Horoscop
Înapoi la

Mantra lunii septembrie: ce să manifești în funcție de zodie ca să îți fie bine toată luna

Mantra lunii septembrie: ce să manifești în funcție de zodie ca să îți fie bine toată luna

Redactor Andreea Baluteanu

După un august lent, în care zodiile s-au simțit de parcă și-ar fi croit drum prin nisipuri mișcătoare, afundându-se în „mâlul” viselor răpuse și perspectivelor pierdute, spunem bun venit unei luni a lui septembrie mult mai „binevoitoare”. Soarele se află mai întâi în Fecioară, o perioadă a „hărniciei” cosmice, și mai apoi în Balanță, spiritul justițiar și diplomat.

Horoscopul dragostei pentru septembrie 2023: zodiile scriu noi povești pasionale în cartea iubirii

Avem vești bune: poți manifesta aproape orice îți dorești în universul profesiei și al echilibrării relațiilor în luna septembrie 2023. Iată ce mantre să rostești în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

De ce e septembrie 2023 o lună atât de favorabilă manifestării

Înainte de a trece la treabă și de a te învăța cum să te orientezi pe „vânturile favorabile” ale lui septembrie în funcție de zodie, să facem puțină „ordine” în termeni. Ce presupune acest popular concept, a manifesta? Practic, el înseamnă să nutrești un anumit gând pozitiv cu scopul adeveririi sale. Conceptul nu e nou, fiind „popularizat” prin intermediul celebrei cărți „Secretul” de Rhonda Byrne, publicată în 2006 și vândută în mai mult de 30 de milioane de exemplare.

Lăsând la o parte scepticismul celor care contestă aceste opinii, considerându-le prea New Age, ce rău poate face să gândești pozitiv? Sigur, nu credem că poți manifesta un milion de dolari sau îți poți întâlni sufletul pereche șezând în vârful canapelei și repetând obsesiv mantre. Însă, în momentul în care conturezi un mediu psihologic bun, optimist, și mai treci și la treabă, e clar că iei un avans frumos, spunem noi, în direcția corectă.

Iar septembrie are un cuvânt promițător de spus din acest punct de vedere. Două planete majore, Venus și Mercur, își reiau mișcarea directă, aducând claritate în lumea afacerilor, a comunicării și a sentimentelor. Atât Fecioara, cât și Balanța sunt semne propice manifestării, iar Luna Plină în Berbec dă și ea un imbold pasional și energetic pentru rostirea cu ardoare a mantrei tale.

Care mantră? Îți spunem mai jos!

Ce pot manifesta zodiile în septembrie 2023      

BERBEC. Mantra zodiei tale ar putea fi sintetizată astfel „Răbdarea e o virtute”, dar nu te teme, nu îți cerem să îți pui frâu instinctelor în septembrie 2023. Ba dimpotrivă, ți se promite că poți manifesta dragostea autentică și romantică. În acest sens, aprinde o lumânare roz, presară câteva petale de trandafir și/sau arde în difuzorul de aromaterapie câteva picături de ulei esențial de paciuli. Rostește mantra lui septembrie 2023 sau noteaz-o pe o foaie de hârtie căreia îi poți da foc, urmând să arunci cenușa în lumina Soarelui: „Îmi deschid inima către iubire și cred în adevărul ei”.

silueta de om in pozitie de meditatie pe un fundal celest violet cu lumini

Data cea mai potrivită? 29 septembrie (Lună Plină în zodia ta)

TAUR. Concentrează-te acum pe a atinge un atât de necesar echilibru interior. Ai muncit mult în ultima vreme, mai e cazul să țintești și spre armonie. Te va ajuta să infuzezi puterea Soarelui unei căni de apă cu care să îți atingi apoi tâmplele sau cu care să îți umezești picioarele adânc înfipte în pământ, elementul tău. În acest sens, așază o cană cu apă în care ai picurat ulei esențial de tămâie la soare și las-o să se încălzească, apoi folosește-o cum te-am învățat. Mantra ta e: „Voi prioritiza armonia interioară punând accent pe grija de sine și pe starea mea de bine”.

