Horoscop
Înapoi la

Lună Plină în trufașul și ambițiosul Leu. Vezi cum te influențează, în funcție de zodie

Lună Plină în trufașul și ambițiosul Leu. Vezi cum te influențează, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Luna Plină în Leu se întâmplă atunci când Soarele în Vărsător este în opoziție cu Luna în zodia Leu și are loc pe data de 28 ianuarie 2021. Este un moment încărcat emoțional, al romantismului, relațiilor profunde și a iubirii în toate modurile posibile. Reprezintă încheierea unei etape, culegerea foloaselor și deschiderea unui nou capitol în viață.

Polaritatea dintre Leu-Vărsător este responsabilă de echilibrul dintre aspectele personale ale vieții fiecărui nativ (Leul) și a celor impersonale (Vărsătorul). Energia Lunii Pline în Leu are un impact asupra exprimării creative, a creșterii egoului, pe care îl primim din plăcere și romantism, în timp ce Soarele în Vărsător aduce individualism, concentrare pe sine și obiectivitate. Luna Plină în zodia Leu ne îndeamnă să găsim un echilibru între romantism și prietenie și între a ne exprima în mod personal și impersonal.

Leul este un semn astrologic guvernat de mândrie - nu se mulțumește doar cu ideea că este unul dintre membrii echipei, în timp ce Vărsătorul pune accentul pe apartenența la comunitate și face lucruri în scopul binelui comun. Luna Plină scoate la lumină acest "conflict" dintre zodii cu apariția unor sentimente noi în conștiința nativilor, dar și cu accent pe exprimarea acestora.

Luna Plină în Leu - cum te influențează în funcție de semnul tău astrologic

Luna Plină în Leu îi va inspira pe nativi să își deschidă mintea suficient pentru a auzi, a vorbi, a adresa întrebări, a asculta răspunsuri pe care le primesc intuitiv, dar și să aibă capacitatea de a selecta informațiile primite. 

Berbec. Acest eveniment astrologic de la finalul lui ianuarie îți va oferi șansa de a închide un capitol din viața ta, legat de familie și relații amoroase. Poți trece la un alt nivel în relația cu rudele, te poți împăca cu cei dragi, cu care probabil te-ai certat în trecut, sau poți schimba anumite reguli din căminul tău.

Taur. Ai putea să pleci într-o călătorie scurtă, o excursie care îți va poate aduce plăcere și un strop de relaxare în viața ta agitată. Este posibil să îți vizitezi rudele sau să pleci în vacanță alături de membri familiei. Pe de altă parte, sectorul comunicării va fi bine aspectat, vei avea parte de un nou început, mai ales dacă lucrezi în domenii precum PR, jurnalism, publicitate sau educație. Te vei bucura de succes și recunoaștere. 

Gemeni. Cu ocazia Lunii Pline în Leu vei avea ocazia de a culege roadele muncii tale, în sectorul financiar, mai exact să primești banii câștigați prin eforturile tale. Poți finaliza un proiect și să primești recompensa în numerar sau poți realiza o colaborare care îți va îmbunătăți semnificativ veniturile, pentru o perioadă destul de lungă de timp. 

Rac. Evenimentul astral va avea un impact major în casa personalității și îți va oferi șansa de a culege roadele unor acțiuni pe care le-ai făcut începând cu luna iulie a anului 2020. Ar putea fi vorba despre unele proiecte care au fost inițiate în trecut și care se încheie abia acum. Este un moment de afirmare, dar și de finalizare. 

Leu. Luna Plină în zodia ta va aduce la lumină stările de introspecție, regret, melancolie și chiar depresie. Este posibil ca amintirile din trecut să revină acum, dar într-un mod destul de agresiv. Pe de altă parte, nu ar trebui să neglijezi sectorul sănătății și să acorzi o mai mare importanță odihnei, să ai grijă de dieta ta și să te abți de la excese de tot felul. 

Fecioară. Vei putea să treci la un alt nivel în relația cu prietenii tăi și să accentuezi și mai mult relațiile. Ai putea să profiți de beneficiile unui proiect inițiat în timpul verii sau unul în care sunt implicate persoane apropiate, poți face un nou plan de colaborare cu acestea, din care veți câștiga toți sume serioase de bani. 

Balanță. Acum este timpul să primești recunoaștere în carieră. Ai făcut multe demersuri în acest sens, mai ales în lunile anului trecut, iar acum ai reușit în sfârșit să te remarci și să fii cât mai aproape de promovarea mult-visată. Totodată, s-ar putea să îți schimbi statutul profesional în sectorul de activitate. Este un moment bun pentru a-ți îmbunătăți imaginea. 

Scorpion. Acum îți poți schimba unele idei fixe pe care le ai dintotdeauna sau să finalizezi anumite studii pe care cel mai probabil le-ai început anul trecut. Este un moment bun pentru a obține rezultate favorabile la examene sau interviuri. Poți obține o diplomă sau să pleci în străinătate într-o călătorie care îți va schimba mentalitatea sau te poți reconecta cu persoane care trăiesc în afara țării. 

Citește și: Ce lecție de viață ai învățat de când s-a declanșat pandemia de coronavirus, în funcție de zodie

Săgetător. Vei cunoaște rezultatele unui proiect lansat la începutul verii sau vei pune bazele unor planuri de viitor, alături de partenerul de viață. Pot apărea și câștiguri neașteptate, prin prisma unor moșteniri, decontări, bonusuri sau chiar plăți suplimentare pentru munca depusă în ultimele luni ale lui 2020. 

Capricorn. Ai mari șanse de a beneficia de pe urma unor parteneriate. Deoarece Luna Plină în Leu are impact direct în casa căsătoriei, s-ar putea să primești o cerere, mai ales dacă au existat discuții în acest sens în ultimele luni. Totodată, poate exista un divorț în cazul în care nu mai există înțelegere cu partenerul de viață. De asemenea, poți încheia o colaborare care îți va aduce câștiguri substanțiale. 

Vărsător. Vei avea multe oportunități la locul de muncă, mai ales dacă te-ai remarcat în ultimele luni, s-ar putea să primești o propunere de promovare. În schimb, ai mare grijă la sectorul sănătății, nu trebuie să te suprasoliciți și trebuie să acorzi o atenție specială dietei și odihnei. În caz contrar, riști apariția unor probleme de sănătate de natură digestivă. 

Pești. În această perioadă vei încheia un capitol legat de viața ta sentimentală. Ai putea termina o poveste de dragoste sau îți poți revizui atitudinea cu privire la o decizie luată în anul 2020 cu privire la partenerul tău de viață. În orice caz, acum este momentul să pui piciorul în prag. 

Surse articol: Cafeastrology / Yearly-Horoscope / Astrology

Surse foto: istock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit
Incepe quiz
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.