Horoscop
Înapoi la

Luna revine în Balanță: dorințele pentru iubire și relații statornice se reaprind în inimile zodiilor

Luna revine în Balanță: dorințele pentru iubire și relații statornice se reaprind în inimile zodiilor

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

După mijlocul lunii decembrie, înainte de Crăciun, Luna revine în Balanță, ceea ce va readuce echilibru și nevoia de stabilitate în viața zodiilor. Luna se va afla în Balanță pe 20-21 decembrie, deci viața noastră sentimentală s-ar putea schimba în preajma sărbătorilor.

Dragostea poate fi un oaspete neașteptat, care ne vizitează fie cu un nou chip, fie prin întoarcerea unei foste iubiri, față de care sentimentele noastre sunt încă vii. Iată cum influențează Luna în Balanță relațiile zodiilor!

femeie cu luna

Berbec

Împăcarea cu persoana dragă este facilitată de Luna în Balanță. Acest semn al armoniei îți dă puterea să comunici mai bine cu iubitul tău, să-ți ceri iertare dacă este cazul și să-l faci să înțeleagă care sunt nevoile tale. Înainte de Crăciun îți vei reface legătura de dragoste și vei alunga neînțelegerile din relația ta.

Taur

Sufletul tău este încărcat de iubire, mai ales că Luna se află într-un semn guvernat de Venus, ca și tine. Ești gata să începi o nouă relație, iar destinul îți scoate în cale oameni care abia așteaptă să-ți fie alături. S-ar putea chiar să descoperi că fosta iubire este sufletul tău pereche și să reiei legătura în prag de sărbători.

Gemeni

Este vremea să aduci armonie în relația ta, arătându-i persoanei iubite cât de înțelegătoare ești și cât de bine îi simți emoțiile. Dacă vei lăsa la o parte pretențiile exagerate, dragostea se va reaprinde între tine și partener, iar legătura voastră va redeveni la fel de puternică și de stabilă ca la începuturile ei.

Rac

Luna în Balanță face ca legătura ta de iubire să devină mai statornică, ba chiar să treacă la un nou nivel. Este posibil să primești o cerere în căsătorie sau o invitație la o a doua lună de miere din partea soțului tău. Este vremea să te eliberezi de povara trecutului și să trăiești din plin transformarea dragostei.

Leu

Vei primi mai multe propuneri romantice la sfârșit de an, dar vei alege iubirea autentică, ce îți oferă stabilitate și un angajament ferm. Nu vrei aventură și flirt, ci ești în căutarea acelui bărbat care îți poate pune lumea la picioare. Dacă se întâmplă să fie chiar partenerul tău actual, cu atât mai bine.

casatoriti

Fecioară

Pui în acțiune latura ta rațională și cântărești avantajele relației tale actuale comparativ cu acelea ale unei noi iubiri. Vei constata că ai nevoie de liniște la sfârșit de an și că cel mai bine îți este acasă, alături de cel pe care îl cunoști, cu bune și cu rele. Nu te vei lansa în căutări romantice, ci vei încerca să repari relația pe care o ai deja, pentru că simți că este cea mai potrivită pentru tine în acest moment.

Balanță

Luna se va afla curând în semnul tău și vei simți că încrederea în dragoste înflorește din nou în inima ta. Dacă ai trecut printr-o despărțire, se apropie vești bune pentru tine. Împăcarea îți bate la ușă sau o nouă iubire se ivește în calea ta. Poate că ai trecut printr-o perioadă dificilă, dar acum este vremea să-ți vindeci inima și să lași dragostea să pătrundă iar în viața ta.

Scorpion

Nevoia de a fi alături de familie primează la sfârșit de an, așa că nu te mai gândești la aventuri și întâlniri pasionale. Tot ceea ce îți dorești este stabilitate și siguranță, pe care nu ți le poate oferi decât persoana ce te iubește cu adevărat. Chiar dacă este în firea ta să te lași prinsă în jocurile seducției, Luna în Balanță te readuce la relația ta oficială, făcându-te să-ți reînnoiești legămintele de iubire.

Săgetător

La sfârșit de an, lași deoparte dorul tău de ducă și încerci să te concentrezi mai mult pe persoana care îți este alături. Vei fi mult mai atentă la nevoile partenerului, mai receptivă la sentimentele sale. Acest lucru va întoarce întreit tandrețea oferită, iar legătura voastră va dobândi un plus de stabilitate. Comunicarea în cuplu va deveni mai profundă și va repara zone sensibile, anterior ținute sub tăcere.

Capricorn

Zodia ta este vestită pentru statornicia ei, astfel că Luna în Balanță va pune în valoare tocmai acest aspect al relației tale. Vei face planuri de viitor cu partenerul, nu doar pentru apropiatele sărbători, ci și pentru anul care urmează. Ești adepta relațiilor stabile și ai pretenția ca persoana de lângă tine să fie la fel de loială și să-și asume angajamente ferme.

Vărsător

Magia sărbătorilor pătrunde și în sufletul tău și-ți dorești o relație ca în filmele romantice de Crăciun. Această dorință se va concretiza și vei petrece zile de vis cu persoana iubită, pentru că ai o dispoziție sensibilă și iubitoare. Lași deoparte detașarea și resentimentele, încercând să creezi în căminul tău cadrul ideal pentru momente de neuitat. 

Pești

noaptea

Întotdeauna, perioada sărbătorilor te face mai romantică și mai plină de empatie. Ești gazda perfectă pentru prietenii tăi, îți atragi partenerul în tot felul de proiecte caritabile și vrei ca toată lumea să fie fericită. Luna în Balanță are grijă ca toate aceste daruri către ceilalți și, în special, către iubitul tău să se întoarcă la tine. Vei petrece sărbătorile înconjurată de persoane care te iubesc, ceea ce îți conferă un sentiment de statornicie.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.