Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Luna Plină în Leu vine cu frustrări și cu teama de acceptare pentru zodii

Marţi, 28.01.2020

În februarie, zodiile trebuie să se pregătească pentru o perioadă cu multe provocări. Pe lângă faptul că Mercur, planeta ce guvernează comunicarea, se va afla în mișcare retrogradă, ducând la conflicte și neînțelegeri, Luna Plină de pe 9 februarie va străluci în Leu, un semn vestit pentru egocentrismul său. 

Iată de ce semnele vor fi încorsetate de nevoia de afirmare, dar și de o viziune rigidă în fața lumii, cu dificultăți de a accepta schimbarea și opozițiile. 

Frustrările se vor acumula mai ales pe plan profesional, dar nici viața de cuplu nu va fi lipsită de tensiuni. Zodiile vor avea tendința să fie dominatoare și critice, astfel încât se vor naște lupte de putere între parteneri.

Evenimentele care îi vor obliga pe nativii anumitor zodii să iasă din zona lor de confort le vor pune la încercare rezistența interioară și capacitatea de a face față incertitudinilor vieții.

femeie cu luna

Luna Plină este propice dezvoltării personale și afirmării, dar ambițiosul Leu face ca nevoia de recunoaștere socială să fie exagerată.

Pe acest fond, nativii din zodiac vor avea tendința să se plaseze mereu în lumina reflectoarelor, fără să țină cont de sentimentele celorlalți, ceea ce poate duce la deteriorarea relațiilor cu anumite persoane. Teama de a nu fi respinși și criticați va fi mai mare decât oricând, mai ales că apar tensiuni crescânde în mediul profesional. Ei vor refuza opiniile diferite și se vor încăpățâna într-o atitudine rigidă, care le împiedică evoluția personală și profesională. 

Luna Plină în Leu este o provocare pentru zodii

Berbec

Deși simți că ești depășită de responsabilitățile prea numeroase, te încăpățânezi să demonstrezi că le poți face față. Nu vrei să ceri ajutor, ca să nu pari vulnerabilă și ca să nu dai rivalilor prilejul să se afirme. Atitudinea ta conduce la tensiuni și ostilități la locul locul de muncă, iar în cuplu poate determina o stare de alertă și neîncredere față de partener. Este bine să-ți iei o pauză și să analizezi lucid de unde vin tendințele tale perfecționiste și standardele mult prea înalte, care te fac să-ți pierzi concentrarea și seninătatea. 

Taur

Cu Luna Plină într-un semn de foc, Taurul, care este în general o zodie dominatoare, va fi mai pornit decât oricând să-și impună opiniile și controlul asupra celorlalți. Indiferent că ai sau nu dreptate, vei cere să fii ascultată și vei fi percepută ca tiranică și rigidă de către colegii tăi. Este posibil ca relațiile la locul de muncă să fie afectate de atitudinea ta intransigentă. În cuplu, tendințele tale despotice vor aduce opoziția partenerului, care își va manifesta în numeroase rânduri frustrarea. 

Gemeni

Luna Plină în Leu îți trezește complexe mai vechi de inferioritate și te face să înregistrezi orice mic obstacol ca pe un eșec personal. Te arăți foarte rezervată față de orice nouă relație și te retragi în cochilia ta, respingând chiar și persoanele care încearcă să te binedispună. Deși în general ești sociabilă și plină de viață, luna februarie va fi o perioadă de izolare pentru tine, în care îți vei reconsidera anumite atitudini și vei încerca să-ți activezi mecanismele de a face față provocărilor. 

Leu

Cu Luna Plină în zodia ta, ești mai dornică de afirmare decât oricând, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu unde rivalitățile sunt la ordinea zilei, precum cel artistic sau de leadership. Faptul că încerci din răsputeri să te impui și să-ți impresionezi șefii îți va aduce multe critici și bârfe, făcându-te să te simți oarecum izolată la locul de muncă. Unele probleme de familie te vor ține în priză în februarie și vei fi destul de frustrată de faptul că nu ești ascultată suficient de unii membri ai familiei tale.

