Horoscop
Înapoi la

Luna Nouă în Berbec va încetini viețile zodiilor. Iată cum vor fi influențate de fenomen

Luna Nouă în Berbec va încetini viețile zodiilor. Iată cum vor fi influențate de fenomen

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna Nouă va răsări pe 24 martie, în semnul Berbecului, într-o zi de marți. Este o adevărată triadă a lui Marte, pentru că luna aceasta, ziua de marți și zodia Berbecului sunt sub semnul zeului războiului. Iată de ce avem o tendință impulsivă de a grăbi lucrurile, de a privi viața ca pe o goană, în care tot ce trebuie să faci este să respecți termenele-limită. 

Dar Luna Nouă va avea un efect paradoxal, încetinind toate aceste tendințe năvalnice. Se știe că Luna Nouă este astrul începuturilor, când lucrurile prind încet-încet rădăcină, când semințele încep să încolțească și planurile capătă contur. Dar toate acestea au nevoie de timp ca să se întâmple, iar graba nu poate decât să dăuneze în astfel de condiții. 

femeie clepsidra

Tocmai de aceea trebuie să primim cu înțelepciune sfaturile Lunii Noi în Berbec și să ne schimbăm puțin perspectiva asupra lumii. Punând mai multă atenție în ceea ce facem, dăruind mai mult timp celor din jur și bucurându-ne de momentele de tihnă, avem șansa unei creșteri interioare cu atât mai profunde, cu cât este alimentată de energiile tinerești ale Berbecului. 

Ce influență are Luna Nouă în Berbec asupra zodiilor

Berbec

Pentru că se află chiar în semnul tău, Luna Nouă va încetini activitățile tale exterioare, pentru a-ți permite să te concentrezi pe dezvoltarea ta spirituală. Este o perioadă de resetare pentru tine în care te poți conecta cu psihicul tău și este posibil chiar să experimentezi o criză de identitate. S-ar putea să te retragi din anumite contexte, pentru că nu te mai satisfac nici activitățile, nici oamenii cu care lucrezi, și să pui la cale planuri noi pentru viitorul apropiat. Poate că este vremea să-ți găsești o misiune adevărată, dar cugetă cu grijă și răbdare la ce îți dorești.

Taur

Vei găsi un nou mod de a comunica cu cei din jur, prin intermediul unor interese sau cauze comune. Îți vei extinde rețeaua de socializare și te vei conecta cu cât mai mulți oameni. cărora le vei împărtăși ideile tale. Este o perioadă în care reflectezi mai mult la ceea ce te animă și la modul cum îi poți influența pe ceilalți să facă lucruri bune. Totodată, este o bună ocazie să-ți dezvolți anumite abilități de scris și comunicare online, pentru că astfel îți poți răspândi mai ușor ideile către un număr mai mare de persoane. Chiar dacă stai acasă și încetinești ritmul nebunesc al zilelor, mintea ta este la fel de activă și plină de inspirație. 

Gemeni

Pentru tine, Luna Nouă aduce un moment de reconectare cu familia și cu persoanele dragi din viața ta. Vei lăsa la o parte orice altă urgență, pentru că apropiații îți reclamă ajutorul și atenția. Te vei ocupa mai mult de persoanele vulnerabile din familie, în special de părinți, și vei petrece momente frumoase alături de ei. Este un prilej excelent pentru a redescoperi relația ta de cuplu, petrecând mai mult timp cu partenerul. Ești dispusă să-ți exersezi capacitatea de a-i asculta pe cei din jur, de aceea multe persoane te vor contacta pentru a-ți spune păsurile lor. 

Rac

Simți că viitorul tău profesional este incert și munca pe care o faci nu te mai satisface. Ai nevoie de schimbare în aria profesională, iar Luna Nouă în Berbec îți aduce prilejul de a cugeta pe îndelete și a găsi noi oportunități de lucru. Te gândești să începi propria afacere sau să schimbi domeniul de activitate, dar nu-ți displace nici ideea de a face o pauză de la orice și a te ocupa mai mult de familie. Cere și sfatul celor din jurul tău și fă-ți o listă de priorități, pe care să o abordezi fără grabă, pentru că lucrurile bune se întâmplă dacă le dai timp să prindă formă. 

