Horoscop
Înapoi la

Marte este în Gemeni: zodiile dau dovadă de inteligență

Violeta Ieremie

Mișcarea unuia dintre cele mai importante astre, Marte în Gemeni, ne face să fim mai deschiși, mai comunicativi și mai activi. Până pe 4 iunie, Marte, planeta războiului, se intersectează cu casa Gemenilor - zodia cea mai comunicativă și mai inteligentă, poziție care va aduce zodiilor caracteristicile acestui semn de aer. 

Berbec

Pentru Berbeci, comunicarea va deveni din ce în ce mai bună. În acelaşi timp, Marte te ajută să spui ce vrei cu putere şi convingere. Totuşi, fii conştientă de faptul că Marte, o planetă care dă multă energie, poate să-ţi cauzeze şi o perioadă agitată.

femeie care se bucura

Aşadar, o stare mai calmă şi de relaxare ţi-ar prinde bine pentru a te putea concentra pe ce ai de făcut. Reevaluează-ţi valorile pentru a crea lucrurile pe care le vrei.

Taur

În această perioadă, Marte este un real ajutor pentru cei care au examene de susţinut, planeta acţiunii punând accent pe educaţie. Intelectul este solicitat în acest moment, au loc multe conexiuni între idei şi creşte dorinţa de a contura lucrurile pe care le vrei în viaţa ta. Acum este momentul cel mai bun de a-ţi face planuri pe care, cu hotărârea specifică zodiei tale, să le materializezi.

Gemeni

Gemenii sunt răsfăţaţi în această perioadă. Gemenii au multe proiecte, energie şi dorinţă de a duce la bun sfârşit ceea ce şi-au propus. Marte în Gemeni le dă nativilor din această zodie persuasiune, puterea de a face lucrurile într-un mod amuzant, dar și echilibru, oricând binevenit. Cu toată intensitatea acestui moment, Gemenii îşi consumă repede energia în proiectele solicitante, aşadar, trebuie să alternezi relaxarea cu munca.

Rac

Şi pentru Raci este o perioadă foarte frumoasă şi plină de magie. Idealiştii din această zodie au acum ocazia să-şi vadă visurile împlinite. Pe de altă parte, s-ar putea să fie câteva probleme de sănătate, de aceea e bine să te concentrezi pe aspectele pozitive ale vieţii şi să adopți un regim de viață sănătos. Planeta Marte te sprijină în tot ceea ce vrei să faci, iar asta te aduce cu un pas mai aproape de împlinirea obiectivelor.

Leu

Perioada asta îi aduce Leului multă energie şi dorinţă de călătorie, de aventură. În schimb, planeta Marte îl face să rămână pe loc şi să se concentreze pe planurile profesionale. Ambiţia care vine de la planeta-vedetă în această perioadă îl face pe Leu să-şi mai amâne un pic planurile şi să muncească.

doi oameni fac echipa

Fecioară

Pentru Fecioare, acum este momentul în care găsesc cele mai bune soluţii pentru problemele pe care le au. Cu ajutorul comunicării de la Gemeni, nativii din Fecioară au ocazia să rezolve conflictele existente în viaţa lor. Astfel, prieteniile se consolidează şi mesajul este transmis corect. Se întrevăd schimbări în viaţa ta, dar nu le opune rezistenţă, ci ai răbdare să vezi că ele vin cu scopul de a-ţi îmbunătăţi viaţa.

Balanţa

Marte în Gemeni pune accent pe zona relaţiilor şi a parteneriatelor. În această perioadă, dai dovadă de o inteligenţă emoţională care te fereşte de încurcături sentimentale, oferindu-ţi linişte şi creativitate. Comunicarea din partea Gemenilor te ajută să rezolvi unele probleme confuze din aria iubirii care au apărut în ultima perioadă. Rămâi concentrată pe partea pozitivă a lucrurilor şi ai răbdare să vezi că lucrurile se vor aşeza.

Scorpion

Pentru Scorpioni, lucrurile se clarifică în privinţa comunicării unor decizii care au fost luate în pripă. În acelaşi timp, este mai bine să stai deoparte de investiţiile mari care ţi-ar aduce un dezechilibru financiar. Jovialitatea din perioada asta te face să te concentrezi pe abilităţile tale native şi să le pui în valoare într-un mod distractiv.

Săgetător

Săgetătorii primesc multă energie de la planeta Marte. Schimbările care se fac în această perioadă sunt destul de importante în viaţa ta, dar priveşte-le cu încredere, căci îţi aduc numai lucruri bune, deşi momentan sunt inconfortabile. Pot apărea mici probleme de sănătate, aşa că ai grijă ce medicamente iei. Cu toate aceste lucruri în mişcare din viaţa ta, ai parte de tot sprijinul familiei care te iubeşte şi crede în tine.

femei de afaceri care vorbesc

Capricorn

Pentru Capricorni, este timpul pentru timp petrecut în familie, cu cei dragi.

Creativitatea este acum la cote maxime. Totodată, se amplifică simţul ordinii şi al disciplinei, însă asta nu este o noutate pentru tine, întrucât este o caracteristică a zodiei tale. Perioada asta este presărată cu schimbări care te afectează, dar cu ajutorul comunicării şi al răbdării, totul se va aranja.

Vărsător

Vărsătorii sunt infuzaţi cu optimism, o bună comunicare şi întâlniri cu prietenii. O notă de creativitate îţi umple viaţa şi îţi duci la îndeplinire planurile cu succes. Ai din partea Gemenilor puterea să treci peste blocaje şi să găseşti soluţii ingenioase pentru problemele care te frământă.

Peşti

Peştii sunt afectaţi în zona carierei, însă tot ce au de făcut este să aibă răbdare să caute ce li se potriveşte. Marte în Gemeni, pe lângă energie şi dorinţa de a acţiona, îţi aduce mai multe atenţie să verifici lucrurile de mai multe ori pentru a fi sigură că nu ţi-a scăpat ceva. Perioada asta îţi aduce o selecţie mai atentă a prietenilor şi o concentrare mai mare asupra comunicării adevărate între oameni.

Articolul urmator Zodiile care nu pot ține un secret. Sunt mereu cu gura mare și "dau din casă" tot, chit că e treaba lor sau nu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.