Horoscop
Înapoi la

Luna în Vărsător deschide calea iubirii și a descoperirii spirituale pentru zodii

Luna în Vărsător deschide calea iubirii și a descoperirii spirituale pentru zodii

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Când Luna intră în zodia Vărsătorului, nevoia de eliberare emoțională devine mult mai puternică, iar gradul de empatie crește. Acest eveniment astral, care va avea loc pe 29 decembrie, va deschide calea spre înțelegerea mai profundă a iubirii, dar și spre evoluția noastră spirituală.

Vărsătorul este un semn complicat, care vorbește deopotrivă despre sentimentele noastre cele mai ascunse, dar și despre capacitatea de a trăi fără granițe, eliberându-ne de conveniențe și de obligații. Semiluna în creștere care se va afla în Vărsător la finalul lui decembrie va marca începutul unor noi iubiri, precum și un punct de răscruce pe calea descoperirii de sine pentru unele zodii.

Iată care sunt schimbările ce apar în viața zodiilor în ultimele zile ale acestui an!

fata luna

Berbec

Ai putea simți un ușor sentiment de abandon spre sfârșitul acestei luni, pentru că vei avea senzația că prietenii și serviciul sunt aspecte mai importante pentru partenerul tău decât relația voastră. Ca să compensezi această impresie, te vei dedica mai mult introspecției și unor practici spirituale, care îți vor aduce revelații și schimbări în modul de a percepe lumea. Vei deveni mai înțelegătoare față de iubitul tău, iar acest lucru îl va face și pe el să fie mai disponibil și mai tandru.

Taur

Deși relația cu partenerul merge bine, simți nevoia de reîmprospătare în viața ta romantică. Nu vrei să îl înșeli, dar îți dorești să te simți dorită și admirată, să flirtezi și să porți discuții despre dragoste cu bărbați interesanți. Ocaziile nu lipsesc, pentru că vei întâlni multe persoane noi la diferite evenimente de sfârșit de an și vei lega prietenii din care nu vor lipsi provocările și jocurile de seducție.

Gemeni

Nu uita că o relație de iubire presupune adesea și compromisuri. Luna în Vărsător te face mai sensibilă la nevoile partenerului și ești dispusă să lași de la tine anumite lucruri pentru a-l face pe el fericit. În felul acesta dobândiți amândoi o stare de calm și relaxare, iar pe fondul seninătății voastre sufletești pășiți amândoi pe o cale comună de dezvoltare personală.

Rac

Luna în Vărsător ridică valurile sufletului tău și s-ar putea să te simți provocată din nimic. Este mai bine să eviți disputele cu partenerul, pentru că pot ușor degenera în certuri serioase. De fapt, relațiile tale, în general, sunt destul de tensionate. Găsește un timp numai cu tine, pentru a privi în adâncul sufletului și a scoate la suprafață ce te tulbură, pentru a vindeca suferințele vechi și a te împăca cu tine și cu ceilalți.

Leu

Este un adevărat dar să ai o persoană cu care să poți vorbi despre tot ceea ce te întristează și îți produce frustrare. Vei simți din plin acest lucru la sfârșit de lună, când anumite lucruri te vor da peste cap, dar partenerul îți va fi alături și te va susține. Cu ajutorul său vei depăși o situație destul de dificilă, din care vei ieși mai puternică și mai înțeleaptă.

femeie pe pod

Fecioară

Îți folosești intuiția, atât în dragoste, cât și pe calea dezvoltării tale spirituale. Luna în Vărsător îți deschide mintea și sufletul către experiențe noi și palpitante, fie că este vorba de o iubire fulgerătoare, fie de o revelație sufletească. Se întrevăd multiple posibilități de dezvoltare personală în ceea ce te privește, astfel că vei intra în noul an cu un sentiment de reînnoire și energie pozitivă.

Balanță

Luna în Vărsător îți aduce oportunitatea perfectă de a vorbi cu persoana iubită despre sentimentele voastre, despre senzația că s-a schimbat ceva în relația voastră. Sub influențele selenare, capacitatea voastră de comunicare sporește, iar emoțiile profunde se exprimă mult mai ușor. Este posibil să descoperi că nimic nu s-a schimbat în iubirea partenerului tău față de tine, dar că are probleme pe care ți le-a ascuns pentru a te proteja și a nu te face să suferi.

Scorpion

Sentimentele romantice revin cu putere în viața ta, pentru că iubitul tău pare transformat de ceva vreme și îți suscită din nou curiozitatea și interesul. Poate că veți trece la un nivel mai profund al relației voastre, poate veți trăi experiențe intime pe care nici măcar nu le bănuiai. Cert este că Luna în Vărsător te face mai receptivă la vibrațiile de dragoste, iar universul tău erotic devine mai bogat și mai provocator.

Săgetător

Simți din plin influența Lunii în Vărsător care îți deschide ochii asupra unor realități pe care le-ai ignorat și care îți pot transforma destinul. Devii mai atentă la propriul suflet, descoperi că ai capacități nebănuite, că ești mult mai profundă și mai intuitivă decât îți închipuiai. Te simți uimită și curioasă în fața schimbărilor ce se petrec la nivelul spiritului tău și ești gata să pornești într-una dintre cele mai palpitante aventuri din viața ta.

Capricorn

Lumea este un loc magic pentru tine la sfârșitul acestui an, iar Luna în Vărsător este o adevărată emblemă a descoperirilor pe care le faci despre tine și despre Univers. Simți că nimic nu este întâmplător în viața ta, că ai întâlnit persoane de care te leagă fire karmice și care te ajută în ceea ce privește dezvoltarea ta spirituală. Ai o gândire mai profundă și o sensibilitate mai ascuțită decât de obicei, astfel încât diverse aspecte disparate ale vieții tale încep să se lege și întrezărești imaginea întregului.

Vărsător

Fii pregătită, pentru că ceva minunat urmează să se întâmple în viața ta sentimentală. Luna se află în semnul tău la sfârșitul lui decembrie, deschizând calea pentru o mare iubire. Vei întâlni o persoană extraordinară, care te va face să vibrezi până în adâncul sufletului și îți va umple inima de dorință. Iar ceea ce este cu adevărat nemaipomenit, această persoană va răspunde imediat sentimentelor tale.

Pești

femeie cu luna

Te bucuri de un sfârșit de an plin de armonie, în special în ceea ce privește iubirea și viața de familie. Te simți alintată, protejată și toți cei apropiați îți demonstrează cât ești de importantă pentru ei. Dar cel mai prețios dar îl primești de la iubitul tău, care îți declară că ești unică și își reînnoiește jurămintele de iubire față de tine. În cazul în care relația voastră nu este încă oficializată, s-ar putea ca încheierea acestui an să-ți aducă o spectaculoasă cerere în căsătorie.

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce limbaj al iubirii folosești?
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.