Horoscop
Înapoi la

Luna Neagră aduce cumpene grele, dar și fericire în viața zodiilor

Luna Neagră aduce cumpene grele, dar și fericire în viața zodiilor

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ce este o "Lună Neagră?" Deși este și prima într-o singură lună calendaristică - o "lună neagră" este mai bine definită ca a treia nouă într-un sezon cu patru luni noi, adică în luna august. 

În termeni astrologici, "Luna Neagră" reprezintă, de fapt, un bagaj karmic, pe care îl aducem dintr-o viață anterioară și cu care trebuie să trăim. Mai este asociată și cu agresivitatea, răutatea și egoismul, așa că nu este exclus ca în această perioadă, mulți nativi să aibă gesturi necontrolate față de cei din preajma lor. În fapt, "Luna Neagră" are loc în intervalul 21 ianuarie - 27 octombrie, însă se resimte mai mult în săptămâna 17-23 august. 

Sursa foto: Pixabay

"Luna Neagră" mai este cunoscută în astrologie și ca Lilith, ce reprezintă natura ascunsă, subconștientul și partea pe care vrem mereu să o ascundem. Este în antiteză cu Luna, ce reprezintă feminitatea, maternitatea și puritatea.

Astfel, în săptămâna 17-23, multe dintre zodii vor avea parte de cumpene grele, încercări dureroase, în timp ce altele vor cunoaște fericirea deplină. Este de menționat de "Luna Neagră" nu aduce fericire, bucurie, ci de fapt doar o stare de plăcere. "Luna Neagră" sau Lilith are strânsă legătură cu sexualitatea umană, cu modul în care instinctele primare trebuie depășite pentru a păși pe trepte superioare ale evoluției. Aduce dorință și ispită și depinde de fiecare zodie cum gestionează aceste stări, pentru a nu cădea în păcat.

În jurul lui Lilith s-au format multe legende, iar în cea mai cunoscută dintre acestea se vorbește despre faptul că ea a fost prima soție a lui Adam. Lilith a fost cea care s-a transformat într-un șarpe pentru a o ademeni pe Eva să mănânce din "pomul cunoașterii binelui și răului" și să păcătuiască. Lilith are geloasă pe a doua soție a lui Adam pentru că era fix opusul ei. De aceea Lilith produce evenimente în viața zodiilor menite să deschidă anumite uși, de cele mai multe ori interzise, care vor acționa cu o forță demonică fantastică, uneori contrar voinței tale. 

Așadar, iată în ce fel îl va influența Lilith pe fiecare nativ în parte în această săptămână și cum poți evita producerea unor evenimente neplăcute.

Berbec. Un dinamism fantastic te va propulsa în zona productivității în această săptămână și vei fi exact acolo unde trebuie să fii. Obții acele rezultate instantanee pe care le-ai căutat, idei directe pentru acțiuni benefice. "Luna Neagră" va acționa pe sfera comunicării și se va simți un strop de malefic în modul cum abordezi treaba la birou, în sensul în care vei simți nevoia să îi sabotezi pe alții pentru a-ți atinge scopurile.

Taur. Treburile de familie și personale primesc un impuls uriaș de energie și încredere, care te determină să te faci mai mult remarcat printre cei mai apropiați. Ai multă energie și simți nevoia să te implici în activitățile celor apropiați, însă la un moment dat riști să devii ușor agresiv în a-ți expune părerile. Înfrânează-ți pornirile și fii mai diplomat, asta pentru a nu isca certuri inutile cu rudele apropiate.

Gemeni. De obicei, ești persoana ideilor, dar vei excela în această săptămână, deoarece te simți foarte capabil să dezvolți noi concepte de comunicare, să faci legături cu oamenii și să faci ca lucrurile să se întâmple foarte repede. Dacă vrei să spui ceva, acum este momentul să o spui, însă mare grijă la modul de exprimare. Nu spune verde în față, ci alege calea mai pe ocolite, va fi mai bine pe final.

Rac. Dacă 2020 te-a obligat să intri în carapacea ta, acum este momentul să ieși în evidență, nu doar că ai o lumină radiantă în zodia ta, dar Lilith te va ajuta de această dată în privința imaginii pe care o afișezi în fața celorlați și a modului cum te percep. Vei avea mai mult curaj și te vei simți mai confortabil atunci când te vei exprima în public, mai ales în cadrul unor ședințe care implică vorbitul în public.

Leu. Discuțiile semnificative permit lucrurilor să se întâmple într-o secundă. Dacă te gândești la perioada 2017 - 2019, când ai fost bombardat de circumstanțe pe care nu le-ai putut controla, acum ai o putere incredibilă de a conduce lucrurile exact în direcția pe care o vrei. Fie că vorbim despre schimbarea locului de muncă sau relația cu partenerul de cuplu. 

Fecioară. Urmează o perioadă de dezvoltare pentru tine, însă aceasta va veni în urma unei cumpene mari, precum o despărțire dureroasă. Lucrurile încep să se așeze destul de greu, însă Mercur intră în zodia ta joi, 20 august, și vei avea mai multă energie pentru a-ți face planuri noi și a-ți pune viața în ordine. Vei intra într-o fază interesantă a vieții tale și se întrevăd și lucruri bune la orizont.

Balanță. Vrei să te integrezi și mai mult într-un colectiv, este o dorință care crește pe zi ce trece. Poate că te-ai implicat deja într-un proiect de grup, dar acum ești pregătit să te dedici total și nu te vei menaja. Se pare că ceea ce oferi vei primi în schimb, așa că trebuie să fii atent la cât de mult vei munci, pentru că vei fi răsplătit pe măsură.

Scoprion. Vei avea parte de un salt uriaș în privința sarcinilor zilnice, mai ales cele de la locul de muncă. Acesta este momentul în care apeși butonul de start în ceea ce privește cariera ta sau alte obiective personale. Poate că oamenii pe care îi vei întâlni în această perioadă îți vor oferi o mai mare deschidere în ceea ce privește evoluția ta. 

Săgetător. Ai multe planuri de călătorie și simți nevoia să îți extinzi și mai mult orizonturile. Nu te lăsa păcălit de ofertele diverse de vacanțe, te cam paște o țeapă dacă nu studiezi bine problema.  Profită de tot ce îți iese în cale, dar triază bine ofertele. Mirajul unei reduceri bune se poate transforma într-un adevărat dezastru financiar.

Capricorn. De ceva vreme te gândești la problemele cu banii resursele tale financiare. Acum te afli în discuții importante pentru o nouă finanțare, fie o afacere pe cont propriu sau o mărire de salariu. Influența lui Lilith se va resimți și te va face să fii cam lacom și să ceri mai mult decât meriți și, într-un final, să nu primești nimic.

Vărsător. Lilith va activeaza săptămâna aceasta în relațiile tale personale și formale. Dacă te-ai simțit un pic dat la o parte dintr-un grup, acum este momentul să ai mai mult curaj și să consolidezi legăturile. Oportunitatea se referă la a interacționa diferit cu cineva care reprezintă fie trecutul tău, fie viitorul tău.

Pești. Stilul tău de viață a cunoscut multe schimbări în ultimele luni, dar ai posibilitatea de a avea un impact semnificativ în această săptămână. Simți nevoia să aparții mai mult unui loc și stilul acesta nomad, datorat faptului că ai schimbat locuințele sau joburile, te va impulsiona și mai mult să te stabilizezi.

Surse foto: IStock, Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Planifică-ți luna de miere de vis și îți spunem când te căsătorești!
Incepe quiz
Planifică-ți luna de miere de vis și îți spunem când te căsătorești!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.