Horoscop
Înapoi la

Luna Nouă în Balanță aduce echilibrul mult așteptat în viața zodiilor

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Pe data de 16 octombrie 2020 au loc mari schimbări la nivel astrologic. Luna Nouă intră în zodia Balanței, iar tranziția aduce echilibru și multă armonie în viața nativilor. Vei simți nevoia de apropiere de lucrurile domestice și să faci un pas înapoi în privința aventurilor.

Pacea nu trebuie perturbată, sub nici o formă, și trebuie să înveți să ai un echilibru perfect între sentimentele bune și rele. Nu îți fie frică să fii cine ești tu, cu adevărat, iar autenticitatea se va resimți, în ciuda așteptărilor tale. Vor urma începuturi noi, cu debuturi pline de frustare și confuzie. În cele din urmă, atingerea zenului și a păcii interioare este țelul suprem al fiecărei zodii, în perioada ce urmează.

Zile cu liniște și amănunte interesante despre sine, pentru multe dintre zodii!

O negociere atentă este calea de urmat, iar volatilitatea este ridicată. Renunță la idei mari în favoarea ascultării celui de lângă tine și "discută" doar prin fapte. Agață-te de detalii pentru a ajunge în profunzimea situației. 

Berbec. Soarele și Luna se întâlnesc și fac pereche în a șaptea ta casă, cea a parteneriatelor, astfel încât este o oportunitate de a reseta cadranul în relațiile tale personale și a modului în care folosești diplomația, corectitudinea și echilibrul în relațiile tale. Planeta conducătoare a Lunii Noi este Venus, care face turul Fecioarei și casei tale de eficiență, întreținere, productivitate sau sarcini zilnice. Ia în considerare relațiile (inclusiv soțul / soția), cele legate de locul de muncă și cele care te ajută să te menții în formă și sănătos.

Taur. Reține doar că un proces în desfășurare, în spatele cortinei, s-ar putea dovedi acum controversat și distrăgător, pentru că Marte se va afla în casa ta a secretelor, singurătații și a sacrificiului, provocând discordie și tulburări interioare. Planeta Venus își cam face de cap în a cincea ta casă, cea a întâlnirilor, sexualității, înșelăciunilor amoroase și abandonului, așa că iubirea, într-o formă sau alta, va fi pretutindeni pentru tine. Cu toate acestea, Mercur este retrograd în semnul tău opus, astfel încât este important să asculți și să auzi ce spune partenerul tău sau dorește să sublinieze. Fii atent la indicii.

Gemeni. De la o nouă perspectivă asupra întâlnirilor, sexualității și vieții amoroase, la proiecte personale, hobby-uri interesante sau chiar abordarea unui stil vestimentar diferit, acum este momentul care te concentrezi pe inspirație și dorințele tale. Dar Marte se află în sectorul comunității tale, iar activitatea socială ar putea fi sporită, prezentând un fundal abraziv cu prietenii sau colegii de muncă care solicită atenție. Cu Luna Nouă în a cincea ta casă, cea a fertilității, este un moment bun să iei în considerare sentimentele amoroase și partea ta pasională, asupra a tot ceea ce iubești și ești dispus să-ți îndrepți atenția.

Rac. Cu Marte în casa carierei și a vieții tale profesionale, ar putea fi greu să te ocupi de problemele de acasă și nu prea vei putea să te odihnești, relaxezi sau să cazi pradă emoțiilor. Și totuși, încearcă și alocă-ți timp, deoarece viața ta personală se poate afla la un pas de un nou început. S-ar putea să fii de acord că nu ești de acord cu orice, de la stilurile parentale până la alegerea potrivită a tapetului, deoarece controlul puternic al lui Pluto este foarte mare, și îți va întrerupe șirul concentrării.

Leu. Soarele și Luna se vor întâlni în zodia Balanței și în a treia ta casă, cea a abilităților de comunicare, explicând potențialul de contact, îți poți schimba abordarea cu cei dragi, de la frați, parteneri de viață sau chiar prieteni vechi. Nu există perioadă mai bună pentru a-ți promite să îți îmbunătățești relațiile cu ceilalți și să fii în contact mai mult, cu ajutorul cuvintelor sau a rețelelor sociale. Venus va face turul celei de-a doua case, cea a câștigului personal, valoare și încredere în sine, așa că, vei descoperi cu cine te simți cu adevărat bine în spații de confort.

