Horoscop
Înapoi la

Marte este în Rac! Vezi cum este influențată fiecare zodie!

Marte este în Rac! Vezi cum este influențată fiecare zodie!

Redactor Andreea Baluteanu

Trăim vremuri tulburi! Dacă agitația din ultima perioadă nu te-a convins încă de acest lucru, venim cu un argument suplimentar: Marte, planeta războiului, a agresiunii și a energiei îndreptate în scopuri personale, tocmai traversează zodia blândă, delicată a Racului!

Află ce impact vor avea noile mutări planetare asupra vieții tale și dacă trebuie să aplauzi sau să te ferești de noua călătorie a astrelor.

Marte în Rac aduce momente delicate pentru zodii

Atunci când Marte vine la înaintare, se anunță și probleme la orizont. Zeul antic al războiului are un singur obiectiv: acela de a ne determina să mergem înainte cu orice preț. Cu toate acestea, tranziția sa prin zodia Rac, care are loc între 4 iunie și 20 iulie, se dovedește a fi una tolerantă, grație influenței sensibilului semn astrologic. De data aceasta vom lupta, dar nu o vom face pentru noi, ci pentru cei dragi sau în numele celor năpăstuiți. De asemenea, motorul activității noastre nu mai e luciditatea rece, ci inima, emoțiile și sentimentele.

femeie luptatoare

Află, din rândurile de mai jos, cum te afectează și pe tine prezența lui Marte în Rac!

Berbec. Așteaptă-te la momente dificile în viața de familie sau în grupul apropiat de prieteni. Te vei certa cu cineva la care ții în numele unei persoane care nu îți este chiar atât de dragă, dar despre care ai impresia că e nedreptățită. Ești pe punctul de a te transforma într-o Wonder Woman, care nu mai ține cont de nimic, pentru că trebuie să facă dreptate.

Taur. Firea ta blândă, răbdătoare, nu e prea tare afectată de prezența lui Marte în Rac, așa că nu trebuie să te aștepți la necazuri în această perioadă. Dimpotrivă, ești plină de energie, pe care o vei folosi pentru a-ți cunoaște mai bine vecinii (se anunță nopți cu vin și bârfe cât cuprinde) sau pentru a te ocupa de un proiect comunitar.

Gemeni. Ai grijă cu finanțele în această perioadă! Și la tine, legătura dintre bani, eforturi și familie este destul de ridicată. Ai făcut un cadou scump, pentru care trebuie să economisești acum sau, dimpotrivă, trebuie să îți ajuți financiar o rudă apropiată și nu știi de unde să faci rost de fondurile necesare. Te vei zbate, dar nu vei reuși prea multe.

Rac. Marte călătorește prin zodia ta, așa că ai cea mai bună ocazie să îl îmblânzești! Intimidat, îți aduce numai lucruri bune: îți oferă energie din plin și îți ascute instinctele de luptătoare. Consecința este că vei reuși să îi atragi atenția tipului acela de care îți place la nebunie, pentru că nu îți mai e teamă să te transformi într-o amazoană care se bate ca să îi întâlnească privirea!

Leu. Și pe tine te dăruiește Marte în Rac cu energie din plin, motiv de bucurie pentru firea ta pasională. Problema e că nu știi prea bine ce să faci cu acest surplus: vrei să muncești mai mult, ca să pui umărul la împlinirea visurilor tale, dar parcă nu te-ar deranja nici să te distrezi mai tare sau să petreci timp cu familia. Până la urmă, e alegerea ta!

Fecioară. Pe tine instinctul de războinic al lui Marte te lasă rece, fiindcă știi că nu e cazul să îți pierzi timpul cu conflicte iritante și prostești. Dar primești cu inima deschisă sporul de energie, pe care îl folosești ca să îți îmbunătățești relațiile sociale și să petreci mai mult timp cu amicii. Vestea cu adevărat bună este că printre aceștia vei descoperi pe cineva care poate deveni mai mult!

familie feriicta

Balanță. Putere, ambiție, determinare, tot ce îți aduce Marte cel războinic va fi pus deoparte și folosit pentru a-ți dezvolta abilitățile profesionale. Dacă nu primești o promovare acum, e posibil ca sfârșitul de an să te surprindă pe exact aceeași poziție. Vei avea de-a face cu câțiva colegi invidioși sau membri ai familiei recalcitranți, dar nu te vor împiedica pe drumul tău spre succes!

Scorpion. E timpul să te gândești la propriile tale plăceri! Marte îți oferă energii pe care le închini doar satisfacției personale și ocolești cu delicatețe orice imbold de a te apropia de familie, pe care ți-l oferă Racul. Te vei concentra să îți mărești garderoba sau să găsești oferte pentru un concediu minunat, dar, din păcate, astrele nu au prea mare încredere în sorții tăi de izbândă.

Săgetător. Sperăm că nu ești ruda care are nevoie de bani a Gemenilor, pentru că și pe tine te chinuie finanțele în această perioadă. Ai de plătit o datorie, un credit la bancă sau o asigurare și habar nu ai de unde să faci rost de banii necesari, așa că, sub îndemnul lui Marte în Rac, te îndrepți către familie. Vestea bună e că vei primi ajutor!

Capricorn. Energia dăruită de Marte curge, în cazul tău, predominant în sfera relațiilor personale, și, cu predilecție, în viața amoroasă. Vei găsi un partener care te susține și te provoacă să devii mai bună, să lupți mai acerb și să iubești mai intens. Nu e neapărat nevoie să fie un iubit, poate fi vorba și de un amic de care vei fi inseparabilă.

Vărsător. Tu deja ai instincte de războinic, care îți sunt ascuțite de Marte, așa că vei îl vei pune în sfârșit la punct pe colegul acela iritant sau iritabil. Cu toate acestea, reușești să te detașezi de problemele de la muncă și vei canaliza energia acestei perioade în favoarea sănătății: te apuci de sport sau de mâncatul sănătos.

Pești. Cine altcineva, în afară de tine, ar mai fi reușit să descopere o modalitate creativă de a folosi toată energia în exces în această perioadă? Cu o disciplină pe care nu credeai că o posezi vei începe un proiect care ține de spațiul domestic: îți pui la punct un nou dressing sau construiești o căsuță pentru păpușile nepoatei ori fiicei tale.

Marte în Rac este o perioadă tulbure pentru multe zodii, dar, atât timp cât energia sa este utilizată în scopurile potrivite, va putea conduce zodiile spre orizonturi mai senine!

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit
Incepe quiz
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.