Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Luna Nouă în Fecioară desparte pentru totdeauna 2 cupluri

Sâmbătă, 31.08.2019

În această perioadă a anului, constelația Fecioarei este în apogeul ei. Severă și perfecționistă, Fecioara afectează în mod diferit celelalte zodii, lăsând adesea o umbră peste suflete și relații. Iar atunci când Luna Nouă  se ridică la orizont la mijlocul sezonului Fecioarei, ne putem aștepta să se întâmple lucruri tulburătoare. Astrologii spun că Luna Nouă este momentul potrivit pentru a-ți pune în practică intențiile, pentru a aduce ordine în viața ta și pentru a opera schimbări radicale, în ariile în care nu ești mulțumit. Pentru două cupluri zodiacale, Luna Nouă care marchează sfârșitul lui august înseamnă și încetarea relației lor.

fecioara si luna

Cuplul Fecioară-Pești se separă definitiv

Poate că multe relații între Fecioare și Pești stăteau să se rupă de ceva vreme, dar Luna Nouă transformă în realitate această separare ireparabilă. Chiar și cuplurile mai puțin tensionate vor simți influența ei nefastă. Pentru aceste două zodii nu mai există cale de întoarcere. Prăpastia de comunicare dintre ele durează de ceva vreme, dar anul acesta a devenit de netrecut. Peștii, îndrăgostiții vizionari ai zodiacului, gentili, empatici și visători nu mai pot suporta firea rece și calculată a Fecioarei. Pe de altă parte, Fecioarele din cupluri sunt exasperate de lipsa de realism și naivitatea simulată a Peștilor și nu mai suportă să le asculte fanteziile. Deși sunt ambele semne mobile și se pot schimba, atunci când vor, în cazul relației lor nu mai pare să fie nimic de reparat. Numai o iubire foarte mare poate face minunea de a păstra acest cuplu împreună.

Săgetătorii și Gemenii își spun adio

cuplu

Chiar dacă au fost unul dintre cele mai romantice și pasionale cupluri, se pare că flacăra s-a stins de ceva vreme. Cel puțin pentru unele perechi, care decid să sfârșească orice legătură în această vară târzie. Alți parteneri din aceste zodii decid să rămână în relații de prietenie, dar să-și vadă fiecare de calea sa în ceea ce privește dragostea. Acest sfârșit se anunța de ceva vreme, de când Săgetătorii și Gemenii petreceau tot mai puțin timp împreună. La începutul relației, partenerii din aceste zodii au fost mai degrabă prieteni, fiind atrași de stilul deschis și conversația inteligentă a celuilalt.

Gemenii sunt seducători, flirtează și adoră să cucerească, dar își pierd destul de repede interesul. Săgetătorii pot fi foarte loiali, dar au o nevoie acută de libertate. Relația de prietenie dintre aceste două zodii se poate transforma ușor în dragoste, dar la fel de ușor poate reveni la simpla amiciție, ceea ce se va întâmpla cu unele cupluri sub influența Lunii Noi din Fecioară.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!