Horoscop
Înapoi la

Lună Nouă în Capricorn. Ce înseamnă asta pentru tine, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut

Lună Nouă în Capricorn. Ce înseamnă asta pentru tine, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice, Luna Nouă rimează cu începuturi și cu energia oferită de un „fresh start”. Iar atunci când misteriosul astru își reîncepe ciclul de mutație într-un an nou, impactul e și mai mare.

Dacă îți mai spunem că prima lună nouă din 2021 se află în semnul Capricornului, deja este cazul să te pui pe treabă. Citește mai jos, pentru a afla ce daruri îți fac astrele și cum anume este influențată zodia ta.

Prospețimea unui nou început: Luna Nouă e în ambițiosul Capricorn

Luna Nouă e echivalentă, dintotdeauna, cu începuturi proaspete. Ne simțim pline de energie și de speranță, iar aceste imbolduri sunt și mai puternice dat fiind faptul că vorbim despre prima lună nouă din 2021.

Strălucind pe cer în noaptea dintre 12 și 13 ianuarie, Luna Nouă se manifestă în ambițiosul, seriosul și determinatul semn al Capricornului. Prin urmare, e un prilej deosebit pentru a stabili și a începe să lucrezi la rezoluțiile legate de carieră și de activitatea financiară. Astrologii subliniază că este un eveniment astrologic care trebuie întâmpinat cu răbdare și cu persistență, și astfel nimic nu îți va mai sta în cale.

Iar impactul Lunii Noi în Capricorn e intensificat de conjuncția cu Pluto, care va conferi semnificații mult mai profunde acestui moment. Nu numai că evoluăm, dar și medităm la ceea ce a fost și la lecțiile prețioase pe care planetele ni le-au oferit în 2020.

E o zi sublimă și pentru semnele de pământ, ale căror planete dominante sunt atât de influente. Astfel, nu numai Luna, dar și Soarele și Venus se află în Capricorn, potențând astfel influența astrologică a „Caprei”. Mai mult, Marte și Uranus se află în Taur, așa că „semne bune” Luna Nouă are.

Lună Nouă în Capricorn: ce se întâmplă cu zodia ta?

Citește mai jos pentru a afla cum anume se descurcă zodia ta pe timp de Lună Nouă în Capricorn și ce schimbări se anunță la orizont!

Berbec. Luna Nouă din Capricorn strălucește atât de încurajator în cariera ta. Dacă ai un proiect nou, e cel mai bun moment să îl începi, dar la fel de promițătoare se vor dovedi și sarcinile de rutină în care infuzezi energie și vitalitate. Ambiția și profesionalismul tău vor fi cu siguranță remarcate.

Taur. Luna Nouă se află în Casa educației și a cunoașterii în cazul tău, lărgindu-ți orizonturile. Nu ar strica să planifici o călătorie sau să te înscrii la un curs online într-un domeniu care îți face cu ochiul. Cei care învață pentru examene au parte de spor și de minte strălucită.

Gemeni. Te-ai gândit vreodată la tine…ca la o vrăjitoare? Chiar dacă misticismul nu îți surâde, află că Luna Nouă în Capricorn este una dintre cele mai intime și mai potente pentru tine. Capeți abilități de clarvăzătoare și ești capabilă să îți îmbunătățești relațiile pur și simplu simțind ceea ce trebuie să faci.

Rac. Luna Nouă din Capricorn își manifestă în cazul tău influența mai ales asupra parteneriatelor, cu precădere a celor amoroase. Dacă ești într-o relație, reflectează la ceea ce trebuie îmbunătățit sau la cum poți accede la următorul nivel de intimitate. Dacă ești single, ce părere ai despre conceperea unei liste cu trăsăturile pe care le cauți la iubitul tău? Vizualizează și Universul va răspunde.

ilustratie cu luna noua pe cer instelat deasupra muntilor acoperiri de paduri

Leu. Rezoluțiile legate de sănătatea și de starea ta de bine ajung în lumina reflectoarelor grație Lunii Noi în Capricorn. Toate schimbările pozitive pe care le programaseși în rutina ta sunt atât de ușor de pus în practică acum. Fie că e vorba despre o alimentație sănătoasă, despre sport sau sesiuni de meditație și calmare a minții, schimbările în bine te așteaptă.

Fecioară. Romantism, bucurie, deplina îmbrățișare și manifestare a propriei personalități: aici te invită Luna Nouă în Capricorn să intervii. Găsește o activitate care îți face plăcere, de preferință creativă, și ocupă-ți timpul cu ea. Și mai bine e atunci când infuzezi și un strop de iubire: ce spui dacă i-ai scrie iubitului o scrisoare de dragoste, cu tot cu desene făcute de mâna ta?

Balanță. Fata care anima petrecerile e rugată să se retragă cu un pas în spate și să lase la conducere sufletul cald care are nevoie de puțină introspecție. Pentru tine, Luna Nouă în Capricorn posedă o intimitate radioasă, invitându-te să meditezi și să petreci timp acasă. Dacă ai chef, te vei simți de minune și curățând sau reorganizând spațiul tău intim.

Scorpion. Contactele și conexiunile cu oamenii apropiați sunt cele care îți rețin atenția în aceste momente. Luna Nouă te îmbie să îți suni prietenii cu care nu ai mai vorbit sau să stabilești o întâlnire și o activitate relaxantă cu rudele apropiate. Fie că mergi la shopping cu sora ta sau te vezi pe Zoom cu un văr îndepărtat, satisfacția e garantată.

Săgetător. Situația ta financiară are parte de un ajutor neprețuit de la Luna Nouă în Capricorn. Chiar dacă nu îți pasă nici cât negru sub unghie de bani, pragmaticul Capricorn îți schimbă perspectiva. Profită de aceste energii și concepe un buget sau un plan de economisire: poate în 2021 chiar o să ai bani pentru vacanța aceea de vis.

Capricorn. E evident că tu ești steaua acestei perioade! Luna Nouă poposește chiar în semnul tău și o primești așa cum se cuvine. Ai parte de și mai multă determinare și voință, iar ambiția ta e nemărginită. Visele se îndeplinesc aproape fără efort și singura greșeală pe care o poți comite este să stai deoparte.

om visator cu bicicleta priveste la luna cu semnele zodiacale ilustratie pentru astrologie pe fundal albastru intuneat

Vărsător. Dacă perioada sărbătorilor s-a dovedit mai degrabă epuizantă decât restauratoare, acum lucrurile se schimbă. Pune accent pe spiritualitate și nu te teme să te pierzi în vise ca să îți alini sufletul obosit. Mintea rațională ia o binemeritată pauză, iar fantezia și imaginația sunt intensificate.

Pești. Societatea în general și comunitatea din care faci parte, în special, se vor bucura de prezența și de implicarea ta activă. Luna Nouă în Capricorn pune accent pe sociabilitatea și spiritul tău de comunicare, asigurându-ți un loc esențial în grupurile din care faci parte. Conversațiile cu vecinii, dar și activitățile de caritate sunt încurajate acum.

Luna Nouă în Capricorn este potentă, dătătoare de energie, de speranțe și de vibrații pozitive. Profită de acest nou început pentru a-ți clarifica drumul în întortocheatul 2021.

Surse articol: Astrology, Star Sign Style, Bustle

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.