Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Luna Plină în Fecioară: zodiile ating punctul maxim al nefericirii

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Urmând după visătoarea Lună Plină în Pești din februarie, Luna Plină din martie este la fel de tulburătoare, dar cu o încărcătură mai mare de suferință.

Pe 9 martie, Luna Plină se va afla în Fecioară, are cărei influențe oculte marchează dramatic ascensiunea astrului nocturn. În plus, este a doua Super Lună de anul acesta, ceea ce face ca efectele sale să fie amplificate. Ea domnește peste o perioadă de haos și dezorganizare, în care trebuie să iei măsuri radicale, adesea dureroase, pentru a readuce ordinea în viața ta.

Luna Plină este un timp al încheierii, iar atunci când se află în Fecioară, vorbește despre sfârșitul unor cicluri, despre despărțire și încetarea unor relații care durează de multă vreme. Fecioara este un semn care se asociază uneori cu singurătatea și cu lipsa de control, cu efortul de recăpătare a lucidității și de a face față unor provocări greu de suportat.

luna plina

Sursa foto: Pinterest

ecioara nu acceptă jumătățile de măsură și nuanțele de gri; pentru această zodie, lucrurile trebuie să fie limpezi, sfârșitul este sfârșit, iar binele și răul sunt clar delimitate.

Iată de ce evenimentele care vor avea loc pe 9 martie au toate șansele să fie definitive, așa că sfatul astrelor este să nu luați hotărâri care v-ar putea afecta pentru toată viața.

Ce aduce Luna Plină în Fecioară pentru zodii

Berbec

Este vremea să pui punct unor relații care te-au ajutat într-un anumit moment al vieții, dar acum te împiedică să-ți continui ascensiunea. Poate fi vorba de parteneriate care nu mai funcționează sau de prietenii false cu persoane care nu te înțeleg și te blochează în planurile tale. Nu te agăța de trecut și nu păstra relații care nu-ți fac bine, dintr-o formă de nostalgie naivă.

Taur

Deși sperai mai mult de la cariera și locul tău de muncă, lucrurile par să meargă din ce în ce mai prost. Anumite abuzuri ale unor persoane cu autoritate te determină să te gândești la o schimbare radicală. Luna Plină poate fi sfârșitul unor ambiții profesionale, dar nu trebuie să disperi. După noapte, vine întotdeauna o altă zi, în care o poți lua de la capăt.

Gemeni

Dacă simți că relația ta de iubire nu-ți mai aduce nimic, folosește energia Lunii Pline în Fecioară pentru a-i pune capăt. Va fi foarte dureros pentru tine, întrucât mai ai sentimente pentru persoana alături de care ai trăit, dar este o reînnoire necesară. Momentul tău de cumpănă s-ar putea să nu se refere la relația de dragoste, ci la o încercare dificilă pentru familia ta, care necesită activarea tuturor energiilor pentru a fi depășită.

Rac

Trebuie să-ți iei adio de la credințele tale copilăroase, care te-au ajutat multă vreme, dar acum au devenit inutile. Idealurile pe care ți le făceai cândva nu mai sunt actuale, unele visuri au fost abandonate, în vreme ce altele, deși au devenit realitate, nu te satisfac. S-ar putea să te simți o perioadă lipsită de sens și să nu-ți găsești locul, dar, când vei depăși această stare, o nouă viață va înflori pentru tine.

Leu

Ți-ai pus prea multe speranțe într-un anumit proiect, care se va dovedi un eșec. Luna Plină în Fecioară te avertizează că dorințele tale vor fi înnăbușite și vei trece printr-o perioadă neagră, de dezamăgire și regrete. S-ar putea să suferi niște pierderi financiare semnificative și să fii nevoită să te retragi dintr-un grup în care nu te mai simți bine.

