Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Luna în Taur pe 10 decembrie vine cu furtuni: zodiile trebuie să aibă grijă de inima lor

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Când Luna se află în zodia dominatoare a Taurului, te poți aștepta la schimbări semnificative în viața tuturor semnelor zodiacale. Influențele telurice ale Taurului combinate cu energiile selenare scot la suprafață partea pe care încercăm să o controlăm din noi, cele mai adânci revolte, frustrări și resentimente. De obicei reușim să trimitem aceste trăiri în subconștient și să le cenzurăm, pentru că ne este teamă că ne-ar putea distruge relațiile. Dar, atunci când Luna se va afla în Taur, în data de 10 decembrie, furtunile sentimentale se vor dezlănțui, așa că va fi necesar să ne păzim inima.

chip

Ce efecte are Luna în Taur asupra zodiilor

Berbec

Ferește-te de influența negativă a persoanelor toxice și a bârfelor din viața ta. Deși creativitatea ta va fi maximă în această perioadă și te vei bucura de roadele muncii tale, nu vor lipsi gurile rele care îți discreditează eforturile și persoanele invidioase care vor insinua că nu te-ai ridicat la înălțimea așteptărilor. Dacă te vei lăsa purtată de influențele năvalnice ale Lunii în Taur, vei intra în conflicte inutile, care îți vor întrista inima. Lasă vorbele goale să treacă și concentrează-te pe ceea ce este important pentru tine.

Taur

Luna strălucește în zodia ta, de aceea vei fi ferită de influențele negative ce vor plana asupra celorlalte semne. Dar nu te aștepta ca sfârșitul de an să fie complet lipsit de dificultăți și provocări. Îți vei ieși destul de ușor din fire, așa că te așteaptă câteva confruntări cu persoane din familie sau de la serviciu. Stă însă în puterea ta să-ți controlezi manifestările și să încerci să vezi partea plină a paharului.

Gemeni

Urmează o perioadă dificilă pentru tine sub influența Lunii în Taur. Ai grijă, în special, la aventuri, trădări și infidelități, pentru că destinul s-ar putea să-ți joace o farsă. Este posibil ca soțul și amantul să se întâlnească ori ca actualul tău partener să descopere că ai avut o aventură. În orice caz, ferește-te de efectele Lunii în Taur, evitând relațiile paralele și complicațiile sentimentale în perioada care urmează. Dacă nu vei fi precaută, există riscul să petreci singură sărbătorile care se apropie.

Rac

Pentru că Luna este astrul tău și se află în semnul Taurului, te așteaptă o perioadă de frământări și tensiune, atât la serviciu, cât și acasă. Vei descoperi că sunt persoane care comentează tot ce faci pe la spatele tău, iar partenerul nu îți va acorda sprijinul de care ai nevoie. Aceste lucruri îți vor provoca o stare de dezamăgire și vor scoate la suprafață vechi nemulțumiri și resentimente. S-ar putea să izbucnești cu destul de multă agresivitate, fie acasă, fie în cadrul unei întâlniri de lucru, când ți se pare că ești pusă la zid. Dar, ulterior, tot tu vei avea remușcări, așa că încearcă să schimbi strategia și să-ți spui opiniile cu calm și asertivitate.

Leu

Luna în Taur îți va răscoli amintirile și va readuce în prezent lucruri pe care le credeai uitate. În special în legătura cu partenerul se vor insera fantomele unor suferințe mai vechi, care nu-ți dau pace. Deși vei încerca să limitezi gândurile negative, ele se vor strecura în ceea ce spui și ce faci, astfel încât te vei trezi că ai crize de furie fără motiv și izbucniri emoționale nestăpânite. În loc să lupți în zadar cu aceste porniri, care dobândesc și mai multă putere atunci când încerci să le înnăbuși, mai bine încearcă să-ți dai seama ce le-a readus în sufletul tău. Poartă o discuție sinceră cu partenerul, spune-i ce simți și faceți echipă pentru a clarifica aceste sentimente.

Fecioară

Luna în Taur îți va aduce o revelație, care te va întrista la început, dar apoi te va ajuta să evoluezi. Vei realiza că te agăți de o imagine idealizată a propriei vieți, că lucrurile se schimbă în jurul tău și relațiile nu mai sunt aceleași ca la început. Nevoia ta de stabilitate va fi profund zguduită de această revelație, dar, ulterior, vei înțelege că este o lecție pe care ți-o dă Universul, pentru a accepta transformarea ca pe o parte a existenței. Vei medita destul de mult în perioada care urmează asupra trecutului și a lucrurilor de care trebuie să te eliberezi, pentru a putea gusta bucuria prezentului.

inger

Balanță

Urmează o perioadă a vindecării pentru tine, în care vei folosi micile bucurii ale prezentului pentru a te detașa de un episod dureros din viața ta. Luna în Taur va trimite, din când în când, efluvii emoționale care vor încerca să te copleșească și amintiri pline de suferință, dar vei încerca să te agăți de ceea ce ai și să dai uitării trecutul. Fie că este vorba de o despărțire recentă, de o veste tristă sau de o plecare tensionată de la locul de muncă, îți vei dedica timpul alinării propriului suflet. Iar Universul va fi de partea ta, scoțându-ți în cale oameni care să te aprecieze așa cum meriți.

