Horoscop
Înapoi la

Luna Vânătorului în Berbec. Cum sunt influențate zodiile

Luna Vânătorului în Berbec. Cum sunt influențate zodiile

Redactor Andreea Baluteanu

Am petrecut o primă lună de toamnă calmă, plină de energii pozitive, parcă o modalitate a Naturii de a ne ajuta să ne adaptăm mai ușor la schimbarea de anotimp. Totul se schimbă însă odată cu data de 5 octombrie, atunci când ne confruntăm cu un fenomen plin de pasiune și intensitate: Lună Plină în Berbec. A fost denumită Luna Vânătorului, așa că poți deja percepe vibrațiile conflictuale din partea ei!

Descoperă mai jos cum te influențează cel mai important eveniment astrologic al momentului, în funcție de zodie!

Cum te afectează Luna Vânătorului în Berbec

Luna Vânătorului în Berbec aduce pasiune, intensitate și energie. Este momentul să te confrunți cu obstacolele din viața ta, pe care să le depășești cu ajutorul puterii și al încrederii în tine, susținute de primul semn al zodiacului. De asemenea, va urma o perioadă tulbure în dragoste: fie ești mai îndrăgostită ca oricând, fie ai parte de certuri și conflicte. Află, din rândurile de mai jos!

luna plina

Berbec. Tu ești cea mai avantajată de Luna Vânătorului, pentru că e chiar în semnul tău. Renunță la orice inhibiții, trebuie să dai dovadă de toată forța ta și să îți cucerești visele. Sunt chiar acolo, trebuie doar să întinzi mâna și să le atingi.

Taur. Și pe tine te provoacă evenimentul astrologic al momentului. Renunță la precauții și îndrăznește să faci ceva nou: scoate-l la un date pe tipul de care îți place sau schimbă odată cariera care te amărăște atât. E timpul să iei măsuri, doar astfel poți fi fericită!

Gemeni. Ai toate șansele de a-ți schimba modul de a gândi. Luna Plină în Berbec ne ajută să ne transformăm, să alterăm sau să îmbunătăţim raporturile cu lumea. Gândește-te la o situație conflictuală, care te-a făcut să suferi: acum o poți schimba, deoarece o privești cu alți ochi!

Rac. Ai foarte multă treabă la muncă, așa că va trebui să știi cum să îți organizezi timpul. Sfatul astrelor? Învață să formulezi mai des cuvântul „nu” și nu le permite altora să profite de tine. Spre seară ai parte de aventuri fierbinți, deoarece Marte și Venus se implică în relația ta.

Leu. Înveți și te distrezi. Dacă până acum nu ți se părea posibilă o asemenea asociere, te învață Luna Vânătorului cum! Înscrie-te la un nou curs sau hobby, ceva ce voiai să faci demult, și privește cu ochi mari, uimiți, cum ești transfigurată complet!

Fecioară. Nu te mai concentra atât de tare pe ce faci acum; cei mai buni vânători știu când e momentul să se retragă. Acest sfat este cu precădere valabil în relații, acolo unde, dacă nu renunți să te mai cramponezi de detalii, vei avea parte numai de tunete și fulgere!

Balanță. Marte și Venus se bat pe tine, dar vestea cea bună este că, oricăruia dintre ei i-ai ceda, va fi bine. Luptă-te pentru a obține ceva în viața profesională sau abandonează-te în brațele iubirii: e doar alegerea ta!

Scorpion. Tu ești un vânător în miniatură, așa că te vei înțelege foarte bine cu Luna Plină în Berbec. E însă timpul pentru iubire, și nu te îndemnăm să ieși la agățat, ci să fii romantică cu actualul partener sau să cauți dragostea cu ochii mari, pe străzi. Îți va răsări în cale!

femeie si luna

Săgetător. Sfatul astrelor pentru tine este destul de vag, dar să îi descoperi semnificația va fi o adevărată plăcere. Caută frumusețea în jurul tău și vei avea parte de acea realizare la care sperai de mult, ori în dragoste, ori în profesie!

Capricorn. Profită din plin de energia pe care ți-o aduce Luna Vânătorului, deoarece vei avea de câștigat de pe urma ei. Sunt lucruri foarte bune care te așteaptă la orizont, fă tot posibilul ca să le aduci în viața ta!

Vărsător. Nu spune „nu”! Orice ți se propune, acceptă, deoarece rezultatele pozitive se anunță chiar și în cele mai mărunte inițiative. Luna Plină în Berbec e un mentor ideal pentru a începe o dietă sau un stil de viață sănătos.

Pești. Ai de luat o decizie importantă, dar nu prea știi de unde să începi. Sfatul nostru este să concepi o listă cu „pro” și „contra”: pare ceva atât de banal, dar Luna Plină în Berbec își va lumina tentativele de a descoperi cea mai bună soluție.

Luna Vânătorului în Berbec este un moment magic, care aduce intensitate, pasiune și putere! Are pregătit ceva special și pentru tine, așa că e cazul să o primești cu brațele deschise!

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.