Horoscop
Înapoi la

Luna Plină în Taur vine cu probleme. Zodiile sunt predispuse să se despartă de persoana iubită

Luna Plină în Taur vine cu probleme. Zodiile sunt predispuse să se despartă de persoana iubită

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Data de 12 noiembrie este o zi-cheie în viața zodiilor, pentru că Luna Plină se va afla în constelația Taurului. Prezența astrului nopții, care guvernează apele, într-un semn de pământ poate afecta stabilitatea acestuia și aduce adevărate mișcări tectonice în viața zodiilor. Fisurile vechi intervenite în relațiile de iubire se transformă în adevărate prăpastii, iar teritoriile sufletelor se îndepărtează din ce în ce mai tare unele de altele. Iată de ce anumite zodii aflate deja în conflict cu partenerii vor fi predispuse spre separări și divorțuri când Luna Plină se va arăta în Taur.

femeie cu umbrela

Berbecul dă ultimatumuri

Dacă a fost trădat în dragoste sau dacă a ajuns la o divergență ireconciliabilă de opinii cu partenerul, Berbecul s-ar putea să ia decizii radicale la următoarea Lună Plină. Ultimatumul său este foarte răspicat: „Dacă mai calci o dată strâmb, ne despărțim!” Deși a acceptat și a iertat în mai multe rânduri greșelile partenerului, paharul Berbecului s-a umplut. Nu mai este dispus să accepte niciun compromis.

Taurul pune punct romantismului

Pentru nativii Tauri care trag de multă vreme de o relație a sosit timpul judecății. Ei vor pune piciorul în prag și îi vor cere partenerului să se implice cu adevărat în relație sau să plece. Luna Plină tulbură în profunzime stabilitatea Taurului și îl face să nu mai aibă încredere în promisiunile romantice. În momentul de față are mai multă nevoie de protecție și angajament în legătura de dragoste decât de romantism.

Gemenii se retrag din legăturile superficiale

Atât în viața socială, cât și în relațiile de iubire, Gemenii resping superficialitatea. Dacă au avut de curând aventuri romantice nu foarte serioase, Gemenii vor trage linie și vor merge mai departe. Și la serviciu sau cu prietenii încep să se arate foarte selectivi și să nu mai accepte în cercul lor de apropiați decât persoanele dispuse să se implice cu adevărat în relație. Iată de ce Gemenii pot atrage dezacorduri și conflicte în perioada Lunii Pline, dar tot răul este spre bine, pentru că vor păstra doar legăturile autentice.

Racul face planuri de schimbare

În cazul Racului, Luna Plină are întotdeauna efecte ambigue, având în vedere că este astrul care îl guvernează. Prezența Lunii Pline în Taur stimulează ambițiile de schimbare ale Racului, care se vor extinde în toate ariile vieții sale. Nativii Raci încep pregătiri profesionale sau academice, se înscriu la tot felul de cururi, testează piața de joburi și se decid să spună „La revedere!” partenerilor care nu-i merită. Bate un vânt de schimbare, iar Racul sigur va fi pe val în perioada următoare.

Leul întoarce foaia

Dacă până acum Leul s-a comportat delicat și jovial cu toată lumea, recent și-a dat seama că oamenii pot profita de gentilețea sa. Iată de ce s-a hotărât să-și schimbe total comportamentul, să-și afirme punctul de vedere și să nu se mai teamă că va pierde aliați dacă își exprimă opinia. Pe planul relațiilor personale, Leul va deveni mult mai asertiv și îi va cere partenerului de viață să-și demonstreze fidelitatea și respectul. Schimbarea Leului ar putea aduce câteva despărțiri și chiar divorțuri în cuplurile care nu se mai înțeleg de ceva vreme.

Fecioara nu mai acceptă compromisuri

Nu numai în relațiile romantice, ci în toate dimensiunile vieții sale, Fecioara s-a săturat de compromisuri. Simte că își încalcă din ce în ce mai mult principiile și devine o persoană slabă și vulnerabilă, dacă nu ia măsuri imediate. Iată de ce va convoca întâlniri de familie și ședințe cu subordonații și colegii, pentru a comunica ce așteaptă de la fiecare. Partenerul este vizat, Fecioara cerându-i să fie mai prezent în relație, să-și asume responsabilități și să se lupte pentru viitorul comun al cuplului. Dacă va vedea că soțul sau iubitul nu este dispus să îmbrățișeze schimbarea, Fecioara poate pune la cale planuri de separare, întărite de influențele astrale ale Lunii Pline în Taur.