Scorpion

Este vremea să-ți înfrunți dușmanii cu toată puterea de care dă dovadă zodia ta. Vei afla lucruri neplăcute despre persoane care complotează împotriva ta sau atentează la ceea ce îți aparține. Fie că vei avea o confruntare cu colegi de serviciu care încearcă să te submineze, fie cu o rivală care vrea să-ți fure iubitul, trebuie să fii foarte atentă cum îți joci cărțile câștigătoare. O mișcare grăbită, o criză de furie sau o furtună emoțională s-ar putea să fie în defavoarea ta. Așa că trebuie să-ți stăpânești impulsurile pe care ți le trimite Luna în Taur și să acționezi cu calm și sânge rece, pentru a-i pune la punct pe toți cei care încearcă să-ți facă rău.

Săgetător

Ai nevoie de multă energie pentru un eveniment important care urmează în viața ta, fie pe plan profesional, fie familial. Ai un rol esențial în organizarea acestui eveniment și trebuie să-ți aduni forțele pentru a-l face să iasă cât mai bine. Dar Luna în Taur îți aduce tot felul de mici necazuri și obstacole, care îți absorb din energie. Încearcă să le dai cât mai puțină atenție și roagă persoanele apropiate să te ajute cu rezolvarea lor. Astfel vei putea să-ți păstrezi atenția asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Capricorn

Luna este în Taur, zodie de pământ, ca și tine, așa că faci parte dintre protejații perioadei care urmează. Ca și în cazul Fecioarei, orice problemă sau obstacol care îți apare în cale îți va aduce, de fapt, o revelație, va reprezenta o lecție pentru evoluția ta spirituală. S-ar putea să te confrunți cu opoziția unor persoane sau cu o perioadă de blocaj mental și emoțional, dar numai pentru a-ți aduna forțele creative și a pregăti o operă măreață pentru anul care urmează. Viața ta personală și profesională se află la o răscruce, dar toate energiile latente te direcționează către misiunea ta, către ceea ce ți-ai dorit întotdeauna să realizezi pentru tine și pentru ceilalți.

Vărsător

Ai grijă în perioada care urmează la risipa de energie, care te-ar putea secătui și îndepărta de la lucrurile care contează pentru tine. Luna în Taur te va îndepărta de la scopurile tale, făcându-te să-ți investești forțele în tot felul de acțiuni mărunte, în vreme ce obiectivele importante și persoanele apropiate vor avea de suferit. Vei încerca să rezolvi tot felul de nimicuri la serviciu, pentru a-ți demonstra competența, te vei zbate să schimbi părerea negativă a unor oameni față de tine sau vei intra în relații superficiale, din care nu ai nimic de câștigat. Nu uita că toate aceste detalii te consumă, în vreme ce acasă te așteaptă oameni dragi și lucruri cu adevărat importante.

Pești

pasare

Te rătăcești în trecut, în loc să vezi minunile prezentului. Trăiești din aduceri aminte, în loc să te bucuri de căldura oamenilor din viața ta. Acestea sunt efectele Lunii în Taur, iar tu trebuie să știi acest lucru și să nu te lași manipulată de umbrele unor timpuri apuse. Momentul prezent este cel mai bun timp al vieții tale, pentru că există cu adevărat și pentru că poți planta semințele pentru un viitor mai bun, pentru noi aventuri și relații. Păstrează comoara pe care ai adunat-o prin experiențele tale trecute.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Joi, 28 octombrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (47392 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (45658 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (41517 vizite)
  4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (38634 vizite)
  5. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (32049 vizite)
  1. DIVA a încercat: Am descoperit magia iridologiei la Clinica Eliade și întreg corpul meu îmi mulțumește pentru asta (nota 5)
  2. Primește toamna cu brațele deschise și cu multă energie! Ajutorul tău de nădejde în noul sezon (nota 5)
  3. Unde îți vei întâlni dragostea vieții, în funcție de limbajul iubirii pe care îl folosești (nota 4.9)
  4. Marele horoscop al dragostei pentru anul 2022: ce te așteaptă pe plan amoros, în funcție de zodie (nota 4.8)
  5. Cupluri de vedete pe care nimeni nu și le imagina vreodată împreună și care au devenit exemplul relației ideale! (nota 4.8)
  1. De ce pantofii cu talpa ortopedica sunt recomandati (0 comentarii)
  2. Horoscopul săptămânii 1-7 noiembrie: într-un labirint de secrete și mistere, zodiile purced în căutarea adevăratului sine (0 comentarii)
  3. Ce relație există între Francesco și Maria Speranța. Adriana Trandafir se visează cuscra Patriziei Paglieri (0 comentarii)
  4. Jamie Oliver a început să mănânce mai mult și a slăbit 12 kilograme. Care este secretul lui (0 comentarii)
  5. Zarug, dezgolit de secrete: ce nu știa nimeni despre simpaticul personaj (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!