Horoscop
Înapoi la

Luna Plină în Vărsător, de pe data de 3 august, aduce schimbari neașteptate în viața zodiilor

Cristina Gherghina

Pe data de 3 august, fenomenul astrologic, cunoscut sub numele de Lună Plină în Vărsător,„ va aduce schimbări neașteptate, iar zodiile vor avea parte de o perioadă nefastă. Nativii vor fi puși în fața unor situații cu care nu s-au mai confruntat până acum. 

"Ne trăim viața ca apa care curge la vale, mergând intr-o direcție, până ne izbim de ceva care ne forțează să găsim un nou curs", spunea Arthur Golden, și este citatul perfect care să definească următoarea perioadă din viața zodiilor. 

Conjuncturile astrale vor aduce unele zodii mai aproape de sufletele lor pereche, în timp ce alți nativi vor trebui să ia decizii importante atât pentru ei, cât și pentru familia lor. Luna Plină va schimba radical viața zodiilor, însă în ciuda provocărilor care le așteaptă, zodiile vor găsi din nou drumul fericirii. 

Iată cum te va afecta acest fenomen astrologic și la ce trebuie să te aștepți în următoarea perioadă! 

luna in varsator

Berbec

Luna Plină în Vărsător îi va aduce nativului Berbec o serie de provocări cărora le va face față cu greu! Conjuncturile astrale din următoarea perioadă vor aduce stări de nervozitate și agitație în viața acestei zodii. 

Tot ceea ce trebuie să faci este să nu te arunci cu capul înainte și să nu încerci să rezolvi toate problemele deodată. Trage aer în piept, relaxează-te și ia totul pe rând, cu multă răbdare și calm. Nu uita că în jurul tău există persoane care sunt dispuse să îți ofere ajutorul! Poți apela la ele atunci când vei simți că nu mai poți.

Taur

Uranus retrograd în combinație cu Luna Plină de pe data de 3 august, va zgudui puternic viața Taurului. Însă, atunci când acest fenomen astrologic își va face simțită prezența, îi va permite Taurului să vadă lumea cu alți ochi. 

Acestă "trezire" a nativului, va veni la fix. În ultima timp ai lăsat totul în stand-by și în luna august vei fi pus în fața multor alegeri neașteptate. Este timpul să începi să iei decizii și, chiar dacă acest fenomen astral s-ar putea să îți dea o stare de confuzie, perioada de neliniște și agitație va lua sfârșit, în cele din urmă, spre finalul lunii.

Amintește-ți că tu ai puterea de a-ți controla viața! Când vei realiza acest lucru, vei începe să te ocupi mai mult de suflet tău, făcând lucrurile care te fac fericit!

Gemeni

Nativul Gemeni va întâmpina dificultăți pe plan profesional, iar felul în care Luna Plină în Vărsător îl va afecta nu va fi deloc pe placul acestui nativ. Acest fenomen astrologic va aduce cu sine anxietate și presiuni în viața nativului Gemeni. Deși, ultimele luni au fost  cât de cât lejere din punct de vedere al evoluției profesionale, acum, nativul din zodia Gemeni va trebui să se concentreze pe fiecare lucru în parte. Ai încredere în capacitățile tale și vei reuși cu siguranță să treci și peste acest hop.

Rac

După o perioadă grea pe plan sentimental în care fostul partener te-a lăsat cu inima făcuta bucăți, este timpul să îți cunoști în sfârșit sufletul pereche. 

Însă această întâlnire învăluită în puterea dragostei, nu va fi deloc ușoară. Va fi un lung drum și anevoios până când vei descoperi sentimentul iubiri supreme. Luna Plină îți va pune în cale piedici, însă nu este nicidecum cazul să te dai bătut. Luptă din răsputeri pentru sufletul tău pereche, iar de îndată ce energiile voastre vor fi conectate, te vei simți complet și împlinit.

luna in varsator

Leu

Luna plină în Vărsător îl va readuce la viață pe nativul Leu! Fenomenul astral te va afecta în cel mai bun mod cu putință! Chiar dacă ești sau nu implicat într-o relație amoroasă și încă nu te simți împlinit pe plan sentimental, perioada următoare te va face să trăiești experiențe la cel mai înalt nivel, experiențe benefice sufletului tău care îți vor schimba percepțiile asupra lumii și asupra celor din jurul tău. Energiile astrale pozitive te vor ajuta să conștientizezi cine ești cu adevărat, iar odată ce îți vei dai seama, vei fi de neoprit.

