Horoscop
Înapoi la

Luna Nouă în Berbec lasă zodiile fără speranță. Începe o perioadă neagră pentru 4 dintre ele

Luna Nouă în Berbec lasă zodiile fără speranță. Începe o perioadă neagră pentru 4 dintre ele

Redactor Divahair.ro

Vineri, 5 aprilie 2019, prima Lună Nouă a sezonului de primăvară va răsări pe cer. Vom fi sub influența nu numai a Berbecului, semn de foc ambițios și pasional, ci și a lunii noi care îndeamnă la introspecție și filosofie.
Și, desi viețile tuturor vor fi afectate negativ într-o oarecare măsură, sunt 4 semne zodiacale pe care Lună Nouă a lunii aprilie le va afecta cel mai mult, 4 semne zodiacale care vor simți mai profund activitatea astrelor.

Află cum te va influența direct pe tine această activitate astrală și care sunt zodiile pentru care începe perioada întunecată.

 Luna Noua in Berbec

Berbec

Cum era și de așteptat, tu ești în centrul atenției în această perioadă. Așa că astrele au decis să te scutească de durere majoră și îți vor oferi doar o scurtă lecție de viață din care, înțeleaptă cum ești, vei învăța exact ce trebuie.

Taur

Va trebui să te pregătești sufletește. Se anunță zile extrem de grele pentru tine, astrele te vor pune la pământ. Fă câțiva pași înapoi și nu te avânta în provocări noi. Mai bine amână să faci vreun pas major, așteaptă să treacă perioada aceasta grea.

Gemeni

Pentru Gemeni, acest ciclu lunar va avea un impact puternic asupra zona relațiilor, în special pe prietenii. Prieteniile te vor împinge să te transformi, ajutându-te să îți extinzi orizonturile mai mult ca oricând.

Rac

Greu, foarte greu le va fi Racilor în perioada imediat următoare. Luna Nouă le aduce nori negri de deznădejde și disperare. Vor avea atât de multe probleme încât nu vor ști pe care să o confrunte mai repede.

Leu

Prinși într-o rutină înnebunitoare de ceva vreme, Leii reușesc să scape de ea. Dar, din păcate, nu cum le-ar fi convenit lor. O mare problemă se ivește peste noapte și nu reușesc să îi facă față. Sunt nevoiți să apeleze la ajutor din afară pentru că, pentru prima oară în viață, nativa Leu se simte depășită de problemă.

Fecioară

Deși nu le așteaptă nici pe ele zile ușoare, Fecioarele nu sunt la fel de afectate de Luna Nouă în Berbec asemenea celorlaltor zodii. Epuizarea din ultima vreme își spune, însă, cuvântul asupra lor și le aduce în fața unor situații pe care ajung să le regrete cât de curând.

Balanță

Vești proaste și pentru voi. Balanțele vor fi tare chinuite psihic de Luna Nouă din Berbec. O oportunitate care se ivise recent ajunge să nu se mai concretizeze și asta le bagă într-o depresie greu de imaginat. Se implicaseră trup și suflet în acest proiect, de aici și căderea psihică uriașă.

Scorpion

O lume nouă se deschide în fața ta, iar tu vei reuși să profiți din plin de ea. Calendarul tău se va umple de proiecte care mai de care mai interesante. Munca ta din ultima vreme este răsplătită cum se cuvine, în sfârșit. Atenție, totuși, să nu te epuizezi!

Săgetător

Luna Nouă în Berbec este de bun augur pentru Săgetători. Creativitatea este la cote maxime. Nativii acestei zodii reușesc, în sfârșit, să se apuce de acel proiect amânat de mult, mult prea mult timp.

Vărsător

Vărsătorii vor fi mai emotivi ca de obicei din cauza Lunii Noi, care îi va forța să își exprime cele mai ascunse dorințe. Din fericire, nu vor avea decât beneficii de pe urma acestui lucru.

Pești

Fie că sunt sau nu într-o relație oficială, nativele Pești își vor concentra toată atenția către domeniul amoros. Lucru nu tocmai indicat, deoarece, din cauza Lunii Noi în Berbec, astrele nu mișcă niciun deget în favoarea acestora. Se anunță zile cu lupte interioare puternice.

Surse foto: istock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.