Horoscop
Înapoi la

Luna Plină în Vărsător deschide calea suferințelor. 4 zodii trec prin foc și sabie și nimeni nu le rămâne aproape

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna Plină de pe 15 august va aduce mari provocări tuturor zodiilor. Pentru că apare în opoziție cu Venus, care are o influență blândă și iubitoare, luna va răvăși cu siguranță emoțiile mai multor zodii și va aduce la suprafață lucruri ascunse până acum în întuneric. Chiar și sentimentele pe care le-ai păzit până acum cu grijă s-ar putea să răbufnească, atunci când te aștepți mai puțin.

Așa că după 15 august nu vei avea parte de plictiseală. Fie că este vorba de iubire, bani sau încrederea în sine, așteaptă-te la răsturnări de situație și cutremure în relații. Dar, pentru cine știe să profite de „nebunia” lunii, ea îi poate aduce pasiuni arzătoare, inspirație și revelații.

Află cum va fi influențat fiecare semn zodiacal de Luna Plină de pe 15 august!

Berbec

Luna Plină îți va aduce o încredere sporită în forțele proprii și o îndrăzneală ieșită din comun. În relații te vei dovedi plin de charismă și prietenii te vor considera autentic și inspirat. Cu Marte intrând în aria bunăstării sâmbătă, vei fi plin de idei și cu o energie molipsitoare. Așa că te poți arunca în competiții, fie că este vorba de afaceri sau de dragoste, pentru că vei străluci cu siguranță. Puterile tale latente vor ieși la iveală, iar cei din jur vor fi uimiți de acțiunile tale creatoare. Dar nu uita să-ți păstrezi un as în mânecă, adică un loc sau un moment în care să te poți odihni, lăsând la o parte orice bătălie. Vei arde cu vâlvătăi în această săptămână, dar ai grijă să nu te consumi până la capăt.

Taur

Uranus retrograd combinat cu Luna plină înseamnă o mulțime de schimbări pentru tine. Poate că vei lua o decizie pe care ai lăsat-o prea mult în stand- by sau vei fi pus în fața unei alegeri neașteptate. Prezența lui Venus s-ar putea să-ți dea o stare de confuzie, în special în ceea ce privește iubirea. O ocheadă aruncată de un necunoscut ar putea trezi sentimente pe care le credeai pentru totdeauna adormite. Oricum, prezența lui Venus este benefică pentru relațiile familiale și pentru carieră. Pe de altă parte, vei aduna ceva oboseală săptămâna aceasta, amplificată și de valurile emoționale provocate de Luna plină. Este posibil să reacționezi prea des și prea exagerat la anumite contexte inofensive. Amintește-ți că stă în puterea ta să spui STOP și să-ți schimbi atitudinea, ocupându-te mai mult de tine și de lucrurile care îți fac plăcere.

Gemeni

Ești gata pentru o nouă aventură, iar Luna plină de joi îți va lumina calea. Cuvintele tale sunt dulci ca mierea, așa că poți folosi această perioadă ca să influențezi situațiile în avantajul tău. Ai grijă la roata destinului, pentru că s-ar putea să apară la orizont o oportunitate demult așteptată. Riscul în această perioadă este să trăiești prea mult în afară, să te dăruiești prea mult celorlalți. Continuă să fii generos, dar păstrând miezul tău de luciditate și autoprotecție. Săptămâna aceasta tot ce dai celorlalți s-ar putea întoarce la tine înzecit. Dacă ești pe cale să faci o declarație de iubire, acum este momentul potrivit. Fie că este vorba de partenerul tău, de o relație nouă care îți apare în față, de copilul sau părinții tăi, este bine să le reamintești că îi iubești.

