Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Luna Plină în Berbec se apropie. Ce le este rezervat zodiilor

Otilia Geavlete

Peste câteva zile, mai exact pe 13 octombrie, Luna Plină va străluci, aducând mister pe cerul nopții și emoții în sufletele noastre. Dar evenimentul cel mai important este că Luna Plină își va arunca razele hipnotice din interiorul constelației Berbecului, punct nodal al energiilor cosmice.

Tânăr și impetuos, nechibzuit și plin de viață, gata să meargă până la capătul lumii pentru idealurile sale, acesta este Berbecul, semnul-copil al zodiacului. Dar Luna Plină traversând prin Berbec scoate la iveală și părțile sale întunecate și extreme. Iată de ce toate zodiile vor fi influențate puternic, dar cinci dintre ele vor suferi tulburări profunde la nivel energetic, luptându-se cu provocări pe toate planurile.

influenta

Berbecul poate face excese

Energia este izvorul vieții, dar poate aduce și impulsivitate sau manifestări necontrolate și eruptive. Iată de ce Berbecul este supus exceselor în această perioadă, sub influența selenară în splendoarea ei. Marte aruncă săgeți războinice din interiorul Balanței, dezechilibrând deciziile Berbecului. Acesta va avea confruntări cu colegii la serviciu, mai ales cu persoanele cu autoritate. În viața sentimentală, Berbecul se lasă orbit de emoții și acționează impulsiv, rănind persoana iubită. Cheltuielile excesive sunt ordinea zilei.

Taurul are o perioadă neagră

Cu Uranus rezident în interiorul semnului său, Taurul poate avea mai multă inventivitate decât de obicei, dar Luna Plină în Berbec transformă această calitate într-o efervescență de decizii nepotrivite. Taurul se bagă în viețile celorlalți, încearcă să dicteze tuturor după bunul său plac și consideră că știe cum trebuie să se organizeze fiecare. Acest comportament va supăra muți oameni din jur, iar Taurul va fi exclus și criticat. De aceea, anumite emoții vechi vor fi reactivate, mai ales sentimentul de inadecvare și izolare. Pe plan romantic, crizele sale de gelozie duc relația la marginea prăpastiei.

Gemenii se simt împărțiți în două

Sentimentele Gemenilor vor fi puse la grea încercare, sub influența inchizitorială a Lunii Pline în Berbec, care le separă rațiunea de simțire. Acest lucru generează emoții ambivalente în majoritatea relațiilor pe care le întrețin. Astfel, la serviciu vor exista tensiuni, iar Gemenii vor avea tot timpul senzația că sunt bârfiți, ceea ce îi va conduce la comportamente reactive. Acasă, Gemenii sunt obligați să aleagă între mai multe loialități, între familia de origine și familia actuală sau partenerul romantic, lucru căruia nativii zodiei nu-i pot face față.

Racul se simte deznădăjduit

Relația dintre Rac și Luna Plină este mereu ambiguă, dat fiind că această zodie acvatică este legată în profunzimile sale de influența selenară. Trecerea Lunii Pline prin Berbec scoate la iveală melancolii, regrete și labilitatea emoțională a Racului, care simte că visurile sale s-au sfărâmat. Zilele acestea va pune la îndoială toate deciziile pe care le-a luat până acum și va privi circumspect chiar lucrurile bune din viața sa. Acest lucru îi face pe Raci să fie suspicioși și nemulțumiți, atât acasă, cât și în plan profesional.

Leul plânge după o iubire neîmpărtășită

Leul, zodie de foc, ca și Berbecul, este influențat similar de Luna Plină, fiind predispus la așteptări disproporționate refuzuri pe măsură. El devine excesiv și intolerant, în încercarea de a așeza iubirea într-un Pat al lui Procust, ceea ce îl îndepărtează de realitate și îl face să naufragieze printre iluzii. Persoana de care a devenit de curând obsedat nu i-a arătat niciodată un interes sentimental, dar Leul s-a amăgit că o poate cuceri. Luna Plină îi dezvăluie tristul adevăr, făcându-l să se înconjoare de singurătate și frustrări.

