Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Luna intră în Berbec: cum sunt influențate zodiile

Otilia Geavlete

In ianuarie, avem primul patrar al Lunii în zodia Berbecului și aduce vești excelente pentru zodii. Este vremea pentru noi începuturi, mai ales că Luna va fi amplasată în trigon cu Jupiter și în cuadratură cu Pluton.  Drumuri noi se deschid, în față, emoțiile sunt mai intense, din cauza vibrației înflăcărate a Berbecului. Vechile legături dureroase sunt arse, punțile cu suferințele din trecut sunt distruse.  În perioada care urmează, multe zodii își vor găsi independența și vindecarea.  Semințele plantate în trecut vor da roade, astfel încât vă veți bucura de rezultatele eforturilor voastre. Iată ce vești primește fiecare zodie, odată cu intrarea Lunii în semnul Berbecului.

luna deasupra marii

Berbecul trece un obstacol dificil

Pentru că are Luna în semnul său, Berbecul va primi mai multă lumină, mai ales că se bucură și de influențele benefice ale lui Jupiter. O piedică pe care încearcă  de multă vreme s-o depășească, fie că este vorba de sănătate sau bani, se va prăbuși în fața sa. Bunăstarea îi va fi alături, iar relația cu persoana iubită va înflori după data de  9 noiembrie.

Taurul găsește noi oportunități

Dacă se află în căutarea unui loc de muncă mai bun, Taurul trebuie să se bucure. Luna în Berbec îi va deschide multe drumuri de carieră și succes profesional. Totuși, este necesar să aibă curajul de a tăia legăturile care-l țin prizonier într-un context profesional nepotrivit și de a ieși din zona sa de confort. De asemenea, trebuie să   renunțe la complexele sale de inferioritate și să realizeze că merită tot ce este mai bun, la serviciu ca și în familie. O stimă mai mare de sine îi va schimba viața.

Gemenii spun ”Stop!” relațiilor toxice

Este vremea ca Gemenii să se vindece de legăturile care i-au făcut să sufere și să se simtă devalorizați.  Luna în Berbec le va da un impuls eliberator, făcându-i să înțeleagă că nu sunt vinovați de nimic și a venit timpul să lase în urmă persoanele care îi critică și îi manipulează. Dacă este vorba de relațiile de serviciu, Gemenii  vor deveni mult mai asertivi și se vor proteja de influențele toxice ale celor care îi invidiază și îi discreditează. În cazul unei relații sentimentale, lucrurile nu vor merge așa ușor, iar Gemenii nu vor fi feriți de durere. Dar, dacă vor să se elibereze, trebuie să renunțe la legăturile distructive, oricât le-ar fi de greu. 

Racul începe o activitate creativă

Luna, astrul care guvernează zodia Racului, va stimula flacăra creației pentru acest semn, dându-i i o sursă nouă de satisfacție personală. Odată pătrunsă în Berbec, puterea Lunii crește, iar Racul se va bucura din plin de efectele sale. În perioada care urmează, nativii Raci ar putea să înceapă să picteze sau să scrie, să facă obiecte hand made ori să patenteze o invenție. Indiferent de domeniul pe care îl aleg, creativitea și intuiția lor este maximă. Chiar și în iubire sunt mult mai spontani și mai inspirați ca de obicei, astfel încât pot aduce schimbări benefice în relația lor sentimentală sau în sânul familiei. 

 Leul se lansează în afaceri

Spiritul întreprinzător al Leului se va manifesta din plin, sub influența Lunii în Berbec. Dacă lucrează deja în sfera afacerilor, Leul primește inspirația pentru a face o investiție care îi va aduce profituri incredibile la sfârșitul acestui an sau în anul care urmează. În cazul în care își propune acum să crească veniturile familiei, îi răsar în minte idei excelente și planuri de afaceri, care îl vor ajuta să-și atingă visul. Dacă atrage în inițiativa sa mai mulți membri ai familiei, ar putea pune bazele unei întreprinderi cu șanse crescute de succes. Atenție, însă, la gurile rele și la persoanele care vor să-i pună bețe în roate, acuzându-l că nu se ocupă suficient de responsabilitățile sale actuale. 

Fecioara își propune o schimbare de stil

luna si pescarus

Noutatea pe care Luna în Berbec o aduce în casa Fecioarelor este o schimbare completă de stil, ce va atrage după sine transformări în toate ariile vieții. O nouă linie vestimentară, o nouă coafură sau un nou hobby, toate reprezintă încercări ale nativilor acestei zodii de a ieși din starea de monotonie și rutină și de a explora oportunități care să le aducă mai multă împlinire. Pe măsură ce se deschide spre schimbare, Fecioara devine mai flexibilă și cei din jurul său vor simți din plin efectele benefice ale acestei metamorfoze. 

