Horoscop
Înapoi la

Luna Nouă în Leu aduce pace și iubire în inimile zbuciumate și îi tulbură pe liniștiți

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Pe data de 19 august, odată cu Luna Nouă în zodia Leu se vor deschide unele uși, în timp ce altele se vor închide definitiv.  În astronomie, o "lună nouă" înseamnă că luna este în linie cu soarele și este aproape invizibilă pentru Pământ.

Există 12 luni noi pe an, fiecare aliniată cu un semn zodiacal diferit. Deși această Lună Nouă care se va produce va data de 19 august în acesta an îi va afecta cel mai mult pe Lei și Vărsători, va avea un impact semnificativ asupra tuturor semnelor zodiacale. Va fi o lună nouă glorioasă în Leu și un moment de cotitură semnificativ pentru celelalte zodii.

Berbecul redescoperă iubirea sinceră

Cu ocazia Lunii Noi în Leu, se va pune un accent deosebit pe a cincea casă a Berbecului, cea a fertilității, care te va pregăti pentru un nou început pe plan amoros. Pornește cu încredere pe un drum nou, către pasiuni sincere și sclipitoare și concentrează-te pe ceea ce vrei să îți îndrepți energia. Este un moment remarcabil pentru a-ți îndrepta întreaga vitalitate către planurile și proiectele tale. Marte îți va insufla emoții puternice, entuziasm, voință și o motivație de neoprit!

Taurul se reconectează cu cei dragi

Se pune mare accent pe a patra casă, ascunsă, și pe punctul cel mai jos al horoscopului tău, care te va pregăti pentru un început nou în privința rădăcinilor tale, în problemele gospodărești sau chiar cele emoționale legate de trecut. Este un alt început pentru viața de familie. Este un moment minunat pentru a acorda o atenție puternică familiei tale. Cu Luna Nouă în Leu vei dori să "gravitezi" mai mult în jurul surselor de conform și în jurul părților domestice, pentru a te putea reîncărca.

Gemenii devin mai comunicativi

Luna Nouă în Leu va aduce pentru Gemeni activarea celei de-a treia case, a legăturilor strânse și a vecinilor. Vei aborda cu o mai mare obișnuință persoanele noi și îți vei exersa abilitățile de  comunicare cu un prieten, coleg sau rudă.  Cuvintele și socializarea sunt pe primul plan pentru tine acum. Mercur îți va oferi încrederea necesară pentru a te angaja în discuții, pentru te afrima vocea și a crea impact în jurul tău. 

Racul are probleme cu banii

Tot ceea ce ai încercat până acum pentru a-ți merge mai bine pe plan financiar nu a dat rezultate și nu se vor produce schimbări decât dacă vei încerca alt proiect pe cont propriu sau alt job. După data de 19 august se va pune mare accent pe cea de-a doua casă a ta, cea a susținerii, care te pregătește pentru un nou început fiscal. Concentrează-te pe ceea ce dorești și orientează-ți energia spre o abordare tangibilă.

Leul își planifică viitorul

Te vei afirma mai mult pe plan personal și, cu Luna Nouă în zodia ta, vei avea ocazia să acorzi o atenție deplină propriilor tale proiecte și pasiuni. Vei avea multă vitalitate și  trebuie să o folosești pentru a-ți stabili obiectivele pentru lunile și, de ce nu, chiar anii următori. Este un moment bun pentru a te gândi la viitor , cu Marte în casa ta  de căutări, călătorii și cunoștințe. Vei găsi motivația necesară pentru a-ți extinde orizonturile.

Sursa foto: Pixabay

Fecioara rezolvă probleme din trecut

Fecioarele vor pune mare accent pe liniște și pace interioară, dar și pe rezolvarea lucrurilor din trecut. Luna Nouă în Leu te va ajuta să  abordezi lucrurile îngropate sau evitate mult timp sau să reiei un proiect mai vechi. Este un moment potrivit să renunți la încorsetare și la teama care te-a reținut atât de mult timp.  Marte se află în casa ta de interes comun și asta te va ajuta să îți abordezi problemele din jurul relației de cuplu, dar și să lucrezi mai mult în privința încrederii în cei din jur.

Balanța se concentrează pe sfera socială

Începi un capitol nou în privința prieteniilor și conexiunilor interumane, colegi de muncă sau grupul apropiat de persoane. Vei realiza mai multe dacă te implici într-un proiect comun și nu pe cont propriu, pentru că Luna Nouă în Leu te va ajuta să realizezi care este locul tău într-un colectiv. Ține cont de sfaturile persoanelor dragi, pentru că așa vei reuși să își găsești motivația necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. 

Scorpionul avansează în carieră

Se va pune accentul pe a zecea ta casă, cea a succesului, care te va ajuta să îți rezolvi problemele de carieră sau imagine publică. Începi un drum al recunoașterii de sine, ținește sus, către avansarea în carieră, și, cu Luna Nouă în zodia Leu, vei fi capabil să strălucești în poziția ta sau pentru a te concentra pe modul în care îți construiești un nume, obținând într-un final laude, validare și un sentiment de realizare. 

Săgetătorul vrea să încerce lucruri noi

Săgetătorii vor să își extindă orizonturile, să cunoască cât mai multe și să interacționeze cu oameni noi. Vei avea șansa să îți consolidezi planurile și proiectele. Mercur te va ajuta să îți pui în evidență firea curiosă, filozofică și îți va permit să te aventurezi, să te bucuri de viață în afara tărâmurilor tale obișnuite. Explorează și deschide-ți mintea către zone diferite, care te inspiră. 

Capricornul începe o afacere cu o persoană apropiată

Este un moment bun pentru a acorda atenție unei abordări de colaborare, lucrând cu alții, chiar și rude sau prieteni apropiați. Vei împărți banii obținuți cu o mai mare ușurință, iar Mercur te va ajuta să lucrezi mai mult la partea de încredere în ceilalți. Te vei baza pe un viitor partener de afaceri și veți lucra împreună în cadrul unei afaceri fructuase. Fii neînfricat în privința noului început, care va fi plin de potențial.

Sursa foto: Pixabay

Vărsătorul se desparte de partener

O dată cu Luna Nouă în Leu, vei simți nevoia să te rupi de relația toxică și să renunți la oamenii care te-au făcut să suferi. Schimbarea este de bun augur, pentgru că vei avea șansa să îți îndrepți atenția către cineva care ți-a stârnit interesul în trecut, dar pe care nu ai avut curajul să îl abordezi pentru o relație amoroasă. Profită de abilitățile tale de comunicare și, cu Marte în casa discuțiilor, vei avea șansa să stabilești conexiuni cu o mai mare ușurință.

Peștii trebuie să își schimbe stilul de viață

Peștii vor trebui să își reconsidere obiceiurile zilnice, care le-au cam adus probleme de sănătate. Ai șansa acum să îți eficientizezi stilul de viață, să faci alegeri, chiar și alimentare, mai simple. Este un moment bun să analizezi care sunt modalitățile cele mai bune pentru a te păstra activ, sănătos și fericit. Mercur te va ajuta să îți duci la bun sfârșit îndatoririle și treburile și să abordezi mai ușor sarcinile pe care le ai de făcut, mai ales în jurul gospodăriei. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Leu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.