Rac

Ai undă verde la bani, dar și la relații intime. Venus îți binecuvântează contul, iar Luna plină îți garantează momente pasionale. Totul depinde de deschiderea ta și curajul de a-ți asuma riscuri. Pentru persoanele familiste, este o perioadă liberă de stres și orientată spre distracții. Ai grijă, totuși, ca sentimentele de nemulțumire să nu-ți strice buna dispoziție și relațiile cu persoanele apropiate. Este vremea să pui punct tendințelor tale perfecționiste și să te bucuri de ce are mai bun persoana ta, fără așteptări și standarde. Dacă apare vreo stare de conflict, gândește-te de două ori înainte de a spune ce-ți vine. Relația specială dintre Lună și semnul Racului te poate face să-ți pierzi cenzura și să faci sau să spui lucruri de care o să-ți pară rău mai târziu.

Leu

Luna plină din august și Venus colaborează pentru a-ți aduce o perioadă plină de tandrețe și romantism. Nu vrei ca cineva să te scoată din această stare de visare dulce și ești gata de acte eroice, când ceva îți amenință dragostea. Luna plină de joi întărește relația în care te afli sau scoate la iveală o nouă legătură posibilă. Marte va intra în zona veniturilor sâmbătă, așa că te bucuri de siguranță financiară. Dar nu trebuie să uiți că viața are suișurile și coborâșurile ei, doar pentru că te simți confortabil. Este posibil să te confrunți cu anumite riscuri, spre sfârșitul săptămânii și să te ia oarecum prin surprindere. De aceea, păstrează o atitudine înțeleaptă, bucurându-te de ceea ce primești, dar fără teama de a ieși din zona ta de confort.

Fecioară

Luna plină de pe 15 august are o semnificație cu totul specială pentru tine: îți dezvăluie lucruri nu tocmai plăcute și reactivează temeri pe care credeai că le-ai depășit. Trebuie să te lupți să restabilești controlul și să te orientezi spre partea cea mai luminoasă, pentru a fi în siguranță. Folosește argumentele rațiunii și claritatea dată de Lună pentru a te elibera de frică și a vedea situația cât mai realist. Vei putea să-ți construiești o strategie pentru a trece mai ușor peste obstacolele care urmează în viața ta profesională sau sentimentală. Pe de altă parte, Marte îți dă inspirație și te ajută să pui în mișcare vise pe care le nutreai mai demult. Așa că sfârșitul de săptămână vine cu noi începuturi și inițiative. Poți exersa renunțarea la control în ceea ce privește visele tale , dându-le libertatea să se desfășoare tumultos și amplu. În general, Fecioarele sunt chibzuite și atente; permite Lunii pline să-ți împrumute puțin din ”nebunia” ei.

Balanță

”Dragostea este în aer!” Cam așa sună motto-ul tău luminat de Luna plină și de razele blânde ale lui Venus. Poate că ai fost într-o relație ambiguă, dar se va lămuri acum. Sau te bucuri de primii muguri ai unei legături și vei avea parte de o înflorire spectaculoasă. Venus te ajută să depășești granița dintre prietenie și dragoste, în timp ce Luna plină de pe 15 august îți va da o putere magnetică în relații și îndrăzneală să-ți mărturisești sentimentele. Ai grijă să creezi o armonie între lumea reală și cea ideală, din sufletul tău. Săptămâna asta, relaxează-ți mintea și încearcă să accepți lucrurile cum sunt de fapt, nu cum ai vrea să fie. Vei vedea că este mult mai reconfortant să te bucuri de ceea ce vine decât să încerci să potrivești realitatea într-un pat al lui Procust. Uneori, nu există explicații, sensuri sau echilibru. Asta nu înseamnă că ți-ai pierdut abilitatea de a aduce ordine în lume, ci că ai ales să te odihnești puțin și să lași lucrurile să-și facă numărul, până vei lua din nou frâurile.

