Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Luna Nouă intră în Balanță: Cum le influențează viața zodiilor

Otilia Geavlete

Pe 28 Septembrie, Luna Nouă intră în Balanță, dând startul unei perioade de căutare a echilibrului și de concentrare pe relațiile semnificative. Este prima Lună Nouă a toamnei, dat fiind că anotimpul propriu-zis începe odată cu echinocțiul de toamnă, adică pe 23 Septembrie. De aceea, influențele ei sunt foarte puternice, mai ales că noaptea crește continuu și orele de întuneric devin din ce în ce mai multe. În următoarele patru săptămâni, se va remarca o schimbare în viața zodiilor: multe persoane vor încerca să evadeze din cotidian, din restricțiile impuse, mai ales că oportunitățile se vor ivi la tot pasul. O nouă cale începe, sub oblăduirea lunii ascunse, care scoate la iveală cele mai profunde sentimente. Căutarea armoniei ghidează semnele zodiacale, pentru că Luna Nouă a pătruns în semnul ce guvernează legăturile noastre cu lumea.

luna noua

Iată care sunt influențele astrale asupra zodiilor pentru următoarea perioadă:

Berbecul

O mulțime de provocări ți se aștern în față, iar balanța dintre eșecuri și succese nu este foarte stabilă. Vei experimenta clipe de extaz, dar și prăbușiri periculoase, dar important este că vei avea permanent sentimentul că se întâmplă minuni în viața ta. Norocul te ajunge, când te aștepți mai puțin, iar Luna Nouă îți dezvăluie un tărâm favorabil introspecției și descoperirii de sine. Ca un șarpe care își schimbă pielea, te simți înnoit și eliberat de concepții rigide și învechite. E plan profesional, inspirația de care dai dovadă îți va aduce numai laude, iar viața ta sentimentală va înregistra o schimbare remarcabilă. Fie întâlnești o nouă iubire, fie dragostea veche renaște din propria cenușă, cert este că perioada care urmează te încearcă cu bucurii și răsturnări neașteptate de situație.

Taurul

Încep să dispară, rând pe rând, obstacolele care îți blocau evoluția, sub influența severă a Fecioarei. Constanța și încrederea în tine vor da, în sfârșit, roade, și vei ajunge la locul în care îți dorești să fii. Luna Nouă în Balanță îți oferă impulsul de a ieși din cotidian. Se sincronizează perfect cu un moment extraordinar din viața ta, în care instinctul tău de cuceritor elimină, rând pe rând, toate piedicile. Fiecare provocare depășită este o lecție, care te propulsează mai departe, către cele mai importante obiective. Îți dorești un loc de muncă stabil, care să te împlinească financiar și pe linia carierei? Îl vei găsi. Ai nevoie de mai multă deschidere și aventură în relația ta de iubire? Se va întâmpla, pe măsură ce-i mărturisești partenerului așteptările tale. Vrei să depășești aspectele superficiale ale vieții și să pătrunzi pe o cale spirituală? Sigur o vei face.

Gemenii

Cărămidă cu cărămidă, piatră cu piatră, o perioadă negativă din trecutul tău este dărâmată până la temelie. Îți vei alege singur cuvintele cu care să-ți rescrii istoria personală și vei urma o cale care te conduce la transformare. Luna Nouă te va ghida către regăsirea de sine. Perioada care urmează este un moment de cotitură pentru tine, pe care îl așteptai de multă vreme. Timpul curge în favoarea ta și îți pregătește împlinirea, dar trebuie să-ți păstrezi axa interioară stabilă și puternică. Influențele vechi, venite din copilăria ta, din relațiile dificile cu părinții, din anumite traume încep să se împrăștie, în urma unui demers terapeutic sau de dezvoltare personală. Simți că ieși, în sfârșit, la lumină, după ce te-ai zbătut să înțelegi anumite lucruri nefaste care ți se întâmplau. Faptul de a pătrunde la rădăcina răului, la originile întunecate ale destinului familial, are un efect vindecător. De acum înainte, relația ta cu partenerul de viață se va elibera de umbrele trecutului, conflictele cu diferite persoane se vor rezolva de la sine și vei putea merge mai departe cu inima ușoară.

Racul

Ideile uimitoare te fac să rezolvi, în mod inedit, o situație dificilă din viața ta. Vei găsi cele mai bune soluții, atât pe plan personal, cât și în ceea ce privește locul de muncă. Poate că vei atrage mai mulți oameni de încredere care să te ajute sau vei găsi metode să echilibrezi mai bine viața de familie cu cea de serviciu. Tensiunile în cuplu încep să se rezolve, iar pe planul sănătății, depășești cu succes un moment de cumpănă. Luna Nouă din Balanță deschide un nou capitol în viața ta, cu multe semne minunate. Toate lucrurile se îmbină cu sens, iar nodurile se desfac, unul câte unul. Vei întâlni persoane interesante și vei lega noi prietenii , iar una dintre aceste persoane îți oferă o oportunitate importantă legată de carieră sau de dezvoltarea personală. Fii gata să accepți darurile Universului și nu te teme de dificultăți sau eșec, pentru că totul va ieși bine până la urmă.

