Horoscop
Înapoi la

Luna Plină în Vărsător afectează viața zodiilor

Redactor Andreea Baluteanu

Astrologii au căzut cu toții de acord că luna august 2017 este cu adevărat specială, intensă, plină de metamorfoze și transformări care vor afecta profund viața zodiilor. Iar august începe cu surle și trâmbițe, cu Lună Nouă în Vărsător azi, care este dublată și de o Eclipsă în același semn!

Află de mai jos ce va însemna această perioadă plină de putere în viața ta!

Lună Plină în Vărsător: viața zodiilor nu va mai fi la fel

Vărsătorul e cel mai revoluționar semn al zodiacului, iar asocierea unei Luni Pline cu o Eclipsă în semnul său nu putea însemna decât o perioadă de schimbări și transformări profunde pentru fiecare zodie în parte! Nu trebuie să îți fie teamă, ci să accepți cu bucurie această veste, fiindcă ai nevoie mai mult ca oricând să îți depășești zona de confort!

luna plina

Berbec. În sfârșit, ajungi la concluzia că eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă sunt recompensate! Nu mai trebuie să ți faci griji că munceşti degeaba, iar Luna Plină în Vărsător din august 2017 va avea grijă să îți garanteze schimbarea de care ai nevoie. Un proiect mai vechi e în sfârșit finalizat, iar premiul te așteaptă după colț!

Taur. Apetitul pentru socializare crește azi, iar sângele fierbinte și pasiunea care îți curge prin vene își vor spune cuvântul. Invită unul dintre amicii apropiați la o cină sau la o ieșire în oraș! Știi la cine ne referim, la acea persoană care înseamnă mai mult decât un simplu prieten și care poate fi protagonista schimbării tale de august!

Gemeni. Azi te simți complet lipsită de creativitate, incapabilă să faci ceva la muncă. Dar Luna Plină în Vărsător vrea de fapt să îți comunice cu totul altceva: că schimbarea de care ai nevoie înseamnă o completă detașare de viața actuală. Cu alte cuvinte, întrebarea pe care ar trebui să ți-o pui e: nu cumva nu mă descurc pentru că nici nu ar trebui de fapt să fiu aici?

Rac. Luna Plină în Vărsător e puternică, magică, dar se poate dovedi și haotică, mai ales pentru semnele care nu au prea multă putere asupra ei. Tu te vei simți de parcă cineva ți-ar fi rupt în două centrul existenței, de parcă acum ai bâjbâi în căutarea luminii. Nu te teme de aceste sentimente, pentru că ele te vor apropia de transformarea pe care trebuie să o susții!

Leu. Ca întotdeauna, pe tine dorința de schimbare te lovește cel dintâi și este primită cu un entuziasm contagios. Se va reflecta mai ales pe plan fizic: Luna Plină în Vărsător te îndeamnă să îți schimbi culoarea la păr sau să te tunzi, cel puțin în primă instanță, apoi să pleci și în căutarea celui care să observe toate aceste modificări de look.

Fecioară. Și pe tine te iau prin surprindere schimbările de azi, dar apetitul pentru ceva nou te afectează din plin. Începi să îți regândești toate aspectele vieții, iar cariera va ocupa ca întotdeauna cel mai vast loc în gândurile tale. Mai ales dacă simți că profesia actuală nu îți exploatează așa cum trebuie toate talentele, te vei întreba dacă nu e cazul să le fructifici altundeva.

femeie de succes

Balanță. Începi să fii și tu din ce în ce mai conștientă, sub impactul Lunii Pline în Vărsător, de toate schimbările pe care trebuie să le faci. La tine nu e însă vorba de nemulțumire, ci mai degrabă de senzația că pierzi ceva măreț. Iar modificările cele mai profunde vor afecta sectorul educației: de ce nu te înscrii la un curs nou sau la o facultate la care ai visat mereu?

Scorpion. Ție Luna Plină în Vărsător îți aduce la ușă, frumos împachetat și cu fundița necesară, un om care se va dovedi extrem de important pentru viitorul tău. Poate fi vorba de un interes amoros sau de un maestru pe plan profesional, cert este că va iniția în tine acea metamorfoză despre care știai că ai nevoie și la care visai de ceva vreme.

Săgetător. Nu e de mirare că lucrurile au mers atât de bine în viața ta în ultima vreme: ai fost o favorită a sorții, iar Luna în Vărsător este gata să certifice acest lucru. Azi primești recompensa supremă pentru toate eforturile tale: fie promovarea pe care o doreai, fie bărbatul pe care ai muncit atât să îl cucerești. Nu mai amâna și sărbătorește odată!

Capricorn. Și pe tine te așteaptă o schimbare pe plan profesional sau personal, dar e chiar mai profundă decât te-ai fi putut aștepta! Se întrevăd chiar orizonturi noi: e posibil ca Luna Plină în Vărsător să îți aducă un job pe alte meleaguri sau o poveste de dragoste care te va purta de-a curmezișul lumii. Ai toate motivele să fii mulțumită!

Vărsător. Nu aveai cum, tocmai tu, să fii ignorată de Luna Plină dublată de Eclipsă, toate în semnul tău! Pe tine te vor căuta banii în această perioadă: primești o mărire de salariu, o recompensă financiară sau câștigi la loto. Ai grijă cum investești însă aceste fonduri, pentru că ar trebui să fii mai conștientă decât oricine de importanța viitorului.

Pești. Te așteaptă o zi plină de oportunități și de provocări profesionale, pe care te sfătuim să le îmbrățișezi cu tot sufletul. Luna Plină în Vărsător îți deschide mai multe căi decât poți număra și, chiar dacă nu îți aduce și încrederea și curajul de a te îmbarca în călătorie (acestea trebuie să îți aparţină), cu siguranță pune umărul pentru a te transforma într-o stea!

Luna Plină în Vărsător schimbă cu totul viața zodiilor, inițiind o metamorfoză uluitoare! Tu cum primești aceste schimbări?

Surse foto: IStock

Articolul urmator Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.