Fecioară

Cu Luna Plină în semnul tău, vei simți amplificat fiecare emoție. Îți va fi foarte greu să te adaptezi la un nou context profesional ori nu vei putea să acccepți o schimbare importantă care se va petrece în familia ta. Ai grijă la emoțiile negative care te invadează, pentru că ar putea avea consecințe asupra sănătății tale. Încearcă să-ți recâștigi echilibrul și luciditatea, chiar dacă asta presupune să te retragi pentru o perioadă în singurătate.

femeie cu planete stele luna

Sursa foto: Pinterest

Balanță

Vei afla că un prieten bun te-a trădat și vei înțelege că relația voastră nu a fost niciodată ceea ce e ai crezut tu. Luna Plină în Fecioară îți dezvăluie un adevăr dureros, dar tot răul este spre bine. Chiar dacă vei suferi la început, mai târziu îți vei da seama că a fost mai bine să te confrunți cu realitatea, decât să trăiești tot timpul într-o iluzie.

Scorpion

Pentru că ești un semn acvatic, Luna Plină te influențează destul de tare, iar poziția ei în Fecioară scoate la suprafață resentimente vechi față de cineva din familia ta sau față de un fost iubit care îți otrăvesc sufletul. Simți că ai o rană nevindecată, dar nu vrei să renunți la ea, pentru că este singura care te mai leagă de trecut. Asumă-ți suferința și încheie acest travaliu dureros, pentru că altfel nu poți merge cu adevărat înainte.

Săgetător

Chiar dacă nu crezi în astre, pe 9 martie încearcă să te ferești de certuri și nu intra în conflict cu o persoană care te provoacă. Deși simți că ți s-a umplut paharul, mai bine retrage-te și pune în practică diverse tehnici de autoliniștire, pentru că poți declanșa consecințe grave dacă te lași purtată de furie. Pentru o descărcare de moment, ai putea pierde lucruri importante, bani sau relații, așa că păstrează-ți calmul.

Capricorn

te simți confuză legat de o hotărâre pe care trebuie s-o iei cât mai curând, iar această stare de incertitudine, amplificată de Luna Plină în Fecioară, te poate conduce la depresie. S-ar putea să treci prin momente foarte tensionate și să simți că nu mai ai nicio ieșire, dar respiră adânc și încearcă să privești realitatea obiectivă, fără proiecțiile minții tale. Vei vedea că există întotdeauna o portiță prin care te poți strecura într-un loc sigur, în afara pericolelor.

Vărsător

Chiar dacă va trebui să te confrunți cu singurătatea, nu mai poți accepta atitudinea lipsită de interes a iubitului sau soțului tău. Este vremea să-l inviți la o discuție serioasă și să-i dai un ultimatum legat de modul în care participă la relație. Poate că Luna Plină în Fecioară nu este cel mai bun moment pentru a-ți exprima sentimentele care te invadează, dar nu întârzia această discuție, dacă vrei ca relația să mai aibă o șansă. 

Pești

femeie ramuri luna plina

Sursa foto: Pinterest

Nu înțelegi de ce la tot binele făcut ți se răspunde cu reproșuri și învinuiri. Vei trece printr-un moment de mare cumpănă la locul de muncă, în familie sau în grupul de prieteni. Vei fi acuzată de intenții pe care nu le-ai avut și pusă la zid pentru lucruri pe care nu le-ai făcut. Vorbele tale vor fi răstălmăcite și vei simți că nimeni nu este, cu adevărat, de partea ta. Înarmează-te cu curaj, dacă vrei să treci cu bine prin aceste clipe de dezamăgire și tristețe.

Surse foto: Pinterest, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 18 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (72628 vizite)
  2. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (55710 vizite)
  3. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48175 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (44556 vizite)
  5. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (43039 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Cum să te îmbraci și cum să nu te îmbraci dacă ești scundă și ai picioarele scurte (nota 5)
  5. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  1. Au apărut primele neînțelegeri la Survivor România. Care sunt vedetele care și-au aruncat cuvinte grele și de ce (0 comentarii)
  2. Horoscop mâine, 20 ianuarie 2022: Gemenii ies din tenebre și pășesc înapoi în lumină (0 comentarii)
  3. De ce am ales să iau cele mai mari decizii de viată fără să mă consult cu familia sau prietenii (0 comentarii)
  4. Mă uit în telefonul soțului meu fără să știe, recunosc. Este greșit sau nu ce fac? (0 comentarii)
  5. 9 prejudecăți pe care le ai despre Taur (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!