Leul

Ai sentimentul că ceva este blocat în tine și te împiedică să atingi anumite obiective importante. Luna Nouă în Balanță îți va dezvălui unde greșești sau care sunt motivele pentru care nu poți merge mai departe. În perioada următoare, vei conștientiza ce anume te oprește să evoluezi și care sunt mijloacele pentru a ieși din această situație. Va fi ca un moment de iluminare sau ca o intervenție din partea destinului. Vei înțelege că a fost nevoie să treacă un timp mai mare, pentru ca lucrurile să ajungă la maturitate, că nu pot fi făcute peste noapte, ci este nevoie de răbdare și abnegație. Un proiect profesional, cu care te lupți de multă vreme, se clarifică și te conduce către rezultatele așteptate. Dacă te afli într-o situație dificilă în viața familială, fie cu partenerul, fie cu casa sau resursele financiare, lucrurile încep să se miște în direcția cea bună. Vei constata că, odată ce ai găsit cheia potrivită în interiorul tău, toate se rezolvă și depășești, în sfârșit, perioada de blocaj și de frustrare.

Fecioara

femeie privind luna

Urmează o perioadă tumultuoasă, cu multe provocări și temeri, dar nu trebuie să uiți că lecțiile importante din viață apar tocmai în astfel de circumstanțe. În funcție de cât de dificile sunt, acestea ne determină să vedem viitorul și acțiunile noastre în cu totul altă lumină. Ceea ce ai perceput ca lovituri ale sorții, devine, în perioada următoare, o rampă de lansare către succes. Poate ai fost nevoit să pleci de la un loc de muncă, să te separi de anumiți colaboratori, să renunți la un spațiu sau să te desparți de partenerul de viață. Dar vei găsi o oportunitate profesională mult mai bună, persoane care îți înțeleg misiunea și te susțin și o nouă iubire, care te împlinește. Așa că nu trebuie să pierzi capacitatea de a vedea partea însorită a vieții.  Luna nouă în Balanță va elibera energii puternice, care te vor ajuta să îți sporești bunăstarea, să îți îmbunătățești viața amoroasă și perspectivele financiare.

Balanța

Pentru că Luna Nouă pătrunde insidios în semnul tău zodiacal, va urma o perioadă cu stres și supărări, cu agitație pentru a rezolva o situație dificilă, care îți consumă energia. Dar nu trebuie să disperi: este doar o încercare, menită să te ajute să dobândești noi abilități. Rezistența la frustrare, răbdarea și toleranța pe care le vei obține luptându-te să rezolvi această situație sunt neprețuite. Se spune că fiecare nor are marginile argintii, iar norul care îți întunecă perioada următoare nu face excepție. Adoptând un punct de vedere optimist, sursa ta interioară de înțelepciune te va ghida către cea mai rapidă cale de evadare. Ai dreptul la succes și satisfacție. Deși pare că ți-e potrivnică, Luna Nouă va lucra în favoarea ta. Un conflict se va rezolva, anumite probleme legate de justiție și de procese vor dispărea, fără să te afecteze. O persoană dragă se va însănătoși, iar relația ta se va muta pe teritoriul reconcilierii și al bunei înțelegeri. Vei găsi chiar dragostea, în mod neașteptat, posibil la o persoană cu care tu te-ai înțeles până acum sau care nu părea să aibă nici o legătură cu tine.

Scorpionul

Ai multe îndoieli, legat de anumite lucruri pe care trebuie să le rezolvi, iar asta te face să eziți și să întârzii unele decizii. O astfel de incertitudine ți se pare a fi cel mai rău dușman, dar trebuie să cântărești toate datele înainte de a lua o decizie esențială pentru viitorul tău. Poate că ți s-a ivit o oportunitate financiară importantă, dar pentru a o accesa, trebuie să renunți la lucruri la care ții. Ori poate că o nouă relație te entuziasmează, dar nu ești pregătit să te desprinzi de legătura actuală, pentru că ții foarte mult la partenerul tău. Acesta este un moment esențial în viața ta, când este nevoie să te lămurești ce contează mai mult pentru tine. Luna Nouă în Balanță va îndepărta presiunea care te apasă și te va ajuta să vezi lucrurile cu claritate. Vei începe să înțelegi problemele pe care le ai dintr-o perspectivă mai pozitivă. Va urma o perioadă inspirată, în care vei găsi răspunsurile la tot ce te frământă și vei echilibra perfect balanța dintre vechi și nou, dintre ceea ce vrei să păstrezi și ceea ce alegi să dai deoparte.