Scorpion

Luna plină își va aduce lumina peste zonele întunecate, în care există anumite tensiuni, fie că este vorba de familie, relații sau profesie. Nu vei putea să ignori avertismentele sale, așa că mai bine te-ai pregăti pentru unele confruntări. Vei rezolva, cu siguranță, probleme spinoase, care stagnau de multă vreme. Sâmbătă, Marte intră în zona prieteniei, așa că vei beneficia și de suportul unor persoane mai apropiate, care te vor ajuta să treci mai ușor peste conflicte. La persoanele care sunt pe punctul de a se separa, săptămâna aceasta ar putea aduce decizii clare. Vei simți nevoia să deconspiri adevăratele intenții ale unor persoane din jurul tău. Dar mare atenție! Acest lucru ți-ar putea aduce inamici neașteptați, dacă spui tuturor verde-n față ce crezi.

Săgetător

Pentru că este plin de umor, Săgetătorul va arăta și în această săptămână chipul care îi este caracteristic. Dar va fi adevărata sa față? Poate că este bine să te încrezi mai mult în ceilalți și să recunoști când simți o suferință sau te simți vulnerabil. S-ar putea să ai surpriza să constați că ajutorul vine de unde te aștepți mai puțin. Dacă spre sfârșitul săptămânii vei trece printr-o situație dificilă, cineva surprinzător îți va fi alături. Așa că permite-ți să fii autentic și non-conformist, dacă simți astfel. Este momentul să fii în lumina reflectoarelor cu emoțiile tale bune și mai puțin bune, fără să dai socoteală nimănui. Iar sâmbătă sau duminică s-ar putea să ai o surpriză romantică, dacă alegi să ieși din cochilie și să te lași purtat de val.

Capricorn

Dacă te simți scufundat într-o stare de letargie și plafonare, mai ales la nivel sentimental, săptămâna asta te va revigora. Venus te ajută să pui mai multă onestitate în relații, iar pentru Capricorn acesta este un lucru esențial. Luna plină de la mijlocul săptămânii îți prevestește succese financiare, iar Marte intră sâmbătă în zona educației, deschizându-ți noi interese și sete de cunoaștere. Este o săptămână în care vei învăța, din nou, să spui da oportunităților și să spui nu persoanelor care vor să profite de tine. Păstrează în minte lucrurile pe care le vrei cu adevărat și elimină lucrurile spuse de complezență sau pentru a nu strica relația cu ceilalți. Uneori, calea cea mai bună spre echilibru este autenticitatea.

Vărsător

Luna ta plină anuală este joia, astfel încât de pe data de 15 vei experimenta o adevărată resetare a tuturor idealurilor, valorilor și direcțiilor de viață. Te vei debarasa de lucruri vechi și nefolositoare și te vei bucura de această senzație de renaștere și libertate. Cu Uranus retrograd, vântul schimbării va ajunge în toate domeniile vieții tale, inclusiv în relațiile romantice. Vei reuși, în sfârșit, să pui accent pe dorințele și nevoile tale și, poate, vei experimenta momente dezlănțuite, ținând cont că Marte intră sâmbătă în zona relațiilor intime. Este o săptămână în care vei exersa iubirea de sine și acceptarea slăbiciunilor și părților tale de umbră. Nu te judeca, nu te condamna, ci tratează-te cu blândețe și compasiune, pentru că zonele care par întunecate din noi sunt, de fapt, cele mai dureroase. Vei vedea cu surprindere că, pe măsură ce lași dezvăluite aceste zone și le accepți, vei căpăta din ce în ce mai multă putere și energie.

Pești

Această Lună plină, în cazul Peștilor, aduce o balanță între independență și nevoia de fuziune. Persoana simte că are nevoie de un timp doar pentru sine, dar se teme să nu afecteze legătura cu cei pe care îi iubește, dacă dă semne de îndepărtare. Pe de altă parte, Luna plină din 15 august ar putea marca sfârșitul unei relații care nu-ți mai servește, de multă vreme, la nimic. Marte va intra sâmbătă în aria îndrăgostirii, așa că unii Pești s-ar putea să-și găsească sufletul pereche. Săptămâna aceasta, sentimentele tale sunt mai puternice și mai sălbatice ca oricând și nu trebuie să le pui zăgaz. Ele îți vor fi combustibilul necesar pentru toată perioada care urmează, când vei avea de rezolvat lucruri nu tocmai ușoare.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.