Fecioară. Marte se va afla în casa ta de câștiguri reciproce și eforturi comune, astfel încât acordurile vor avea un flux continuu în această perioadă. Mai mult decât atât, Marte va avea influență și în a cincea ta casă, cea a fertilății, și îți va stimula sexualitatea, simțul distracției, capacitatea de merge la întâlniri, discuțiile amoroase și în general iubirea. Între timp, Soarele și Luna se concentrează asupra problemelor profesionale, a muncii, a câștigurilor și a tot ceea ce faci pentru a contribui și a te susține financiar, încercând să găsești un alt mod de a câștiga un ban în plus.

Balanță. Planeta conducătoare a Lunii Noi este Venus, care face turul Fecioarei și a casei tale privată de gestație, pregătire, închidere, secrete și vise, astfel încât ai putea simți nevoia să mergi mult mai profund, dincolo de aparențele superficiale, s-ar putea să faci tranziția către o poveste nouă de iubire. Vei avea un ton argumentativ, în majoritatea discuțiilor tale. În loc să lași loc de răutate, încearcă să îți păstrezi calmul. Profită de echilibrul din împrejurările domestice, din sânul familiei, pentru a-ți reîncărca bateriile.

Scorpion. Ar fi frumos să dispari într-un spațiu în care să te oprești de la cerințele de zi cu zi, să visezi ceva puțin mai evaziv, intangibil și total neproductiv, nu-i așa? Oferă-ți timpul necesar. Luna Nouă din casa a douăsprezecea te face să fii pasiv și într-o stare de latență. Totuși, asta nu înseamnă că nu poți invita un prieten de încredere, care îți este loial, să îți fie alături cât timp tu încerci să procesezi tot ce ți se întâmplă.  De fapt, acum este un moment minunat pentru a învăța în fața cui poți fi vulnerabil. Deschide-te și comunică mai mult cu persoanele apropiate.

Săgetător. Cercul tău de prieteni este în prim-plan, iar Luna Nouă va fi în casa ta a umanității, a problemelor sociale și a muncii de echipă. Este posibil să dorești să cedezi cu adevărat unei tentații, pentru că inima îți va fi ispitită în moduri pe care nu ți le-ai imaginat. Relațiile amoroase și interesele personale vor fi în contradicție cu angajamentul social, relațiile și jobul care îți plătește facturile.

Capricorn. Trebuie să fii conștient de faptul că, cu opoziția lui Marte în zona ta de pământ, descendență și trăiri interioare, poate exista un curent secundar, cel al distracției. Gospodăria, părinții sau sentimentele te pot scoate din fire, așa că vei găsi o cale de mijloc între a petrece nopți nebune și a ști că există probleme serioase cu care să te confrunți acasă. Vei găsi alinarea în rutine, obiceiuri și multă activitate fizică.

Vărsător. O dată cu Luna Nouă în zodia Balanței ți se oferă o mare oportunitate de a gândi în perspectivă și de a privi mai atent pentru inspirația necesară, poate că o conexiune la distanță îți va declanșa propria creativitate sau romantismul va începe să înflorească. Nu vei fi deloc deschis în fața opiniilor contradictorii, a știrilor false, a bârfelor sau sentimentelor negative. Marte retrograd încă provoacă discordie și necazuri în familie. În plus, viața ta amoroasă ar putea suferi acum schimbări, ce vor permite permite cu adevărat vindecarea sufletească.

Pești. Planeta Venus va face turul semnului tău opus, al Fecioarei, și va avea influențe în a șaptea ta casă, cea a partenerilor. Acesta este un moment în care cuplarea sau lucrul cu un prieten unul la unu ar putea să aibă rezultate spectaculoase, astrele concentrându-se pe aducerea echilibrului între părți, ducând relația la un alt nivel.  Soarele și Luna își combină forțele, astfel încât vei începe să te gândești să te ocupi de vulnerabilitățile tale și să ai încredere doar într-un cerc restrâns de persoane. 

Surse articol: Starsignstyle / Mooncalendar.astro / Bustle

Surse foto: IStock

Articolul urmator Balanța, dezbrăcată de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.