Fecioară

Chiar dacă Luna Plină în Vărstător amenință relațiile și căminul nativului din zodia Fecioară, unda de instabilitate care va fi prezentă în viața acestei zodii va dispărea atâta timp cât Fecioara își va asculta instinctele și va acționa în consecință. Nu este momentul să iei decizii bazate pe frică! Știi câta putere se ascunde în interiorul tău. Folosește-o și nu vei avea decât de câștigat! 

Balanță 

Balanța va deschide ușa în spatele căreia se ascund noi posibilități. Luna în Vărsător îi va oferi Balanței prilejul de a explora un nou domeniu pe plan profesional și se va implica într-un proiect care îi poate schimba viitorul. Următoarea perioadă va fi lipsită de griji pentru acest nativ, iar o veste bună va veni din partea unei persoane dragi sau chiar din partea unui membru al familiei. Starea de sănătate șubredă a acestei persoane i-a măcinat sufletul nativului din zodia Balanță, însă, energia astrelor se va ocupa de tot, iar Balanța va putea răsufla ușurată.

Scorpion

Luna în Vărsător va amplifica grijile tale în ceea ce privește situația financiară și modul în care aceasta te afectează atât pe tine, cât și pe cei dragi. Vei avea niște decizii grele de luat, dar dacă vei înțelege că trebuie să fii puțin mai critic cu propria persoană și să nu lași propriile temeri să te copleșească, lucrurile vor reveni pe făgașul normal. 

Lasă iubirea celor din jurul tău să te ghideze! Ei au încredere în tine că vei reuși, poate că e momentul să ai și tu!

salvare

Săgetător

Puterea nemărginită a Lunii va aduce lumină peste unele zone întunecate din viața ta. Tensiunile și grijile din plan familial sau profesional vor dispărea ușor, ușor. Totodată, este bine să deschizi bine ochii în această perioadă pentru că este timpul să te pregătești de câteva confruntări. Persoanele apropiate îți vor oferi sprijinul lor și te vor ajuta să treci mai ușor peste conflicte. 

De asemenea, vei simți nevoia să deconspiri intențiile ascunse ale unor persoane, însă dacă vei face acest lucru, te vei trezi cu inamici neașteptați. Încearcă să te abții de la a spune tuturor verde-n față ce crezi și poate că vei trece cu bine peste următoarea perioadă.

Capricorn

August va fi o lună plină de optimism, voie bună și multă dragoste pentru Capricorn. Luna în Vărsător te va obliga să îți depășești anumite limite, dar totul va fi în beneficiul tău. 

Acest fenomen astrologic îți va oferi puterea să ajungi acolo unde nu ai fi crezut niciodată că este posibil să ajungi. Atenție însă la falșii prieteni care nu se vor bucura deloc de succesul tău. Vor încerca să îți pună bețe-n roate, dar nu te da bătut. Succesul este mai aproape decât crezi!

Vărsător

Energiile cosmice care se învârt în jurul acestui fenomen astrologic vor fi de partea Vărsătorului. Este timpul să strălucești pentru că în zilele care urmează îți vei atinge potențialul maxim. Cu toate acestea, ai mare grijă la starea ta de sănătate și încearcă să nu te epuizezi!

Vei avea parte de realizări, dar te vei confrunta și cu o serie de schimbări majore în viața ta! Pentru ca visele tale să devină realitate va trebui să ieși din zona ta de confort și să înfrunți anumite temeri. Este acum ori niciodată! Nu lăsa această oportunitate să îți scape. 

Pești

Luna Plină în Vărsător va fi cu adevărat plină pentru nativul Pești. Urmează o perioadă destul de stresantă în care această zodie va fi solicitată la maximum. Din cauza grijilor și a presiunii, vei simți nevoia să te îndepărtezi de toată lumea, dar acest lucru va afecta relațiile cu cei din jurul tău. 

Chiar dacă emoțiile puternice și senzația de epuizare vor începe să te macine pe interior, încearcă să găsești acel echilibru de care ai nevoie. Odată găsit acel echilibru, vei avea parte numai de reușite.

Surse foto: Istock

Articolul urmator Ce să nu-i spui niciodată unui Vărsător

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.