Horoscop
Înapoi la

Marele horoscop al dragostei pentru anul 2022: ce te așteaptă pe plan amoros, în funcție de zodie

Alida Enache

Se spune că iubirea este cel mai frumos, pur și înălțător sentiment pe care îl poate trăi un om pe parcursul vieții lui. Dacă ai fost măcar o dată în viață îndrăgostită, cu siguranță, poți confirma acest lucru.

Iubirea este cea care dă sens vieții și cea care ne ghidează prin viață încă de când ne naștem. Toate gândurile, acțiunile și speranțele noastre se învârt în jurul iubirii, nu-i așa?

Pregătește-te pentru că anul 2022 funcționează după principiul „Unde dragoste nu e, facem”! Nu contează dacă ești singură, dacă ai suferit în trecut și ai inima de piatră, sau dacă ai parte deja de relația perfectă, căci 2022 îți va dovedi că iubirea nu se limitează la nimic și vei avea parte de prosperitate și multe transformări în plan sentimental.

Află din rândurile de mai jos cum stai cu dragostea în anul 2022, în funcție de zodie!

Ilustrație cu un cuplu îndrăgostit

Marele horoscop al dragostei pentru anul 2022

Berbec. În luna februarie vei avea parte de multe conștientizări în plan sentimental. Vei sărbători iubirea în adevăratul sens al cuvântului și există posibilitatea unui legământ pe viață. Luna iunie te va surprinde mai romantică ca oricând, iar spre sfârșitul anului apare dorința de a experimenta. Este un an numai bun să te analizezi pe tine în raport cu ceilalți. Îți vei da seama care sunt atuurile tale și ce te face atât de specială în ochii oamenilor.

Taur. În prima parte a anului îți va părea că iubirea este dificilă. Relațiile toxice vor lua sfârșit și te vei simți eliberată. Dacă ești într-o relație fericită, va trebui să înveți să lupți mai mult pentru partenerul tău, să îți declari iubirea și să încerci să îl ții aproape. Nu încerca să te lupți cu dragostea și nici cu tine însuți! Concentrează-te doar pe ceea ce contează cu adevărat!

Gemeni. Urmează un an destul de interesant din punct de vedere emoțional pentru tine. Ești dispusă să îți asumi mai multe riscuri ca de obicei și vei vedea o altă latură mai profundă a iubirii. Deși va părea ca Universul s-a întors împotriva ta, nu te panica și încearcă să cauți partea bună a lucrurilor în toate întâmplările de care vei avea parte! Spre sfârșitul anului lucrurile se liniștesc.

Rac. Nu contează dacă începutul de an te va prinde singură sau într-o relație, pentru că până spre sfârșitul anului universul ți-l va aduce în viață pe prințul la care ai visat dintotdeauna. Lunile ianuarie și februarie sunt lunile în care se vor produce mari schimbări în viața ta. Pregătește-te să accepți aceste schimbări deoarece doar cele cu adevărat dornice de evoluție vor avea parte de ea!

Vezi și care este Cea mai toxică trăsătură a caracterului tău, în funcție de zodie

Leu. Pentru nativii din zodia Leu urmează un an foarte pasional. Vei experimenta lucruri noi și vei cunoaște adevăratele culmi ale plăcerii. Nu doar latura ta sexuală va fi foarte dezvoltată, ci și cea familială, iar acest lucru se va observa cu precădere spre sfârșitul anului. Începi să te întrebi încotro se îndreptă relația ta și simți nevoia de mai multă siguranță și implicare.

Fecioară. Ești mai curajoasă ca niciodată și te decizi să-ți iei inima-n dinți. E momentul ideal să iei inițiativă și să faci exact acea schimbare de care aveai nevoie în relația ta. Dacă ești într-o relație care nu îți aduce împlinire sufletească, în 2022 vei renunța la tot ce este toxic în viața ta și vei porni în căutarea dragostei adevărate. Nimeni și nimic nu îți va sta în cale atât timp cât ești determinată!

Balanță. Anul 2022 aduce schimbări majore în viața ta. Deși erai obișnuită să fii tu cea care lasă de ea pentru binele relației, vei schimba placa în adevăratul sens al cuvântului. Nu mai accepți în jurul tău persoane care nu pot ține pasul cu tine, iar acest lucru îl vizează și pe partenerul tău. Fie devine el bărbatul visurilor tale, fie îți vei găsi tu adevărata dragoste! Un lucru este cert: într-un final vei avea parte de genul acela de iubire la care visai dintotdeauna!

Scorpion. Există anumiți oameni în jurul tău care pur și simplu nu au ce căuta acolo. Deși sună trist, partea bună este că vei înțelege și tu, în sfârșit, aceste lucruri. Anul 2022 va fi anul în care renunți la toxicitatea din viața ta. Nu-ți mai pierzi vremea cu persoane care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine și începi să-ți vezi de treaba ta. Foarte bine faci, căci dragostea adevărată o vei cunoaște doar în momentul în care te vei elibera de tot ce nu-ți mai folosește sufletește.

Citește și: Ce să faci, în funcție de zodie, ca să îți găsești dragostea vieții până la finalul anului

Săgetător. Iubirea îmbracă multe forme, iar tu știi asta cel mai bine! Pregătește-te, totuși, pentru că anul 2022 va demonta toate ideile și preconcepțiile tale în legătură cu dragostea! Dacă până atunci nu ai luat în calcul angajamentele de lungă durată, vei fi într-adevăr surprinsă să-ți dai seama că exact de asta ai nevoie. Începutul anului îți va prezenta o altfel de iubire față de ce ai experimentat până acum. Rămâne la latitudinea ta să faci alegerea corectă!

Capricorn. Relația ta va merge ca pe roate și nici nu mai încape urmă de îndoială că nu ar fi el alesul! Dacă anul 2021 a fost unul foarte obositor din punct de vedere emoțional, anul 2022 vine în ajutorul tău să-ți mai dea puțin răgaz. Te vei bucura din plin de tot ce ai clădit alături de partenerul tău și vei simți, în sfârșit, că puteți cuceri lumea împreună!

Vărsător. Te așteaptă un an uimitor din toate punctele de vedere. Atât Jupiter, cât și Saturn îți vor influența puternic zodia, iar asta nu înseamnă decât că e timpul să te pregătești să-ți împlinești toate visele. Spre sfârșitul anului, va apărea și prințul tău pe cal alb și vei avea parte de o iubire profundă și puternică, cum nu ai mai cunoscut până acum.

Pești. În anul 2022, astrele sunt de partea ta și vei porni la drum cu mintea limpede și inima curată. Vei încheia definitiv pactul cu trecutul și vei deveni din ce în ce mai conștientă de valorile pe care le aduci într-o relație. Cine nu se poate ridica la nivelul tău, ei bine, să stea acasă! Să nu fi surprinsă dacă pe parcursul anului vor dispărea mulți oameni din viața ta, aceștia nu aveau ce căuta lângă tine de la bun început!

Surse articol: LoveHoroscope, Yearly-Horoscope, WiseHoroscope 

Surse foto: iStock

Articolul urmator Am aflat de ce ești înca singur/ă, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.