Horoscop
Înapoi la

Luna Plină în Pești vine cu deziluzii pentru patru zodii. Dragostea lor va fi călcată în picioare

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna Plină are întotdeauna un aspect fascinant, dar în septembrie este cu totul specială. Este cunoscută ca Luna Recoltei și guvernează energii extraordinare, care schimbă viața zodiilor. În septembrie, Luna Plină se apropie cel mai mult de echinocțiul de toamnă, iar strălucirea ei magnetică marchează încheierea definitivă a verii. Nu în ultimul rând, Luna Plină din septembrie traversează semnul Peștilor, perioadă care va fi marcată de frământări și suferințe pentru unele zodii.

luna plina

Berbecul se simte abandonat

Pe 14 septembrie, când Luna Plină se va ridica la orizont, nativii din zodia Berbecului vor trece printr-o încercare grea. Vor simți din plin sentimentul că au fost părăsiți, chiar dacă relația lor nu s-a sfârșit, în mod oficial. Trădările partenerului au fost dezvăluite, iar Berbecul nu poate să treacă peste senzația de disperare. Luna Plină în Pești îl face și mai sensibil și complet nesigur legat de viitor. S-ar putea să adopte o atitudine pasivă și să aștepte să treacă valul de suferință, pentru a vedea ce se întâmplă mai departe.

Racul pune capăt relației

Pentru Rac, decizia de a încheia o relație vine după o lungă perioadă de suferințe și deziluzii. Chiar dacă nu a avut puterea să facă un gest radical până acum, Luna Plină îi dezvăluie realitatea cruntă: relația de care se agață s-a sfârșit, de fapt, de multă vreme. Racul a dat numeroase ultimatumuri partenerului, sperând într-o schimbare miraculoasă. Dar dorințele sale au fost mereu ignorate sau călcate în picioare, producându-i umilințe și durere. Legătura specială dintre Rac și Luna Plină îi oferă nativului energia necesară pentru a spune stop acestei suferințe continue.

Vărsătorul este plin de furie

Stabilitatea este foarte importantă pentru acest semn zodical, iar cine îi amenință echilibrul greu câștigat devine cel mai mare dușman al său. Sentimentele pe care Vărsătorul le va avea la răsăritul Lunii Pline sunt amestecate, dar furia este emoția dominantă. Persoana pe care a iubit-o din tot sufletul nu s-a dovedit demnă de această dragoste. Fie că este vorba de trădare sau de lipsă de pasiune, partenerul a distrus într-o clipă tot ceea ce Vărsătorul a clădit în ani. De aceea, locul tristeții va fi luat de o furie năvalnică în inima nativilor acestei zodii. Pentru ei nu este vorba doar de sfârșitul unei relații, ci al unui întreg mod de a fi. Resentimentele și mânia lor vor răbufni în acest weekend, măturând orice încercare a partenerilor de a se justifica.

Peștii se agață de relație

femeie trista

Pentru Pești, efectele Lunii Pline sunt de două ori mai dureroase, pentru că astrul trece chiar prin Casa Dragostei. Chiar dacă știu că sfârșitul relației este inevitabil, Peștii se simt blocați și nu pot înainta. Nici măcar cele mai dure sau disprețuitoare replici ale partenerilor nu-i pot scoate din încremenirea lor. Preferă să ignore cuvintele și acțiunile acestora și să mențină încă o vreme iluzia că totul este bine. Explicația constă în apropierea acestui semn zodiacal de Neptun, planeta visului și a iluziei, ale cărei efecte sunt profunde, ținându-i pe nativii Pești prizonieri în propria amăgire.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.