Fecioara își pierde cumpătul cu cei apropiați

Pe Fecioară, Luna Plină o surprinde într-o agitație extremă, pentru că are foarte multe lucruri de rezolvat la serviciu. În plus, durerile de cap și indispoziția o fac mai irascibilă decât de obicei. Primii care vor avea de suferit sunt apropiații și persoanele dragi, care trebuie să suporte toanele și ieșirile Fecioarei. Certurile în familie pot să se iște pe subiecte de nimic și să escaladeze foarte rapid, din cauza nervozității Fecioarei. Din fericire, lucrurile se echilibrează, grație capacității sale de autocontrol.

Balanța are porniri războinice

Deși este un semn pașnic și echilibrat, Balanța va avea o perioadă foarte combativă. Acest lucru este cauzat de prezența lui Marte, planeta care guvernează Berbecul, dat fiind că Luna Plină scoate la iveală tocmai impulsivitatea. Nativii din Balanță nu sunt deschiși spre negocieri, ci vor să-și impună propriile argumente, atât cu colegii, cât și cu persoana iubită. Atitudinea lor le-ar putea atrage ostilitate și respingere, dar Balanțele se încăpățânează să considere că au dreptate.

Scorpionul are multe emoții negative

Majoritatea gândurilor și sentimentelor Scorpionului din această perioadă sunt profund negative, pentru că se simte deprimat și părăsit. Persoana pe care o iubește nu-l înțelege sau se îndepărtează, lăsându-l cu inima pustie. Vechi temeri și suferințe răzbat la suprafață, sub razele nemiloase ale Lunii Pline. Scorpionul simte că-și pierde orice control în relație și că îi fuge pământul de sub picioare. Toate celelalte aspecte ale vieții sunt neglijate, ceea ce va conduce la consecințe negative pe plan profesional, familial și social.

Săgetătorul este atins de dezamăgire

Luna Plină în Berbec aduce tristețe și vid în sufletul Săgetătorului. Simte că a oferit foarte mult în iubire, și-a pus inima pe tavă, dar primește foarte puțin în schimb. Ardoarea și pasiunea sa au fost primite cu răceală de persoana pe care o iubește, iar cei pe care îi considera prieteni l-au trădat și nu i-au fost alături. Este momentul unei treziri dureroase, în care Săgetătorul realizează că trebuie să renunțe la relații ce nu-i fac bine, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la o parte din sine.

Capricornul se simte foarte aglomerat

Forța apăsătoare a Lunii Pline îl acoperă pe Capricorn cu griji și probleme legate de viața profesională. Are mai mult de lucru și timpul său de relaxare s-a redus dramatic. Această stare de lucruri îl duce către reacții de ipohondrie și anxietate legată de starea de sănătate. Se creează astfel o avalanșă de gânduri negative, care îl dezechilibrează puternic pe Capricorn și îl face să se simtă foarte obosit.

Vărsătorul este trădat în dragoste

femeie cu luna

Lumina Lunii Pline în Berbec este crudă pentru Vărsător, care va afla lucruri dureroase despre partener și își va da seama că a fost înșelat sau este pe cale să fie trădat. Pentru că ține la relația sa, se simte legat de mâini și de picioare, neputând face niciun reproș partenerului. Starea sa de tristețe și îngrijorare îi afectează deciziile și s-ar putea să facă greșeli profesionale, care vor fi în defavoarea sa în ceea ce privește cariera.

Peștii au dureri inexplicabile

În perioada următoare, Luna Plină va influența starea de sănătate a Peștilor, care se vor trezi asaltați de tot felul de dureri mici, dar sâcâitoare. Mai ciudat este faptul că nu știu de unde vin aceste suferințe, care se deplasează prin corp fără o localizare precisă. De fapt, starea lor de tensiune psihică legată de anumite probleme familiale se reflectă în organism, provocând simptome fără cauze organice.  

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Marţi, 3 august 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (61371 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46693 vizite)
  3. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (41970 vizite)
  4. Horoscopul dragostei al lunii august: ultima lună din vară stă sub semnul provocărilor pe plan amoros (23012 vizite)
  5. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22642 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
  4. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  5. Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou! (nota 4.5)
  1. Patru tipuri diferite de blendere și utilizările lor (0 comentarii)
  2. Paravane decorative la comandă (0 comentarii)
  3. Horoscop mâine, 3 august: Leul își plânge toată ziua de milă (0 comentarii)
  4. Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor (0 comentarii)
  5. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!