Balanța caută senzații tari

Calmul și echilibrul din viața Balanței sunt pe cale să dispară, lăsând loc unei perioade de căutări și aventură. Pentru că vor să experimenteze cât mai multe și să primească totul de la viață, Balanțele vor începe să călătorească, să facă sporturi extreme sau să se arunce în aventuri romantice destul de riscante. Luna în Berbec este un stimulator pentru Balanțe, deschizându-le gustul pentru senzațional și pentru viața trăită la maxim. S-ar putea să apară fisuri și cutremure în relațiile profesionale și sentimentale, dar Balanța nu va da înapoi de la hotărârea sa de a cunoaște mai mult decât zona de confort în care se mișcă. 

Scorpionul înlătură trăirile negative

Luna în Berbec va influența toate zodiile de apă, activându-le din punct de vedere emoțional și permițând accesul la cele mai profunde resurse ale inconștientului. Singur sau cu ajutorul unui psiholog (ori al unui ghid spiritual), Scorpionul începe un demers dificil, de a se vindeca de sentimentele dureroase care l-au ținut multă vreme prizonier. Scorpionii iau această decizie pentru că au început să observe cu resentimentel și frustrările le afectează sănătatea și familia. Cei dragi sunt principalul motiv pentru care Scorpionul hotărăște că a venit vremea să spună stop trăirilor distructive. 

Săgetătorul întâlnește o nouă dragoste

Vești excelente pentru Săgetător, dacă se află în căutarea jumătății sale. Luna în Berbec îi va scoate în cale numeroase oportunități, astfel încât tot ce trebuie să facă este să strălucească în lumina reflectoarelor și să aleagă cea mai bună ofertă. În cazul în care se află într-o relație care nu mai funcționează, Săgetătorul are prilejul să pună punct acestei legături și să-și caute fericirea în altă parte. Iar dacă iubirea cu partenerul este ca la început, cu siguranță că Luna în Berbec va aduce nopți de pasiune și zile senzaționale pentru nativii Săgetători. 

Capricornul își descoperă noi talente

Și Capricornul se află în pragul unei schmbări, pentru că Luna în Berbec îi activează înclinațiile latente, pe care nici măcar nu bănuia că le are. Vor apărea prilejuri în care Capricornul se va dovedi un foarte bun organizator, un poet inspirat sau un adevărat geniu tehnic, deși habar nu avea de aceste calități speciale. Cireașa de pe tort este, însă, creativitatea sa erotică, surpinzătoare atât pentru el cât și pentru partener. Luna în Berbec îl ajută să scoată la iveală impulsurile primare, să înlăture inhibițiile și să transforme nopțile în adevărate aventuri sălbatice. 

 Vărsătorul culege laurii muncii sale

Perioada de eforturi lipsite de satisfacție este gata să se încheie pentru Vărsător. Luna în Berbec îi aduce recunoașterea muncii, însoțită de avantaje pe măsură. Fie că este vorba de un premiu pentru creație,  de o distincție academică sau de un bonus salarial, însoțit de recunoștința șefului, urmează un moment de glorie pentru Vărsător. Sentimentul său de împlinire și de competență va contrabalansa dezechilibrele apărute în alte arii ale vieții sale, în special în ceea ce privește relația romantică. Încrederea în sine pe care o dobândește Vărsătorul poate fi garantul că va porni, în sfârșit, în căutarea adevăratei fericiri. 

Peștii se eliberează din capcanele sufletului

femeie cu luna

Luna în Berbec este garanția unei abordări raționale și realiste a relațiilor de dragoste, pentru nativii din zodia Peștilor. Aceștia își vor da seama că trebuie să adopte decizii radicale, dacă vor ca viața lor să se limpezească. În cazul în care simt că nu se mai poate face nimic în relația lor, Peștii vor da cărțile pe față și vor propune partenerilor să se despartă. Dacă, însă, mai există speranță, Peștii vor deschide o discuție serioasă cu soții sau iubiții lor, pentru a crea împreună un plan de salvare a căsniciei sau relației de dragoste. 

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Marţi, 27 iulie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (42645 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (34818 vizite)
  3. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (27715 vizite)
  4. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22500 vizite)
  5. Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie (19767 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  4. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  5. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (nota 4.4)
  1. Veste șoc în televiziune! Cătălin Botezatu părăsește „Bravo ai stil! Celebrities”. Motivele sunt clare (0 comentarii)
  2. Răzvan Fodor, dezvăluiri incendiare, în premieră, despre relația dintre el și soția lui, Irina (0 comentarii)
  3. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (0 comentarii)
  4. Mercur în Leu influențează viețile zodiilor vreme de 4 săptămâni: se anunță schimbări dramatice în viața nativilor. (0 comentarii)
  5. Ambițioasă de mică! Amalia Năstase avea nu mai puțin trei joburi în același timp în tinerețe. Ce a făcut ca să se întrețină (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!