Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor

Marţi, 11.02.2020

Pe data de 23 februarie, Luna Nouă se va afla în Pești și ne putem aștepta la o perioadă de purificare și izbăvire pentru zodii.

Luna Nouă este astrul ce guvernează începuturile, căile noi pe care apucăm, schimbările care vin din adâncul sufletului. Atunci când se află în Pești, Luna Nouă ne accentuează sensibilitatea, scoate la suprafață vechile noastre suferințe și regrete, ne ajută să curățăm „mâzga” care ne îngreunează inima.

Când Luna Nouă se află în Pești, un semn cu profunde conexiuni oculte, ne putem simți copleșiți de temeri și nesiguranță, pasivi și destabilizați în emoțiile noastre. Dar acestea sunt semnele unui travaliu interior de vindecare, în urma cărora tot ceea ce este negativ și nefast în viața noastră va fi spălat de puterea apelor lunare.

figura fantastica

Iată cum ne ajută Luna Nouă în Pești să ne eliberăm de relele destinului și de influențele malefice ale persoanelor care ne invidiază sau ne sunt ostile.

Berbec

Luna Nouă în Pești te ajută să-ți recunoști propriile greșeli în relație cu anumite persoane și să încerci să îndrepți lucrurile. Îți dai seama că impulsivitatea ta a dus la deteriorarea unor legături la care țineai și faci un plan pentru repararea acestora. În plus, te decizi să urmezi un traseu de dezvoltare personală, pentru a evita pe viitor alte neplăceri. Ceri ajutorul persoanei iubite, ca să-ți dea mai multă încredere în puterea ta de schimbare.

Taur

Atunci când se află în Pești, Luna Nouă îți aduce un plus de conștientizare privind legătura dintre anumite simptome fizice și gândurile și emoțiile negative care te domină. Acest lucru te ajută să vezi originea profundă a unor probleme de sănătate și a unor dureri care te-au neliniștit în ultima perioadă și să renunți la obiceiul nociv de a lua medicamente după ureche. Ești hotărâtă să faci anumite schimbări în stilul tău de viață, pentru a aduce mai multă bunăstare în viața ta de zi cu zi. 

Gemeni

Simți că anumite persoane din viața ta îți absorb energia, te manipulează și te folosesc în schemele lor de putere. Ai nevoie să te desprinzi de aceste contexte toxice, iar Luna Nouă în Pești îți sporește simțul de observație asupra agendelor ascunse ale acestor oameni. Vei ști astfel să te protejezi de situațiile ambigue în care te pun cei care vor să tragă foloase de pe urma ta. Deprinzi mai multă asertivitate și diplomație totodată, învățând să spui „Nu” lucrurilor care nu-ți convin, fără să generezi conflicte și ostilitate.

Rac

Luna Nouă în Pești te influențează cel mai mult dintre toate zodiile, pentru că este astrul tău protector. Te va înzestra cu capacitatea de a te elibera de credințele iraționale și de superstițiile care te țin prizonieră. Luna Nouă îți dă acces la resursele tale emoționale și la intuiția ta profundă, astfel încât vei înțelege că multe dintre convingerile tale vin din teamă. Găsești o direcție pe calea inimii de a înfrânge monștrii interiori și a te elibera de iluzii.

Leu

Ceea ce îți aduce Luna Nouă în Pești este o capacitate sporită de empatie și de înțelegere a sentimentelor celorlalți, ceea ce va contribui la evoluția ta spirituală. Reușești să vezi dincolo de tendințele tale egocentrice și să renunți la orgoliile care îți pun piedici în relații. Aceste daruri astrale te ajută să găsești în interiorul tău mult-dorita împăcare și iertarea unei persoane iubite.

Fecioară

Luna Nouă în Pești te ajută să te eliberezi de complexele tale de inferioritate, care ți-au blocat multă vreme fantasticul tău potențial. Dai frâu liber propriei personalități, fără inhibiții și falsă modestie. Îți comunici excelent ideile profesionale, astfel încât vei fi remarcată de o persoană pe care o admiri care te va susține în fața celorlalți și te va valida din punctul de vedere al competențelor tale.

jumatate de luna

Balanță

Umbre din trecut revin periodic în viața ta și te fac să simți că nu vei ieși niciodată dintr-un cerc karmic de îndoieli și neputințe. Folosește energia secretă a Lunii Noi în Pești pentru a rupe aceste lanțuri iluzorii și a te ancora în prezent, în relații hrănitoare care te ajută cu adevărat să evoluezi. Fii convinsă că relațiile tale din prezent sunt suficient de puternice ca să contracareze efectele unor legături constrângătoare și nesănătoase din trecutul tău.

Scorpion

Ca și pe confratele tău, Racul, Luna Nouă în Pești te influențează benefic, pentru că zodiile acvatice sunt favorizate de aceaastă configurație astrală. Te vei elibera de două dintre cele mai mari blocaje emoționale: ranchiuna și autoculpabilizarea. Aceste emoții negative tind să se disipeze ca efect al clarviziunii și conștientizării tale. Ești uimită de ușurința cu care sufletul tău acceptă relații anterior conflictuale, fie din zona profesională, fie din cea sentimentală.

Săgetător

Deși ești o zodie foarte sociabilă și nu duci lipsă de relații, una dintre fricile tale cele mai ascunse este aceea de a rămâne singură. Luna Nouă din 23 februarie îți aduce un sentiment de certitudine că o anumită persoană îți va sta alături pe termen lung. Eliberarea de această frică îți conferă echilibru și puterea de a-ți înfăptui visurile, pentru că știi că cineva te va susține mereu.

Capricorn

Luna Nouă în Pești are un efect purificator pentru tine, pentru că te ajută să lucrezi asupra stării de furie și frustrare care te domină în ultimul timp. Ești dispusă să ieși din tiparele tale rigide și să te abandonezi unei voințe superioare, care îți ghidează pașii și viața. Simți că nimic nu este întâmplător în viața ta și că trebuie să te împaci cu tine însăți și să-i ierți pe cei care ți-au greșit, ca să poți merge mai departe.

Vărsător

Puterea ocultă a Lunii Noi îți deschide calea unor experiențe neobișnuite și te ajută să treci peste îndoieli și frică. Apar anumite semne în viața ta care te fac să înțelegi că lucrarea Universului este mult mai vastă decât convingerile noastre limitate. Oamenii care îți vor ieși în cale sunt purtători ai unor mesaje importante pentru tine și te ajută să te cunoști mai bine și să dobândești mai multă încredere în forțele proprii.

visare

Pești

Cu Luna Nouă în semnul tău, apele tristeții și ale gândurilor distructive sunt luminate până în străfunduri. Înțelegi că starea ta de deprimare este legată de faptul că unele persoane la care ții te subapreciază și te discreditează în fața altora. Te doare să te rupi de ele, dar nici nu mai poți permite ca lucrurile să continue la fel ca până acum. Ești o persoană specială și capabilă și nimeni nu trebuie să-ți schimbe această părere despre tine.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (60)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!