cu Soarele în Vărsător, care te predispune la evitarea oricărei complicații și la izolare. Începutul lui februarie va fi o perioadă dificilă pentru tine, în care trebuie să iei hotărâri ferme legate de viața ta sentimentală, chiar dacă ai tendința să fugi de responsabilitate. Nu evada, lasă-te purtată de insticte!

Leul

Ești prinsă în activități profesionale care nu-ți fac nici o plăcere și simți că te plafonezi, iar creativitatea ta este inhibată. Ai nevoie de mai multă stimulare, de lucruri mai provocative și eșt atrasă către proiecte inovatoare, dar nu poți renunța la stabilitatea ta financiară. Luna în Taur te ține ancorată în vechile activități, care îți asigură venituri fixe și siguranță profesională, în vreme ce Soarele în Vărsător te îndeamnă să explorezi noi oportunități, care, din păcate, îți dau o stare de incertitudine. Ai nevoie de o perioadă de pregătire și de sprijin din partea celor apropiați, pentru a putea face pasul spre schimbare. 

Fecioara

Ai multe planuri legate de evoluția ta profesională, dar și spirituală, însă începutul lui februarie s-ar putea să le dea peste cap. În viața ta apare o persoană care te face să devii visătoare și pasională, exact opusul a ceea ce ai nevoie în acest moment. Dacă Luna în Taur marchează nevoia ta de stabilitate și gândire rațională, Soarele în Vărsător te face să cauți aventura și noutatea, ceea ce ar putea duce la dezechilibre pe mai multe dimensiuni ale vieții tale. 

soarele si luna

Balanța

Cuadratura dintre Lună în Taur și Soare în Vărsător pune în conflict partea ta competitivă cu nevoia de a trăi în prezent, fără prea multe complicații. Deși te simți obosită și dornică să te retragi o perioadă, să meditezi la ceea ce trebuie să schimbi în viața ta, se ivesc ocazii de a te afirma la serviciu sau pe plan social care te țin mereu în priză. Ai grijă că la un moment dat s-ar putea să-ți pierzi armonia interioară și să te simți complet depășită de situație. Cântărește ce este mai important pentru tine, să ajungi în vârf sau să te simți împăcată și senină și alege direcția în care vrei să mergi. 

Scorpionul

Ești captivă între impulsurile ascunse și nevoia de a face o bună imagine în fața celorlalți, ceea ce îți provoacă o stare de tensiune și de frustrare. Pe de o parte Luna în Taur activează partea ta senzuală și dornică de plăcere, pe de altă parte Soarele în Vărsător te face să-ți inhibi pornirile, pentru a păstra impresia pozitivă pe care le-o faci celor din jur. De aceea, vei respinge propunerea unui bărbat care te atrage, pentru că este posibil să creeze prea multe complicații pentru tine și să-i facă pe ceilalți să te privească reprobabil. Ori vei renunța la un post de conducere, ca să-ți păstrezi bunele relații cu colegii. Aceste decizii luate împotriva nevoilor tale profunde te vor face să te simți nesatisfăcută și lipsită de libertate.

Săgetătorul

Dacă ești la începutul unei relații sau chiar dacă te afli de ceva vreme într-o legătură, cuadratura dintre Luna în Taur și Soarele în Vărsător îți va aduce o confruntare între nevoia de libertate și angajamentele pe care ți le-ai luat față de persoana pe care o iubești. Independența ta interioară și exterioară reprezintă un punct foarte important pentru tine, dar partenerul are nevoie de tine și îți reproșează adesea că nu ești suficient de implicată în relație. Încearcă să ai o discuție serioasă și să-i explici care sunt și necesitățile tale, dar fă-ți și un bilanț al lucrurilor la care poți renunța, pentru a asigura stabilitatea legăturii tale. 

Capricornul

Ca de obicei, începutul de an vine cu foarte multe responsabilități și muncă în cazul tău, dar îți aduce, în același timp o nevoie de contemplație și de dezvoltare spirituală. Iată de ce cuadratura dintre Lună în Taur și Soare în Vărsător s-ar putea să te pună în dificiultate, pentru că te simți împărțită între natura ta activă și cea contemplativă. Ia-ți o perioadă de reflecție și auto-analiză pentru a înțelege ce contează mai mult pentru tine în acest moment și apoi acționează în consecință. 

Vărsătorul

Ai o imagine idealizată despre familie, dar realitatea arată adesea cu totul altfel. În această perioadă s-ar putea să te simți mai frunstrată ca de obicei de diferențele dintre ceea ce aștepți de la relațiile cu cei din jur și ceea ce ți se oferă. Cu Soarele aflat în zodia ta, nevoia ta de a ieși din rutină și de a avea parte de relații privilegiate este mai mare ca oricând. Pe de altă parte îți este dificil să depășești zona ta de confort, iar Luna în Taur marchează tocmai necesitatea de a te simți în siguranță, care adesea intră în conflict cu visele tale mărețe. Dacă vrei să eviți frustrările, trebuie să accepți faptul că în orice relație sunt necesare unele compromisuri.

chip

 Peștii

Dependența ta emoțională și gradul crescut de empatie te fac să rămâi captivă în relații și contexte care îți displac, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Dar cuadratura dintre Lună în Taur și Soare în Vărsător activează nevoia ta de libertate și auto-afirmare, astfel încât începutul lui februarie ar putea aduce schimbări radicale în viața ta. Poate că vei lăsa în urmă relațiile abuzive sau vei renunța la un loc de muncă pentru că nu te mai satisface. Ori vei spune, pur și simplu, în față oamenilor ce te nemulțumește la ei și le vei da un ultimatum privind schimbările pe care trebuie să le facă, pentru a rămâne în relație cu tine. 

 

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Pluto retrograd în Capricorn: ce lecții primesc zodiile din partea Universului (43126 vizite)
  2. 5 zodii care vor termina luna august în lacrimi amare (9387 vizite)
  3. A dispărut de la TV de ani de zile... Vezi cum arată și cu ce se ocupă acum Cosmina Păsărin (7758 vizite)
  4. Trucurile folosite de femeile atrăgătoare ca să-i facă pe bărbați să se gândească la ele non-stop (4975 vizite)
  5. Portalul Leului se activează pe 8.08. Zodiile pendulează între lumea spirituală și cea materială (4527 vizite)
  1. Care e cel mai mare regret în dragoste al fiecărui om, în funcție de zodie (nota 4.8)
  2. 5 zodii care vor termina luna august în lacrimi amare (nota 4.7)
  3. Diferența între cultura îngrijirii tenului Europa versus Asia: interviu cu Diana Spinu, medic dermatolog (nota 4.6)
  4. Chiron este în traiectorie directă în 2020, iar energia lui este foarte intensă. Cum sunt afectate zodiile (nota 4.3)
  5. Povestea din spatele brandului apărut într-o vară: interviu cu Ioana Răducu, co-fondatoarea FUNKYFAIN.ro (nota 4.2)
  1. Uranus retrograd în Taur: zodile trec prin schimbări radicale (0 comentarii)
  2. Totul despre soția lui Ardiles din Las Fierbinți. Cum arată și ce face jumătatea lui Mihai Mărgineanu (0 comentarii)
  3. 7 alimente care reduc urmele lăsate de acnee pe piele (0 comentarii)
  4. Chris Pratt și Katherine, fiica lui Arnold Schwarzenegger, au devenit părinți (0 comentarii)
  5. 7 motive pentru care Taurul este cea mai romantică zodie (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!