Horoscop
Înapoi la

Luna Plină în Pești vine cu schimbări majore în relații pentru aceste zodii

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Luna din Pești, care are loc pe data de 2 septembrie 2020, are o influență mare pe partea emoțională și din punct de vedere al percepției mediului înconjurător. Poți experimenta sentimente de nesiguranță și agitație, dar astrele te sfătuiesc să fii pasivă și să aștepți doar și vezi ce se întâmplă în viața ta. Dacă te angajezi într-un proiect care necesită creativitate, vei beneficia de un mare avantaj în această perioadă. Însă de departe cea mai mare schimbare pe care o aduce Luna Plină în Pești este în privința relațiilor.  

Nu trebuie să te îngrijorezi pentru că, la urma urmei, Luna Plină în Pești va amplifica intuiția tuturor semnelor zodiacale, astfel că există șanse mari ca dorințele, visele și viziunile tale să te ghideze către alegerea corectă. Singura modalitate de a ști este să încerci, așa că nu fii temătoare.

Iată cum influențează relația fiecărei zodii Luna Plină în Pești!

Berbec. Există o explicație pentru tot sau, cel puțin, ai crezut că da. Există însă câteva experiențe pe care nu le poți explica. Probabil faptul că ai început să ai sentimente pentru o persoană pe care nu o vedeai ca pe un posibil partener te-a făcut să fii confuză. Și în ultimul timp, se pare că ai chiar mai mulți pretendenți la inima ta. Iluminarea poate veni în moduri neașteptate... dar realitatea poate să nu arate niciodată la fel. Alege cu mintea și nu cu sufletul.

Taur. Șarmul tău e la cote înalte. Dacă vrei să fii înconjurată de oameni mai înălțători și care te inspiră, va trebui să devii și tu la fel! Această Lună Plină în Pești este momentul perfect pentru tine ca să mai lucrezi la partea de auto-acceptare. Totodată, fii selectivă în privința persoanelor care merită energia și prețioasa ta atenție. Vei dori din ce în ce mai mult să renunți la persoanele negative din viața ta și asta îl include și pe partenerul actual.

Gemeni. Este doar un job, doar la asta să te gândești. Totuși, idealizarea sau prioritizarea muncii tale îți va face un mare deserviciu pe plan amoros. Ți-ai jertfit timp prețios din cauza proiectelor tale și acum este timp să încerci să îți repari relația. Partnerul tău a fost neglijat în ultima perioadă, iar efectele și frustrările se văd acum. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine, iar primul pas pe care ar trebui să îl faci este să comunici mai bine cu omul tău drag, pentru a mai avea un viitor alături de el.

Rac. Convingerile tale ar trebui să te ajute să evoluezi, nu să te tragă în jos. Și aici este vorba despre faptul că ești prea analitică și circumspectă în relația ta. Chiar dacă ai principii sănătoase de viață, nu trebuie să interfereze negativ cu cele ale partenerului tău. Aceste disensiuni erodează relația în timp, până când nu va mai rămâne nimic. În această Lună Plină, propria ta filozofie este pusă la încercare. Ce rezonează cu adevărat cu tine?

Leu. Influența este un lucru subtil. S-ar putea să nu te consideri vocală în relația ta și să ții totul pentru tine, lăsându-l pe partener să aibă impresia unui fals control. Și la această Lună Plină, principala ta preocupare ar trebui să fie să găsești noi modalități de a-ți impune și tu punctul de vedere, pentru a ajunge la un echilibru. Indiferent de puterea interioară pe care o descoperi, folosește-o în mod conștient și responsabil.

Fecioară. Nu vezi oamenii doar așa cum sunt, îi vezi așa cum ar putea fi. Și în timp ce acest lucru inspiră și îi motivează pe cei dragi să devină cei mai buni, poate fi, de asemenea, un motiv de stres. Partenerul tău se simte presat de insistențele tale, de dorința ta de a-l schimba și a-l modela după bunul tău plac. Această Lună Plină dezvăluie nevoia de a îți ajusta așteptările și de a-l accepta pe cel de lângă tine exact așa cum este.

Balanță. Nu este nevoie să fii purist în ceea ce privește practicile tale spirituale. Și la această Lună Plină în zodia Pești, chiar și cele mai banale și repetitive sarcini pot avea o calitate meditativă. Spre exemplu, dacă partenerul tău îți propune o activitate trebuie să vezi dincolo de suprafață și să te gândești cum v-ar putea ajuta acest lucru să vă conectați și mai profund. Este un moment bun să îl redescoperi pe iubitul tău și să analizezi beneficiile acestei relații.

Scorpion. Noi, oamenii, ne-am născut pentru a fi creativi. Dar suntem și animale sociale, lucru care este ușor de uitat atunci când te afli prins în proiectele de la muncă, încercând să dai tot ce ai mai bun. Folosește acest strop de creativitate în plus care îți este oferit pentru a încerca să reanimezi puțin relația. Fii inedită, surprinde-l pe partenerul tău cu o vacanță în doi, o cină la restaurantul preferat sau o plimbare simplă prin parc. În această Lună Plină, reconectează-te cu omul drag și vei putea să dobândești cu adevărat fericirea.

Săgetător. Nu trebuie ca totul în viața ta să fie perfect, pur și simplu nu are cum. În perioada Lunii Pline în zodia Pești ar fi bine să iei lucrurile mai ușor și să le lași să se întâmple de la sine. Dacă îți este menit să fii cu acea persoană, cu siguranță se va întâmpla. Nu trebuie să îți dorești să faci absolut orice pentru a obține ce îți dorești. Redu presiunea pe care o pui pe tine și concentrează-te doar asupra elementelor esențiale.

Capricorn. Există unele lucruri pe care pur și simplu le știi, chiar dacă nu poți explica cum faci acest lucru. Dar la această Lună Plină, s-ar putea ca simțurile tale să fie perturbate de anumite energii. Partenerul tău va fi mai îngândurat și agitat decât de obicei, iar asta s-ar putea să te afecteze și pe tine. Tot ce poți să faci este să fii calmă și îngăduitoare, într-un final veți reuși să comunicați ca altădată.

Vărsător. Cadourile nu ar trebui să vină și cu angajamente. Totuși, este firesc să aștepți o mică recunoștință în schimbul cadourilor pe care le oferi. Te-ai gândit să îl impresionezi pe cel pe care îl placi cu un dar, însă el se va considera responsabil să îți răspundă la fel și nu prea o să îi convină. Vei intui de ce are el nevoie, dar este posibil să nu fie încă pregătit sau dispus să primească.

Pești. Vei simți că vezi lucrurile mai clar ca niciodată, dar asta nu poate fi neapărat adevărat. Să te compari cu ceilalți, pozitiv sau negativ, este o capcană înșelător de ușoară. În această Lună Plină ți se vor accentua convingerile că partenerul tău nu a fost fidel și vei încerca din răsputeri să demonstrezi că simțurile tale nu te înșală. Însă s-ar putea ca, într-un final, să fie doar o impresie greșită.

Articolul urmator Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.