Data cea mai potrivită? 4 septembrie (Jupiter e retrograd în semnul tău, un moment bun pentru reflecție).

GEMENI. În această lună, pune în prim plan conectarea cu lecțiile pe care le-a deprins sufletul tău de-a lungul acestei existențe. În acest sens, începe prin a lăsa un măr afară, mângâiat de lumina soarelui, semn al rodniciei și al belșugului. Aprinde apoi o lumânare violet (simbol al divinului, al introspecției și al viselor profetice) și, cât privești cum se ridică fumul, mănâncă-ți mărul. Iată ce mantră să rostești: „Voi îmbrățișa lecțiile primite de sufletul meu pentru a-mi umple viața de bucurie”.

Data cea mai potrivită? 22 septembrie (Echinocțiul de toamnă și data când Soarele intră în Balanță).

RAC. Pe tine te ajută enorm Balanța, un semn al diplomației și al echilibrului, și cu sprijinul său vei manifesta armonia în cămin în această lună. Dacă ai traversat tulburări sau ai avut certuri cu cei dragi, acest imbold e neprețuit. Poți să amesteci într-un difuzor de aromaterapie uleiuri esențiale de tămâie, bergamotă și mușcată, și, cât îți atingi regiunea lombară, dominată de Balanță, spune șoptit: „Voi crea un spațiu sacru în căminul meu în care voi trăi în armonie și pace cu cei dragi sau/și cu mine însumi/însămi”.

Data cea mai potrivită? 22 septembrie (Echinocțiul de toamnă și data când Soarele intră în Balanță).

LEU. Ție Balanța îți aduce mai multă diplomație și înțelegere în relațiile cu ceilalți. Dacă ai tendința nestăpânită de a spune tot ce îți trece prin cap și astfel ai compromis legături frumoase, manifești în sfârșit conversații diplomate. În acest sens, aprinde o lumânare galbenă (pentru contacte sociale, o culoare „conectoare”, legată de comunicare), și notează pe o foaie de hârtie afirmațiile pe care vrei să le auzi și să le dai glas de față cu ceilalți. Mantra sună în felul următor: „Îmi permit să fiu vulnerabil/ă și onest/ă în conversații diplomate”.

Data cea mai potrivită? 3 septembrie (Venus își reia mișcarea directă în semnul tău).

FECIOARĂ. E sezonul tău (cel puțin până pe 22 septembrie), așa că țintește spre prosperitate financiară. În acest sens, folosește-te de culoarea verde, a abundenței materiale. Mai întâi, ia un săculeț de această culoare și umple-l cu rozmarin, scorțișoară, cuișoare și busuioc, leagă cu o panglică galbenă pentru noi oportunități și lasă-l să atârne într-un copac sau de o plantă de pe balconul tău. Privește-l cum se leagănă în vânt și spune: „Plantez semințele prosperității mele financiare și am credința că ceea ce îmi doresc se află înainte pe calea mea”.

Data cea mai potrivită? 14 septembrie (Lună Nouă în Fecioară).

BALANȚĂ. E sezonul tău (cel puțin de pe 22 septembrie), așa că permite-ți să radiezi, să reverși prin toții porii scânteietoarea lumină a ființei tale. În acest sens, recreează un altar al sinelui în plin soare, unde să așezi pe o oglindă (simbolul sinelui) o lumânare sau două de culoare aurie (îți amplifică intențiile și vibrația), presărând și petale de trandafir (floarea zodiei tale). Dacă deții unul, ține aproape un citrin. Privește cum se reflectă în oglindă razele soarelui și lumina lumânării, scânteindu-ți pe piele, și repetă-ți mantra: „Sunt determinată să strălucesc cu lumina mea proprie și să nu o mai diminuez pentru nimeni”.

Data cea mai potrivită? 22 septembrie (Echinocțiul de toamnă și data când Soarele intră în Balanță).