Leu

Luna Nouă în Berbec îți aduce o excelentă ocazie de a da mai multă atenție nevoilor tale de cunoaștere. Este o perioadă în care poți citi mai multe, poți cerceta subiecte care te interesează și poți participa la întâlniri cu specialiști într-un anumit domeniu. Acum poți pune bazele unui plan de carieră sau poți gândi cum să evoluezi mai departe pe scara ierarhică. Proiectele ambițioase și ideile mărețe încep să prindă formă; este un timp al germinației, în care dai o linie directoare viitorului tău. Astrele îți surâd și pe plan sentimental, pentru că vei întâlni o persoană fascinantă, de care te apropii din ce în ce mai tare. 

Fecioară

Ai nevoie de vindecare pe toate planurile, fizic, psihic și spiritual, iar Luna Nouă în Berbec îți dă răgazul necesar pentru a te ocupa de tine. Pășește în afara agitației zilnice și concentrează-te pe ceea ce îți face bine: odihnă, relaxare, oameni dragi în jurul tău și purificarea minții. Nu uita că există o întrepătrundere între planul fizic, cel emoțional și cel mental și că se influențează reciproc. Dacă vei reuși să aduci seninătate în gândurile tale, atunci vei atrage bunăstare în toate celelalte aspecte ale vieții. 

luna oras

Balanță

Pentru că te întâlnești cu mai puține persoane în această perioadă, descoperi beneficiul de a putea oferi mai multă atenție celor care contează cu adevărat pentru tine. Este posibil chiar ca o relație incipientă să prindă rădăcini și să se transforme într-o adevărată pasiune, dacă îi dai timpul necesar. Luna Nouă în Berbec este un îndemn la clarificare și aprofundare a unor sentimente, la care nu ai fost suficient de atentă în ultima vreme. Dacă îți acorzi timp să le analizezi, s-ar putea să descoperi că ai nevoie de schimbări importante atât în viața ta profesională, cât și în cea personală. 

Scorpion

S-ar putea să descoperi că ai un talent ascuns sau o înclinație pe care nu ai lăsat-o să se exprime până acum, fie că este artistică, scriitoricească sau antreprenorială. Vei fi surprinsă să vezi ce plăcere îți face să evadezi din rutine și activități obișnuite și să te ocupi de lucruri noi, care îți dau energie și sens. Luna Nouă în Berbec îți aduce prilejul redescoperirii de sine, ceea ce va avea importante efecte pe termen lung asupra evoluției tale. Nu uita să împărtășești și cu persoana iubită ceea ce simți, pentru că astfel gradul vostru de comunicare va crește. 

Săgetător

În cazul tău, Luna Nouă în Berbec este un moment al efuziunilor romantice trăite pe îndelete și al întâlnirilor pătimașe. Poți face o pauză în celelalte activități, pentru a te ocupa mai mult de iubire și a te delecta cu plăceri senzuale. Ai grijă de emoțiile tale și nu le lăsa să se înfierbânte foarte tare înainte de a fi sigură că te afli lângă persoana potrivită. Te poți bucura foarte bine de viața intimă, cu inima liberă și fără obligații. 

Capricorn

Pentru tine, Luna Nouă în Berbec dă startul unei analize de sine profunde, care te va duce la concluzii importante legate de existența și de misiunea ta. Timpul pe care îl ai la dispozițe ca să gândești îți permite să iei anumite decizii legate de viitorul tău. Ți se pare că ai lăsat prea multă vreme în latență talentul și pasiunile tale, pentru a te ocupa de lucruri lipsite de importanță. Vrei să faci o schimbare, dar nu știi încă de unde să începi. Ia-ți o perioadă în care să privești mai atent în jurul tău, pentru că Universul îți va trimite un mesaj să te îndrume. 

Vărsător

Luna Nouă în Berbec îți aduce o adevărată resetare de idei și te îndeamnă să te ocupi de hobby-urile tale, pe care le-ai neglijat în ultima perioadă. Faci tot felul de proiecte îndrăznețe cot la cot cu partenerul tău și încerci să găsești resurse pentru a le transforma în realitate. Ia-ți timp să le dai o formă precisă, să le faci cât mai realiste și să vezi cum le poți pune în practică. Energia pe care o simți gândindu-te la aceste inițiative îți arată că este vremea să aduci experiențe noi în viața ta. 

Pești

inger luna

Latura ta plină de compasiune iese la suprafață sub efectul Lunii Noi în Berbec, care te face să-ți îndrepți atenția către nevoile celorlalți. Îți exersezi calitățile înnăscute de ascultare și empatie și dai sfaturi foarte utile celor din jur. Astrele îți pregătesc, în schimb, o surpriză, pentru că s-ar putea să primești o veste foarte bună legată de un venit suplimentar sau de o sumă neașteptată de bani pe care o vei primi curând. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.