Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Mai bună ca un înger! Singura zodie care și-ar da viața chiar și pentru cel mai mare dușman

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ai întâlnit vreodată o persoană care este atât de sensibilă încât orice suferință a celorlalți o impresionează? Care trăiește, literalmente, pentru a face bine altora, pentru că vrea ca toți să fie fericiți?

O astfel de persoană există, chiar dacă nu ai avut norocul să îți iasă în cale. Emoțiile ei sunt mai puternice decât ale oamenilor obișnuiți și este un adevărat receptor de sentimente, putând să se pună cu ușurință în locul altor persoane. Atunci când îi ceri ajutorul, nu te refuză niciodată, iar când ai nevoie de un umăr pe care să plângi, ți-l oferă cu generozitate. Când ascultă, o face cu tot sufletul, iar când sprijină pe cineva, nu așteaptă nimic în schimb.

Dacă vrei să afli cărei zodii îi aparține o astfel de ființă minunată, răspunsul este simplu: face parte, fără îndoială, din cel mai emoțional și empatic semn, Peștii.

inger

Peștii sunt semnul cel mai altruist din zodiac

Acest semn de apă mutabil are o fire complicată, uneori ascunsă, dar o trăsătură rămâne neschimbată: marea sa compasiune, empatia pe care o are față de toți cei pe care îi întâlnește. Nu degeaba semnul său este și simbolul lui Isus, dat fiind că Peștii nu se dau înapoi de la nici un sacrificiu, mai ales atunci când iubesc pe cineva.

Semnul Peștilor este unul dintre cele mai timpurii, întâlnit ca simbol cu mii de ani înainte de era noastră, fiind asociat cu anumite mistere antice. Nu este de mirare că a fost asociat cu a 12 a zodie, cea care încununează cercul zodiacal și marchează sfârșitul unui ciclu. În mitologia grecească, Peștii erau asociați cu nașterea Afroditei, zeița dragostei, de aceea aveau acces la teritoriile cele mai profunde ale sufletului și erau stăpânii tuturor emoțiilor. Compasiunea specifică Peștilor poate fi, de altfel, considerată, o încununare a sentimentelor umane. 

Constelația Peștilor era numită și ”Veneris Mater”, referindu-se la dimensiunea maternă a zeiței iubirii. Iată de ce Peștii sunt considerați și cel mai matern semn, nativele din această zodie fiind adevărate ”mame ale răniților”.

Peștii sunt guvernați de planeta Neptun, care este asociată Stăpânului Mărilor, Poseidon în mitologia greacă și Neptun în cea romană. De aceea, Peștii au profunzimi pe care nimeni nu le cunoaște și sunt conectați cu zonele de umbră ale subconștientului lor. Deși la suprafață pot părea sentimentali, chiar naivi, Peștii sunt cei mai buni cunoscători ai sufletului uman. Acest lucru îi face să fie mai toleranți cu cei din jur și să le înțeleagă mai bine reacțiile.

chip

Se spune despre Pești că își poartă inima în palme și, într-un fel, așa este. Sunt expansivi când își exprimă emoțiile, se bucură fără invidie de reușitele altora, ajută fără să pretindă vreo răsplată. Dar nu trebuie să-i consideri simpli și ușor de manevrat, pentru că, în realitate, Peștii au cea mai mare inteligență emoțională din întregul zodiac.

Dacă ai nevoie de un prieten care să te asculte fără să te judece, care să vibreze la bucuriile și la tristețile tale și care să te ajute ori de câte ori ai nevoie, alege un nativ din semnul Peștilor. Nu vei fi niciodată dezamăgit, pentru că vei avea lângă tine cea mai bună persoană din întregul zodiac.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (40)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta