Horoscop
Înapoi la

Luna mai este perioada de diamant pentru 3 zodii. Uite ce le așteaptă

Luna mai este perioada de diamant pentru 3 zodii. Uite ce le așteaptă

Roxana Dumitrica

Luna mai aduce doar prosperitate pentru anumite zodii. Fie că se vor îmbogăți sau că își vor găsi jumătatea, nativii acestor trei zodii vor da lovitura, schimbându-și viața în bine. Depinde doar de ei să-și mențină noua stare, de armonie și belșug. Iată care sunt cele trei zodii care vor străluci în luna mai.

 fata cu glob in brate

Gemenii vor trăi dragostea vieții lor

Nativii din Gemeni se vor îndrăgosti peste măsură. Spre bucuria lor, alesul inimii le împărtășește sentimentele și împreună vor trăi o poveste frumoasă de iubire. Dincolo de pasiunea specifică oricărui început de relație, povestea lor de iubire are șanse mari să se dezvolte în timp și să ducă la ceva serios, chiar la întemeierea unei familii. Astrele sunt de partea lor, iar partenerul este compatibil din toate punctele de vedere. Tot ce trebuie să facă Gemenii este să își dea șansa la fericire.

Fecioarele se vor îmbogăți

Fie că vorbim despre o moștenire neașteptată sau despre o investiție imobiliară, nativii din Fecioară își vor crește veniturile. Felul lor chibzuit le-a adus doar satisfacții din punct de vedere material. Acum, că au tot ce și-au dorit, este șansa lor să călătorească și să descopere lucruri interesante. Atenție la falșii prieteni! Cu statutul actual, mulți vor dori să profite de tine. Nu uita cine ți-a fost mereu alături și înlătură-i din cale pe cei care stau în preajma ta doar din interes.

Săgetătorii vor întemeia o familie

Fie că partenerul te va duce la altar sau că vei avea un copil, vei avea parte de reușite în ceea ce privește viața de familie. Partenerul este alături de tine și vrea să vă „sudați” cât mai bine relația. Împreună aveți planuri de lungă durată și armonia domnește în cuplul vostru. Îi veți surprinde pe cei apropiați cu o veste mare, fie că este vorba despre o nuntă sau despre un botez. Veți avea mulți oaspeți care se vor bucura alături de voi în ziua cea mare.

Tu te numeri printre semnele norocoase în această lună?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.9 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.