Horoscop
Înapoi la

Luna Plină din septembrie vine cu schimbări majore: cum sunt afectate zodiile

Ionelia Olteanu

Atenția astrologilor este îndreptată în această perioadă spre prima lună de toamnă, care este plină de semnificații. Un eveniment astrologic se remarcă, în primul rând: este vorba despre Luna Plină din Pești care se va manifesta pe data de 6 septembrie și care va influența puternic viața tuturor zodiilor.

Caracteristicile dominante sunt spiritualitatea, idealismul, iluziile, confuzia și slăbiciunile. Află de mai jos ce impact vor avea toate aceste sentimente contradictorii asupra ta!

apus cu luna plina

Luna Plină în Pești: schimbări majore în viața zodiilor

Berbec. Septembrie va fi luna în care nativii zodiei Berbec vor exagera prin absolut orice gest sau cuvânt. Vor apărea o mulțime de oportunități, dar majoritatea vor fi nesigure, ceea ce îi determină să facă mai multe decât ar trebui și să nu vadă anumite limite. Tocmai din dorința de a avea ceea ce își doresc, tind să arunce cu promisiuni pe care nu le vor putea îndeplini.

Taur. Cei născuți în zodia Taur sunt într-o permanentă competiție luna aceasta. Au tendința de a fi dramatici și, cu cât își doresc să atragă mai mult atenția asupra lor, cu atât se vor izola mai tare. Nu ar trebui să îi mai învinovățească pe alții pentru frustrările lor.

Gemeni. Septembrie va începe cu o notă de lejeritate pentru nativii zodiei Gemeni, dar lucrurile se vor schimba și va interveni stresul odată cu manifestarea Lunii Pline de pe 6 septembrie. Răbdarea le va fi pusă la încercare foarte mult, dar vor reuși să facă față cu brio tuturor provocărilor.

Rac. Succesul va veni treptat luna aceasta. Fenomenul Lunii Pline îi determină pe cei născuți în zodia Rac să fie comunicativi, ceea ce îi va ajuta foarte mult, astfel că vor evita confruntări majore. Este important să nu cadă pradă temerilor și să se concentreze pe rezolvarea problemelor.

Leu. În această lună este sporit farmecul și puterea seducției, ceea ce îi va învălui pe Lei într-o aură de senzualitate. Începând cu data de 6 septembrie se anunță prestigiu, succes și control asupra vieții profesionale. Se întrezăresc satisfacții în carieră, dar și pe plan personal.

Fecioară. Lucrurile vor merge din ce în ce mai bine în această lună pentru Fecioare. Toate aptitudinile vor fi îmbunătățite, iar abilitatea de exprimare va reprezenta cel mai mare avantaj. Nativii se vor ține de planurile pe care le-au făcut de la bun început, dar își vor dori să și evolueze. Luna Plină de pe 6 septembrie le încurajează pe Fecioare să țină cont de sentimentele celorlalți.

zodii

Balanță. Este momentul ca Balanțele să iasă din carapacea lor și să arate ceea ce au mai bun, pentru că Luna Plină care urmează le va oferi toate motivele să facă acest lucru. Cu cât ies mai mult în evidență, cu atât se vor ivi mai multe oportunități.

Scorpion. Nativii zodiei Scorpion au tendința de a fi mult prea fixați sau posesivi în această perioadă. Le este recomandat să o lase mai moale, pentru că pot avea foarte mult de pierdut din această cauza. Se întrezărește o schimbare, o surpriză care le va aduce o perioadă dominată de prosperitate și succes.

Săgetător. Luna Plină de pe 6 septembrie vine cu realizări profesionale cu totul deosebite pentru Săgetători. Este vorba despre o adevărată desfășurare de forțe întărită de ambiție și putere de influență. Până și relațiile personale sunt amplificate de statutul socio-profesional. Sunt puse sub lupă anumite aspecte legate de dragoste sau căsnicie.

Capricorn. În această perioadă, Capricornii vor trebui să fie răbdători și să acorde o atenție specială detaliilor. Dacă vor fi precauți, atunci se va observa și o evoluție, indiferent că este vorba despre viața personală sau profesională. Este momentul perfect să acționeze conform ideilor proprii, dar este important să nu exagereze și să țină cont de alte sfaturi.

Vărsător. Dacă până acum nativii zodiei Vărsător nu stăteau prea bine la capitolul energie, Luna Plină din 6 septembrie va schimba lucrurile și le va întări încrederea în sine, ceea ce îi va motiva în orice activitate. Vărsătorii vor fi versatili și se vor putea adapta cu brio oricărei situații.

Pești. Această Lună Plină nu este dedicată nativilor născuți în zodia Pești; dimpotrivă, ei vor atrage problemele ca un magnet. E important să se țină la distanță de oamenii care îi critică și să își păstreze comentariile pentru ei. Deși ar trebui să fie privilegiați, e cazul să rețină că fenomenul astrologic nu este în favoarea lor.

Luna Plină în Pești vine cu foarte multe situații care pun zodiile la încercare, dar se pare că multe se vor descurca și vor trece cu bine peste orice inconvenient.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Zodiile care nu pot ține un secret. Sunt mereu cu gura mare și "dau din casă" tot, chit că e treaba lor sau nu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.