Horoscop
Înapoi la

Mai este luna NEAGRĂ pentru două zodii. Să le ajute Dumnezeu!

Mai este luna NEAGRĂ pentru două zodii. Să le ajute Dumnezeu!

Roxana Dumitrica

Luna mai aduce răsturnări de situație pentru două zodii. Lumea lor se va prăbuși, iar durerea va fi parte din viața lor. Deși situația pare fără scăpare, nativele ghinioniste ar putea lua seria de necazuri ca pe o lecție din care să învețe și care să le maturizeze pe viitor. Iată care sunt zodiile care vor suferi teribil în această lună.

inima sfaramata

Racii vor avea datorii

Stilul de viață neglijent pe care l-ai dus te-a îngropat în datorii. Partenerul s-a săturat să îți „sponsorizeze” viciile și nu este exclus să vă certați din această cauză. Goana după o viață ușoară este capcana în care singură ai picat, iar acum va trebui să suporți consecințele faptelor tale. Va trebui să înveți că banii care vin ușor se duc și mai ușor, iar pe viitor va trebui să te concentrezi mai mult pe muncă și să-ți faci un plan financiar.

Cei pe care îi credeai prieteni te-au abandonat, iar acum ești pe cont propriu. Va trebui să vezi lucrurile așa cum sunt, ce fel de oameni ai alături și să te ridici singură din abisul în care ai căzut. Nici cu sănătatea nu stai prea bine. Va trebui să te maturizezi și să înveți, pe viitor, în cine să ai încredere. Deschide bine ochii la ce este în jurul tău și concentrează-te pe esență, nu pe aparențe.

Scorpionii vor fi trădați de cei dragi

Vei avea parte de lovituri repetate în această lună. Toate persoanele dragi te vor trăda. Vei afla că partenerul iubește pe altcineva și totul se va întâmpla chiar sub ochii tăi. Este posibil chiar să fie vorba despre o persoană apropiată, din anturajul tău. Oricât vei încerca să repari lucrurile, totul se va ruina. În loc să tragi de ceva ce nu merge, ar trebui să te eliberezi, să vezi unde ai greșit, iar pe viitor să schimbi asta.

Deși situația pare fără scăpare, este momentul să îți dai seama pe cine ai lângă tine și să nu te mai lași manipulată. Este șansa ta să te trezești la realitate și să îți dai seama că meriți mai mult. Înainte să te gândești la răzbunare, lasă răul să iasă din viața ta și reinventează-te. Nu ți-ar strica o călătorie, singură, în care să te redescoperi și, de ce nu, să cunoști persoane potrivite.

Tu te numeri printre nativele aflate în impas în această perioadă?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.