SCORPION. Universul îți recalibrează datoria karmică în ziua în care lumina e la fel de potentă precum întunericul, cea a Echinocțiului. Tu poți manifesta acum însăși justiția divină, realizând cât ai crescut. Te va ajuta tot un altar, de data aceasta conținând o lumânare violet (iluminare spirituală și abilități psihice) și o ramură de salvie pentru purificare. Dacă ai, poți așeza de o parte și de alta a altarului câte o piatra soarelui și o piatra lunii pentru echilibru. Arde salvia la flacăra lumânării în timp ce îți susuri mantra: „Accept responsabilitatea karmei stabilite în balanța Universului și îmbrățișez încărcătura a tot ce m-a adus până aici”.

Data cea mai potrivită? 22 septembrie (Echinocțiul de toamnă și data când Soarele intră în Balanță).

SĂGETĂTOR. E timpul să manifești legături mai profunde cu toți cei dragi, nu numai cu părinții, partenerul sau prietenii. Poți forma legături noi aprinzând o lumânare galbenă (culoarea interconexiunilor), pe care să legi o panglică roz (pentru iubire) sau albă (pentru noi începuturi și legături platonice). Leagă o a doua panglică (atenție, de aceeași culoare) în jurul gleznei tale drepte și petrece timp reflectând (ideal, 11 minute). Dezleagă panglica, arde-o și apoi spune: „Mă concentrez pe a forma conexiuni autentice pe măsură ce înțeleg importanța celorlalți).

Data cea mai potrivită? 14 septembrie (Lună Nouă în Fecioară).

CAPRICORN. Manifestă acum priorități noi, de care ai mare nevoie în septembrie. Poți bifa un nou început, o schimbare profundă a perspectivei. În acest sens, ai nevoie de o lumânare portocalie (îți lărgește orizonturile și e plină de energie). Plasează un geam sau o bucată de plexiglas între tine și această lumânare aprinsă (o poți poziționa pe pervaz, afară, numai să nu o stingă vântul) și presară petale albe de trandafiri (simbol al Balanței și culoare a noilor începuturi). Timp de 10 minute, lasă magia manifestării să te orienteze spre noile tale hotare și redă următoarea mantră: „Dau permisiunea viziunii mele să se schimbe și invit creșterea în viața mea”.

Data cea mai potrivită? 14 septembrie (Lună Nouă în Fecioară).

VĂRSĂTOR. Abundența și expansiunea sunt pe cale să intre în viața ta în timpul lunii septembrie. Manifestă o viață mai bogată și mai plină de împliniri cu ajutorul uleiului esențial de bergamotă, cu care să tapotezi ușor câteva puncte de la încheietură. Pășește apoi afară, în picioarele goale, bucurându-te de căldura și de rodnicia pământului, apoi închide ochii și vizualizează cum energia de sorginte divină a soarelui te scaldă într-o aură de putere și energie, pătrunzând în trupul tău și inundând fiecare celulă. Spune cu voce tare: „Sunt entuziasmat/ă să primesc noi oportunități de expansiune și abundență”.

Data cea mai potrivită? 22 septembrie (Echinocțiul de toamnă și data când Soarele intră în Balanță).

PEȘTI. Tu poți manifesta o transformare sănătoasă în luna septembrie 2023. Ritualul tău magic va începe prin adunarea de frunze de busuioc, salvie și trandafiri, specifice Balanței (de preferință proaspete), cărora să le dai foc într-un cerc de sare, pe care l-ai trasat pentru protecția ta. „Mânjește-te” cu cenușa pe încheieturi și la tâmple, repetând mantra: „Voi aduce armonie și vindecare în procesul transformării mele”.

Data cea mai potrivită? 22 septembrie (Echinocțiul de toamnă și data când Soarele intră în Balanță).

Desigur, nu trebuie să ții cont neapărat nici de datele recomandate de noi, dar nici de mantrele de manifestare. Important e să te conectezi la intuiția ta și a lecțiile sale!

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Vox, PureWow, Your Tango, MindBodyGreen, Cosmopolitan

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.