Săgetătorul

Dificultățile și necazurile nu dispar de la sine. Realitatea neplăcută nu se evaporă, doar pentru că închizi ochii. Trebuie să accepți că în viață momentele de bucurie alternează cu cele de suferință, dar ambele sunt reale și își au rostul lor. Provocările fac parte integrantă din supraviețuirea noastră, ne ajută să devenim mai puternici și să ne lărgim orizonturile. Trebuie, însă,  să te lași  ghidat de inspirația ta cea mai profundă. Octombrie va veni către tine cu multe provocări, cu relații tensionate și riscuri, dar toate se vor rezolva dacă le dai timp suficient și îți vor aduce un plus de înțelepciune. Este vremea ca unele relații încărcate de suferință să se termine, ca unele lucruri vechi și inutile să fie lăsate în urmă. Dar această desprindere nu se face ușor, ci este încărcată de tristețe și de sentimente de eșec. Însă, după ce influențele negative se disipează, devine clar că ai luat cele mai bune decizii. De acum, vei trăi privind spre viitor, unde se întrevăd promisiuni minunate pentru tine.

Capricornul

Poarta pe care o deschide Luna Plină în Balanță lasă să vină evenimente favorabile, care te vor propulsa către un obiectiv important pentru tine. Ai șanse să urci pe scara ierarhică, să pătrunzi într-un cerc social select sau să pleci în călătoria vieții tale, care îți va aduce evoluția personală. Succesul depinde de capacitatea ta de a-ți menține determinarea și pasiunea. Nu este cazul să privești înapoi, după tot efortul pe care l-ai depus. Trebuie să lași Luna Nouă să te ghideze și să îți asumi orice schimbare, pentru că auspiciile sunt pozitive. Poate că te sperie avalanșa de evenimente ce par să se deruleze cu repeziciune, dar atunci când Universul este de partea noastră, evoluția se accelerează și lucrurile puțin importante rămân în urmă sau sunt spulberate. Așa că nu te agăța de rutinele și obiceiurile tale, de neajunsuri mărunte, pentru că momentul tău de glorie a sosit și trebuie să profiți din plin de el.

Vărsătorul

Te simți copleșit de mulțimea responsabilităților, dar știi că acesta este prețul pentru poziția de carieră pe care ți-ai dorit-o. Atunci când ajungi sus, obligațiile sunt din ce în ce mai numeroase, dar și satisfacțiile pot fi pe măsură. Ți-e teamă, totuși, că viața ta familială va fi dezechilibrată și nu vei mai fi un părinte sau un partener bun, că îi vei dezamăgi pe cei dragi. Lasă astfel de griji la o parte și permite Lunii Noi din Balanță să-ți dezvăluie cum poți aduce armonia între pasiunile tale, dorința de a evolua în ierarhie și viața de familie. Vei descoperi că ai capacitatea de a jongla cu diverse obiective, de a te debarasa de lucrurile neimportante și de a evita cu diplomație întâlnirile care nu-ți aduc nici un beneficiu. Arogă-ți toate drepturile unui conducător, nu doar responsabilitățile. Deleagă sarcini, ia-ți momente de respiro și organizează-ți timpul în așa fel încât cei dragi să se bucure cât mai mult de prezența ta.

Peștii

luna in balanta

Se întrunesc toate condițiile pentru a avea succes, așa că trebuie să faci tot posibilul să te concentrezi pe ceea e este important pentru tine. Pune-ți dorințele sub auspiciile Lunii Noi din Balanță și sigur te va conduce către rezultatele dorite. Alege ceea ce este esențial și nu te agăța de lucrurile superficiale, dă dovadă de atenție și prudență și vei avea motive de sărbătoare. Ai așteptat foarte multă vreme, dar a rămas un drum scurt până la țintă. Dacă visul tău se leagă de iubirea unei persoane, te afli în punctul în care va răspunde dorințelor tale. Dacă aștepți de mult un ajutor financiar, din partea unui investitor important, în perioada următoare vei primi un răspuns favorabil. Iar dacă întrebările tale sunt de natură spirituală, sigur vei avea o intuiție profundă sau o revelație, care te va ajuta să evoluezi pe calea auto-realizării. Este de ajuns să iei ceea ce-ți oferă Destinul, Universul sau Divinitatea și toate lucrurile bune vor veni în casa ta.

 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Vineri, 30 iulie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46102 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (37964 vizite)
  3. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (28180 vizite)
  4. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22556 vizite)
  5. Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie (19821 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou! (nota 4.8)
  4. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  5. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
  1. Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor (0 comentarii)
  2. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (0 comentarii)
  3. Cea mai dorită zodie în luna august: nimeni nu îi poate rezista! (0 comentarii)
  4. Coșmar pentru o celebră actriță! A fost plimbată cu ambulanța de la un spital la altul, deși era în stare gravă (0 comentarii)
  5. Verdictul medicilor pentru Dan Capatos este cutremurător: «Sunt predispus la demență și Alzheimer» (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!