Fecioară

Simți că relația cu iubitul sau soțul tău s-a schimbat destul de mult față de momentul în care v-ați întâlnit. Influențele Lunii Pline în Leu te vor face să îți dai seama că sunt multe aspecte pozitive, dar și multe lipsuri în modul în care decurg lucrurile între tine și partener acum. Cu toate că nu ai de ce să bănuiești o posibilă despărțire, te simți amenințată de schimbare și te temi de ce ar putea să-ți aducă viitorul. Totuși, resursele tale sunt suficient de vaste pentru a trece peste această perioadă de anxietate și incertitudine. 

peisaj

Balanță

În februarie, dragostea îți va face o vizită, dar îți va aduce și multă agitație, pe lângă fluturii din stomac. Luna Plină în Leu ți-ar putea scoate în cale o persoană care te impresionează prin prestanța sa, dar care pare inaccesibilă pentru tine. Îți bați capul cu tot felul de planuri pentru a o impresiona, dar toate par să rămână fără efect. Însă, cum nu poți porunci inimii, continui să te simți tulburată și vulnerabilă în prezența sa. 

Scorpion

Este posibil să treci printr-o perioadă de adaptare în luna februarie, fie la un nou loc de muncă, fie legată de faptul că vei renunța la o relație de dragoste. Chiar dacă ești puternică în general și faci față emoțiilor dureroase, de data aceasta s-ar putea să clachezi, dacă nu-ți iei măsuri de precauție. În preajma Lunii Pline, pe 9 februarie, încearcă să te detașezi de obligațiile tale și să găsești o persoană de încredere, care să te poată susține la nevoie, fie că este vorba de un prieten, de cineva din familie sau de psihoterapeutul tău. 

Săgetător

Intuiția ta pare să fie destul de scăzută în luna februarie, mai ales în momentul în care Luna Plină se va afla în Leu. Vrei să demonstrezi tuturor că ești cea mai bună, cea mai capabilă și cea mai talentată, dar nu ești atentă și la nevoile celorlalți. De aceea, vei fi acuzată de narcisism și unele persoane se vor simți jignite de demonstrațiile tale și de egocentrismul tău. Încearcă să-ți folosești capacitatea empatică și să te conectezi la cei din jur, dacă nu vrei să cazi pradă propriilor iluzii de grandomanie. 

Capricorn

Ai de luat decizii dificile, dar nu te simți în stare să-ți asumi responsabilitatea. Ai tendința să întârzii cât mai mult ceea ce trebuie să faci, să amâni și să te refugiezi în tot felul de pretexte nerealiste. Indiferent cât de mult vei ocoli anumite situații, acestea tot trebuie abordate până la urmă. Folosește energia Lunii Pline mai degrabă pentru a te ancora în realitate, decât să te izolezi într-o dimensiune fantastică și lipsită de maturitate.

Vărsător

Deși februarie este luna ta, problemele nu te vor ocoli, în special în ceea ce privește relațiile romantice sau legătura de cuplu. Te îndrăgostești de persoana nepotrivită, care nu are intenții serioase și încearcă să te atragă într-o aventură fără prea multe obligații. Dar sufletul tău este însetat de o dragoste mai profundă și nu poți împăca nevoile tale cu ceea ce ți se oferă. Decât să te lași pradă unei plăceri de moment și apoi să regreți, încearcă să trasezi limite clare în relație și vezi dacă persoana pe care o placi continuă să te caute. 

Pești

luna plina

Cu Luna Plină în Leu, capacitatea ta de autoamăgire este mai pronunțată decât oricând. Vezi viața în roz și ești convinsă că tot ce strălucește este aur. Dar acest lucru ți-ar putea aduce o mare dezamăgire, mai ales în legăturile cu persoanele de sex opus. Nu trebuie să renunți la nevoia ta de a înfrumuseța lumea și de a-ți găsi sufletul pereche, dar încearcă să păstrezi o doză de luciditate și scepticism în căutările tale. 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (31)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!