Balanța este revendicativă

Și pentru Balanță, un semn blând și calm, a venit vremea schimbării. Noile căi ce i s-au deschis recent și activitățile în care s-a implicat i-au lărgit orizontul și i-au arătat că nu trebuie să se agațe de o singură formă de destin. Luna Plină în Taur va ajuta Balanțele să-și cântărească dependențele de anumite persoane, să vadă cât este iubire și cât obișnuință în relația lor și să-și reclame autonomia. Relațiile care și-au pierdut prospețimea vor fi primele care sunt eliminate de vântul schimbării, care o mână pe Balanță spre noi opțiuni de destin.

Scorpionul ia decizii dure

Pentru mulți nativi din zodia Scorpionului, Luna Plină în Taur este semnalul emancipării și al renunțării la măști. Familist convins și romantic incurabil, Scorpionul este capabil să ia decizii foarte dure când înțelege că viața sa este în derivă. Dacă vor avea loc despărțiri, înseamnă că Scorpionul chiar a ajuns la capătul răbdărilor și nu mai poate da înapoi, indiferent de consecințe. Pentru unii Scorpioni, compromisul de a rămâne lângă partener este motivat exclusiv de binele copiilor.

Săgetătorul țintește mai sus

Multă vreme, Săgetătorul a acceptat relații care nu-l puneau în valoare, doar pentru a nu fi singur. Dar Luna Plină din Taur îl face să-și schimbe total opinia și să accepte un adevăr esențial: este mai bine să stai o perioadă singur, decât să rămâi lângă oameni care nu te merită. Iată de ce Săgetătorii aflați în relații care nu mai funcționează vor decide să le pună capăt în perioada care urmează. Începând cu 12 noiembrie, când Luna Plină în Taur este un adevărat deschizător de drumuri, Săgetătorii vor renunța la legăturile de dependență și vor începe să caute persoane care să-i aprecieze și să-i iubească.

Capricornul își dă pe față revolta

Atunci când iubește, Capricornul este capabil de multe sacrificii și acceptă lucruri care nu-i plac în purtarea partenerului. Dar nu se împacă niciodată cu trădarea și cu faptul de a fi desconsiderat. Fiind o fire puternică, își poate asuma despărțirea, chiar dacă sufletul îi sângerează. Luna Plină are efecte puternice asupra sa, întrucât este un semn de pământ, ca și Taurul. Iată de ce nu se va mai ascunde, ci își va mărturisi revolta față de partenerul care nu i-a fost loial, chiar cu prețul renunțării la relație. Această decizie vine pe un fond general de nemulțumire și frustrare, în care Capricornul va cere socoteală tuturor celor care l-au înșelat și i-au rănit sentimentele.

Vărsătorul respinge orice relație

Urmează o perioadă de însingurare pentru Vărsător, în care va medita mai mult asupra alegerilor sale de viață și circumstanțelor în care l-a adus destinul. Iată de ce simte nevoia să se izoleze de toți cei pe care îi cunoaște, fie plecând într-o călătorie, fie comunicându-le că nu vrea să mai fie deranjat o perioadă. Deși va menține legăturile formale și relațiile de conveniență, Vărsătorul se va arăta destul de aspru cu persoanele apropiate, impunându-le să stea deoparte și să nu ceară prea mult de la el în perioada de claustrare pe care și-a propus-o.

Peștii se retrag emoțional

femeie la fereastra

Dacă au fost răniți profund într-o relație, Peștii vor începe să se retragă treptat din această legătură, îndepărtându-se mai întâi emoțional, înainte de a lua decizia să rupă definitiv toate punțile cu persoana care le-a făcut rău. Nu este vorba doar despre relațiile romantice, ci și despre legăturile de prietenie care i-au dezamăgit și despre anumite interacțiuni din mediul profesional și social pe care nu le mai suportă.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce fel de fostă iubită ești?
Incepe quiz
Ce fel de fostă iubită ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.